Jurnalul unui Aurolac...

...pentru cei carora le place sa scrie

Jurnalul unui Aurolac...

Mesajde Aurolacul » Mie Ian 21, 2004 8:36 pm

Ce sa zic, incepe shi jurnalul meu pe: 21/01/2004.
Niciodata nu am avut un jurnal pe lunga durata, desi am incercat ca sa scriu ceva cand eram mai mic, dar nu am avut rabdare. Probabil ca inca nu eram copt la minte, probabil ca inca nici nu sunt, dar cum s-ar zice, here goes nothing:
Inceputul...

Pei ma scol azi pe la ora 8. Trebuie sa merg la universitate dar cin cauza ca e Miercuri am numai o singura ora: Electronica. Decid ca azi sa o chiulesc, ca am nevoie de somn, shi ma culc frumos pana la ora 11.

La 11, ma scol sa o gasesc pe soramea jos dormind in sufragerie langa caine(un Husky siberian foarte frumos). Cainele vine shi ma linge, shi dupa aia ma duc sa mananc o omleta.

La 12, pleaca soramea din nou la Londra, shi raman singur acasa, ca maicamea e la colegiu(In acelasi loc unde fac shi eu universitatea, dar in alta parte a orasului).

De atuncea stau pe Internet pana la ora 3 dupa-amiaza cand mananc niste orez cu bucatzele de tuna ramase de la ziua lui soramea.

De obicei cand merg pe Internet ma duc pe http://www.starwars.com shi pe http://www.theforce.net, shi imi pierd timpul pe forumurile alea vorbind cu alti Satr Wars freaks ca shi mine defapt. Vin pe aicea pe forum, vad ce se invarte shi iar plec pe alt site: http://www.prince-of-persia.com/uk, ca sa vad ce mai zic aia de pe forumuri. Pe chat nu prea stau ca e extrem de plicticos, plus ca majoritatea oamenilor care i-am intalnit pe chat atata zic shi ei: asl. Un raspuns robotic lipsit de orice personalitate sau haz.

Acuma e 18:44 shi ma pregatesc sa fac o baie. Dupa aia cred ca ma uit la stiri, shi mai incolo trebuie ca sa incep niste teme pentru universitate care trebuie sa le dau maine.

Uite shi primu meu thread s-a nascut.

Povestea mea va continua...
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Back...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 22, 2004 10:12 pm

22/01/2004
Pei azi m-am trezit la 6:25 cu greu. Ma simt din ce in ce mai obosit shi mai somnoros dimineatza mai ales ca in ultimele zile am reusit sa merg cu masina lui maicamea pana la universitate, dar azi dimineatza a plecat maicamea mai tarziu, shi eu am avut ore la 09:00.

Same old shit. Deja ma shi vad ce o sa fac 2 ore inainte: Jave. Dupa alte 2 ore, merg la sala ca sa mai trag de greutati, acolo mai vorbesc shi eu cu oamenii, mai trag o fiara mai discutam de viatza shi de genuri de exercitii. INcep sa ma simt ca tipul ala din Fight Club, unde el are aceeasi meserie in fiecae zi shi face acelashi lucru care il dispera. Pei adevarul e ca: disper!!!

Stiu deja ce o sa fac la weekend. Munca, de la 15 la 23, dupa aia acasa, Internet, fanclub somn. Trebuie sa se schimbe ceva, dar din pacate mie mi-e frica de schimbari. Sunt ca un mosneag desi am numai 19 ani. What is wrong with me?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Shi iar...

Mesajde Aurolacul » Vin Ian 23, 2004 5:11 pm

23/01/2004

Azi m-am sculat ca lenesu pe la ora 7:30, m-am gandit bine vreo 5 min, shi am decis ca nu am chef sa ma duc la cursu de matematica, deci am mai dormit o ora jumatate pana la 9. Cand am ajuns la universitate, am mers la sala 2hr 20min. Trebuia sa ies mult mai devreme, dar a trebuit sa astept vreo 20 minute ca sa se elibereze un aparat la care aveam io nevoie.

De acum incolo cred ca o sa-mi postez aicea exercitiile shi greutatile care le folosesc, ca nu am chef sa umblu pe la sala cu pixu shi cu o foaie de hartie, shi de obicei pana am ajuns acasa, am cam uitat ce exercitii am facut. deci daca le scriu pe forum, o sa-mi fie mult mai usor:

Piept
Piept culcat gantere: 1 serie 30kg, 4 serii 32.5 kg
Piept culcat fandari: 3 serii 22.5 kg, 2 serii 25kg
Piept culcat bara: 2 serii 60kg, 3 serii 62.5 kg.

Tricepsi
Extensii culcat revers: 5 serii 21kg
Extensii dupa umar: 5 serii 10kg

Spate:
Tractiuni la bara fixa: 3 serii cate 6
Ramat cu un brat: 4 serii 27kg, 1 serie 30kg
Indreptari cu haltera: 1 serie 65kg, 4 serii 67.5kg

Abdominali 3 directii: 3 serii 40 repetari
Abdominali revers: 2 serii 40 repetari
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

OK...

