Cubase?
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cubase?
Cubase sau Reason are careva?(software-uri de muzica)
undeva la marea neagra ..... lucrurile se contrazic
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Re: Cubase?
Initial trimis de J.A.Tiranu
Cubase sau Reason are careva?(software-uri de muzica)
Am eu Propellerheads Reason 1.1 Install-ul il poti lua cu KaZaa, are vreo 17 MB, iar full-cd-ul cu SoundBank ReFill-ul are 550 MB. Da-mi adresa ta, te rog...(la icerapper@k.ro)... daca cineva are refill-uri, soundbank cd-uri, ma rog, ritmuri, instrumente, sample-uri, sunete de toba, orice, sa-mi zica... sau negative de hip hop ma mai intereseaza...
cheers,
costel.
- IceRapper
- Junior Member
Initial trimis de dadius
am aproape orice soft profi de muzica.
Ma interesa Reason2-ul in special dar am luat un demo de pe net si nu prea ma tine sistemul sa-l folosesc :confused:
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Initial trimis de J.A.Tiranu
Ma interesa Reason2-ul in special dar am luat un demo de pe net si nu prea ma tine sistemul sa-l folosesc :confused:
asta chiar nu-l am.sorry.spune-mi exact ce face?
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Pai e un program asemanator Rebirth-ului sau Fruity Loops-ului(de compozitie), cu unele chestii in plus:
calitate a sunetului mai mare;
mixer ptr. egalizare la fiecare canal(instrument)
Si poate ca ar mai fi avantaje dar daca nu pot sa-l folosesc nu-mi dau seama(doar din poze e greu mai ales ca arata foarte complicat)
P.S. Am vazut ca la studioul vostru aveti un calculator performant
Incearca-l (www.http://www.propellerheads.se/products/reason/frame.html)
calitate a sunetului mai mare;
mixer ptr. egalizare la fiecare canal(instrument)
Si poate ca ar mai fi avantaje dar daca nu pot sa-l folosesc nu-mi dau seama(doar din poze e greu mai ales ca arata foarte complicat)
P.S. Am vazut ca la studioul vostru aveti un calculator performant
Incearca-l (www.http://www.propellerheads.se/products/reason/frame.html)
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Cubase
E un brogram bu.Unii zic ca ar fi chiar cel mai bun.Oricum eu lucrez pe ultima varianta a acestui prog in studioul meu http://www.magnetostudio.go.ro
Pe scurt poti face absolut orice vrei in el.Zgubilici nu e obligatoriu sa te joci cu clapa.Eu am o placa de sunet cu 8 intrari simultane pe care pot inregistra un set de tobe adevarat oricand.Pot trage chitari,viori orice vreau eu.Dar e adevarat ca poti sa te joci si cu clapa.Stiu sigur ca Laurentiu Duta de ex. lucreaza tot pe acest soft (in Rom de altfel majoritatea)
De Reason nu am auzin in viata mea.Dar mai sunt altele cu miile....
Pe scurt poti face absolut orice vrei in el.Zgubilici nu e obligatoriu sa te joci cu clapa.Eu am o placa de sunet cu 8 intrari simultane pe care pot inregistra un set de tobe adevarat oricand.Pot trage chitari,viori orice vreau eu.Dar e adevarat ca poti sa te joci si cu clapa.Stiu sigur ca Laurentiu Duta de ex. lucreaza tot pe acest soft (in Rom de altfel majoritatea)
De Reason nu am auzin in viata mea.Dar mai sunt altele cu miile....
-
- J.A.Tiranu
- Junior Member
Reason
Reason e cel mai tare studio virtual din cate stiam eu. mai tare ca fruity loops, iar reason 2 revolutioneaza lumea studiourilor virtuale. Eu nu am experienta muzicala, dar am experienta in Reason (suna stupid, nuh?).
Ma joc in Reason de peste un an de zile de cand il am, dar este de asemenea primul si singurul program in care am incercat sa fac muzica. Nu stiu Cubase desi am auzit ca este tare... cand o sa termin cu Reason poate o sa ma apuc si de Cubase, dar eu cred ca mai am o multime de invatat in Reason.
Ma poate ajuta cineva referitor la o teorie/practica despre compus instrumentale de hip - hop sau macar ritmuri... se gasesc pe undeva pe net drum pattern-uri ?
bye
Ma joc in Reason de peste un an de zile de cand il am, dar este de asemenea primul si singurul program in care am incercat sa fac muzica. Nu stiu Cubase desi am auzit ca este tare... cand o sa termin cu Reason poate o sa ma apuc si de Cubase, dar eu cred ca mai am o multime de invatat in Reason.
