Hi!
Sunt fan Dj Bobo.Vreau sa cunosc si alti fani pt a schimba pareri si impresii......
Ce parere aveti de Dj Bobo?
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere aveti de Dj Bobo?
- Fişiere ataşate
-
- steffi-lovedjbobo33.jpg (6.32 KiB) Vizualizat de 2611 ori
-
dany_70 - Junior Member
Cand eram prin scoala generala eram mare fan al lui dj bobo (stiu ca aveam cumparate casete audio cu el) , insa intre timp , eu am mai "imbatranit', iar dj bobo nu prea mai e in actualitate...
- ConteleDrakula
- Junior Member
FOARTE maleabil, daca pot spune astfel, din punct de vedere al stilului muzical.
Sau, cu alte cuvinte se adapteaza destul de usor curentelor muzicale la moda si reuseste sa-si mentina o anumita pozitie in chart's show-uri, chiar daca nu mai este de maxima actualitate.
Sau, cu alte cuvinte se adapteaza destul de usor curentelor muzicale la moda si reuseste sa-si mentina o anumita pozitie in chart's show-uri, chiar daca nu mai este de maxima actualitate.
-
Max Him - Junior Member
- ConteleDrakula
- Junior Member
eu am fost la primul lui concert din romania acum `abar n-am cati ani si m-am dus mai mult pt prietena mea care era absolut innebunita dupa el... si imi aduc aminte ca avea o nevasta foarte urata (noi stateam in culise pt ca pe vremea aia unkiu` meu lucra la Palat).
In final am inceput sa plang in timpul concertului si am tipat ca vreau acasa pt ca nu suportam zgomotul.
Ma tarziu a inceput sa-mi placa si pana sa ma obisnuiesc a disparut...
In final am inceput sa plang in timpul concertului si am tipat ca vreau acasa pt ca nu suportam zgomotul.
Ma tarziu a inceput sa-mi placa si pana sa ma obisnuiesc a disparut...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
mai traieste dj bobo/ eu eram amre fana printr-a 7 a.. dansa super misto. imi placea si-l ascult si acuma cu placere
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1