Mesajde Aurolacul » Lun Ian 26, 2004 3:02 am

26/01/2004
Pei nu am mai scris de vreo 3 zile pe jurnal. De fapt, nici nu am mai mers de 2 zile pe forum, ca a venit weekend-ul shi eu a trebuit sa muncesc din greu ca sa-mi castig existentza. Tare ma oftic, shi ma intristez ca incepand de pe 28 februarie, s-ar putea ca sa fiu singuru castigator de "paine" din casa, deoarece pe maicamea ii ofera contract permanent la serviciul ei, shi ea nu poate lucra 1800 ore pe an, ca doar face colegiu ce naiba. Firmele pana la urma interesul lor il urmeaza shi nu le pasa ca distrug viatza altora.

La lucru a fost greu, deoarece am munict pe rupte. E lucrez la weekend la un mic restaurant ca chelner din aria de localuri Travel inn, care sunt oarecum cunoscuti in Anglia. Sambata shi azi am fost ocupati foarte tare, shi eu nu am stat prea mult pe ganduri. Aseara eu cu un tip(noi rapizii) am terminat de curatzat toate mesele din restaurant shi aranjat tot la loc in 20 min, ceea ce e un record personal. De obicei cand lucrez nu ma joc, shi imi place sa fiu cat mai serios des pre asta. time for work, time for play.

Am dormit astea 2 nopti la prietenul meu Vasile unde am stat pana in orele devreme ale diminetzii discutand probleme de viatza. El vrea sa vina in Romania sa isi gaseasca o nevasta dar are doar 19 ani. Eu ii zic ca sa mai astepte, dar el vrea cat de curand va termina shi el universitatea.

Pana la urma social-worker-ul lui(care e un porc, shi cel mai mare soarec care l-am cunoascut eu vreodata, cu toate ca probabil exista mai mari), i-a innapoiat actele care de fapt nici nu avea nici un drept ca sa le tzina. De cand s-a mutat vasile in cladirea aia, social-worker-ul(Richard il cheama) a facut doar bani de pe urma lui.

Auzi: l-a pus sa vopseasca cladirea zicand-ui ca-i cumpara computer, ca sa afle mai tarziu ca scoala il sponsoriza cu bani pe Richard ca sa il ajute pe Vasile, deci Vasile practic i-a vopsit o intreaga cladire pe gratis. Apoi, ii "pierde"(din greseala) NI(national insurance number) ca sa depinda de Richard shi sa-i suga lui p**a, ca sa munceasca, ca daca Vasile nu munceste, Richard poate sa il controleze mai bine, asta dupa ce Vasile i-a zis ca se muta din cladire.

mai apoi politzia era ca sa intervina, cand a aflat un profesor de la scoala lui Vasile shi a vrut sa intervina, dar pana la urma profesorul l-a amenintzat pe Richard sa ii dea lui Vasile actele ca daca nu ii poate zice la politie sa il reclame, ceea ce i-ar putea inchide buziness-ul.

Acuma prietenul meu Vasile abia asteapta sa isi gaseasca o casa in alt orash ca sa semute sa scape de porcul asta. De cand e Vasile in Anglia, el doar a fost mintzit, folosit shi in general F**ut de lume, ca eu am ajus singurul lui prieten pe care el are incredere in tzara asta. Poate credetzi ca ce zic eu s-ar putea sa fie biased, dar nah, credetzi ce vretzi. Oamenii asa de haini ca Richard, nu am crezut ca pot exista intr-o tzara "civilizata" ca Anglia, dar uite ca exista. Eu crezusem ca oameni din astia numai in Romania e posibil sa dai de ei.

Revenind la lucruri mai fericite, maine ma duc la sala ca sa mai fac exerctii, deci o sa-mi postez aicea exercitiile. E unu shi mi-e cam somn, noapte buna fratzilor.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Inca-o zi, inc-o poveste...

Mesajde Aurolacul » Mar Ian 27, 2004 2:26 am

"inc-o moarte in cartier, toti se uita acum la el cum zace gaurit de fier."...hehe nici chiar asa, inca nu am ajuns acolo.