Ma poate ajuta cineva referitor la o teorie/practica despre compus instrumentale de hip - hop sau macar ritmuri... se gasesc pe undeva pe net drum pattern-uri ?
bye
- IceRapper
- Junior Member
Re: Reason
Initial trimis de IceRapper
bye
du-te la: http://www.recordingwebsite.com sau http://www.studiocovers.com si poti invata multe de acolo.Conditia e sa stii engleza.
-
Re: Re: Reason
Initial trimis de dadius
du-te la: http://www.recordingwebsite.com sau http://www.studiocovers.com si poti invata multe de acolo.Conditia e sa stii engleza.
thnx
pentru sample-uri de tobe specifice west side hip hop ai vreo recomandare?
- IceRapper
- Junior Member
Re: Re: Re: Reason
thnx
eu nu am gasit nimic sa merite atentie.Dar sapa si to cu Google si poate vei gasi.Te intereseaza kickuri de tobe sau loopuri gata facute?
oricum vei avea de sapat.In general astea se cumpara.Sunt cd'uri produse de Akay,E-mu.Sonidos etc.
-
Re: Re: Re: Reason
incearca hip=hop e-jay ... mie mi-a placut si cred ca il mai am pe acasa. da un mail daca il vrei.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Re: Re: Re: Re: Reason
Initial trimis de vali
incearca hip=hop e-jay ... mie mi-a placut si cred ca il mai am pe acasa. da un mail daca il vrei.
am si eu hip-hop e-jay 1... as vrea hip-hop e-jay 2...
pah nici nu m-am gandit la asta, (am luat odata efecte din hip-hop e-jay dar erau prea clasice... sau cel putin asa mi s-a spus)
daca voi nu-mi dati, va dau eu doua link-uri:
http://powersamples.free.fr/
http://www.beaconschool.org/~rriga/newmedia/
si kit-uri de sunete de tobe si altele: http://tilt.largo.fl.us/samples/free.html
deci, atunci va intreb daca stiti in general adrese bune de unde sa iau kit-uri de samle-uri de tobe ?
nu ma intereseaza loop-urile, doar sample-urile, dar ma intereseaza, daca as putea gasi, drum patterns...
- IceRapper
- Junior Member
Tocmai mi-o dat un prieten cubase-ul (vst 5) si nu ma descurc deloc cu el. Poate vreunul dintre voi sa-mi explice cum se lucreaza cu programul asta? Eu is cam incepator . Asta daca nu-i prea mare deranjul.
Mersi.
Mersi.
-
Rolo Tomasi - Junior Member
eu am reason 2.5 full pe 3 cd-uri
J.A.Tiranu scrie:Cubase sau Reason are careva?(software-uri de muzica)
da-mi mail: PiratesOfTribal@yahoo.com
- Trendroid
- Junior Member
reruri
Danishere scrie:este cineva care vrea sa vb despre cubase?
Eu vreau sa vb despre el.. tu-l ai? eu nu folosesc decat Reason 2.5 care e pr midi, am intzeles ca Cubase-ul e pt hardware, l-as vrea si eu il ai? da-mi si mie un mail piratesoftribal@yahoo.com ne intzelegem noi la pretz! cheers!
- Trendroid
- Junior Member
Daca ai cubase vst 5, da-l si altora
Unde locuiesti si cat ocupa cubase-ul tau?
-
Danishere - Junior Member
Total neadevarat!!!!
IceRapper scrie:Reason e cel mai tare studio virtual din cate stiam eu. mai tare ca fruity loops, iar reason 2 revolutioneaza lumea studiourilor virtuale. Eu nu am experienta muzicala, dar am experienta in Reason (suna stupid, nuh?).
bye
Reason este o jucarie pe langa Frutty Loops voiai sa spui... Man, nu mai fa asa gafe ! Nu uita ca Frutty Loops foloseste plug-inurile de la vst...
Scuze pt ton, o zi faina!
-
Danishere - Junior Member
se mai continua postu asta?
Ca vad ca de un an nu a mai scris nimeni nimic aici.Ce vroiam eu sa va zic este,ca daca tot cautati sunete de tobe pe ici-colea pe net de ce nu incercati un Stylus de la Spectrasonics?Are 3 gb de loop-uri si tobe de super calitate,inclusiv scratch-uri si fx-uri.
?????!
-
gilbert - Junior Member
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2