Deci azi m-am sculat(sau mai bine siz m-a sculat mama) la 5 dimineatza, ca sa o ajut pe maicamea cu ceva proiect pentru scoala, shi dupa aia m-am culcat la loc, nemaiputandu-ma scula ca sa merg la universitate. ma scol iar ca lenesu' pe la 11:30 shi merg la universitate ca sa mai fac exercitii la sala. Iata ca imi inregistrez din nou rezulate fructificate azi:

Piept
Piept inclinat gantere: 4 serii 30kg, 1 serie 32.5kg
Piept inclinat fluturari: 3 serii 22.5kg, 2 serii 25kg
Piept inclinat haltera: 2 serii 55kg, 3 serii 57.5kg

Tricepsi
Extensii culcat revers: 4 serii 21kg, 1 serie 22kg
Dubla Extensie dupa umar: 2 serii 20kg, 3 serii 22.5kg

Spate:
Pulldown(cred ca se cheama serii la halcometru in romaneste) 3 serii la placa 12, 2 serii la placa 13
Vaslit cu greutati: 4 serii placa 12, 1 serie placa 13
Indreptari intr-o parte cu gantera: 5 serii 42.5kg

Abdominali 3 directii: 3 serii 40 repetari
Abdominali revers: 2 serii 40 repetari, 1 serie 20 repetari

Cam atata, maine fac bratze shi picioare, aia o sa fie nasol, ca intodeauna ma seaca sa exersez picioarele, dar trebuie facut. Azi a fost foarte ocupat la sala, cred ca erau vreo 50 de oameni, numai la fortza erau vreo 30 de persoane, shi nu prea era loc sate misti. Trebuia ca sa ne luam in grupuri ca sa avem sanse sa folosim orice echipament.

Vin acasa, shi ma confronta o veste foarte proasta. Maicamea isi pierde serviciul shi sigur nu o sa avem bani de trai. Poate destul ca sa platim chiria ca sa nu ne dea afara din casa, poate nici Internetul nu o sa-l pot platesc, deci s-ar putea sa lipsesc de pe Fanclub vreo cateva luni.

Deci evident ca nu am mai avut chef de facut nimica dupa o veste asa de "buna", asa ca am citit, o noua carte: Star Wars: Jedi Quest: Dangerous Games.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Ieri, alta treaba...

Mesajde Aurolacul » Mie Ian 28, 2004 4:09 pm

Pei ieri am fost iar la sala. de data asta am lucrat bratze, antebratze, picioare shi umeri(ce urasc umerii aia, ca daca ii fortzezi prea tare dor ca dracu shi nu poti sa te misti calumea). Aicea sunt rezultatele mele fructificate, in caz ca le mai tin bine minte:

Bratze
Banca scott: 4 serii 30kg, 1 serie 32.5kg
Haltera: 2 serii 30kg, 3 serii 32.5, una din ele fortzata

Antebratze
Curls cu gantera frontali: 2 serii 27.5kg, 3 serii 30kg
Curls cu haltera frontali: 2 serii 30.kg, 3 serii 32.5kg

Picioare
Genoflexiuni: 5 serii 77.5kg
Gambe intinderi: 5 serii 87.5kg
Extensii la aparat quads: 1 serie 60kg, 4 serii 67kg shi inca una cu vreo 70kg

Umeri
Extensii aplecate cu gantere: 2 serii 10kg, 3 serii 12kg
Pull-up pentru trapeziu: 5 serii 30kg
Ramat cu bara(in spate): 2 serii 35kg, 3 serii 37.5kg

Oricum, pentru astia care vor advice cum sa isi creasca niste bratze, sau alte parti ale corpului babane(la pula din pacate nu pot sa va dau multe sfaturi, poate surgery?). Mergetzi pe http://www.culturism.ro, sau intrebati-ma pe mine sau pe jurnalul meu sau pe Comentarii, shi o sa incerc sa va ajut.
Pentru bratze mari, trebuie multa munca, shi silintza, mancati cata mai multa carne, ca sa punetzi pe voi greutate. Cand facetzui exercitii la bratz, totul trebuie facut fortzat shi incetu, nu ca: hai ca acuma sa fac 5 serii rapid, shi nici sa nu mai aud de bratze, totul trebuie chinuit. E greu, da poate fi facut.

In rest, ieri am fost iar pe la Vasile, ca l-am dus cu masina la cumparaturi, ca sa-sifaca cumparaturile pe 2 saptamani. Dupa aia am mers la condus cu maicamea vreo ora. Enervant ca nu stiu cum am facut da am "sarit" pe rosu, ca era o intersectie shi ma uitam la semaforul gresit. Big mistake!
Dupa aia am fost pe la Vasile shi am ramas acolo peste noapte. In seara aia am ascultat un nou cantec care l-a remixat: BUG Mafia - Poveste Fara Sfarsit. Trebuia ca sa il faca ca un proiect la muzica, shi el a schimbat linica melodica putzin in timp ce a lasat versurile aceeleasi. Pot sa zic caci cantecul a iesit destul de perfect, suna chiar mai bine decat originalul, dar e shi normal, fatza de cand a aparut. Acuma lucreaza sa remixeze cantecul de la La Familia - Fa Ce Tre sa Faci, numai ca asta o sa-i schimbam versurile complet, shi deja mi-a arata ce versuri vrea sa puna, suna foarte bine. Poate o sa le postez shi pe aicea daca imi da voie, ca nah, sunt doar versurile lui.

Azi ammers la condus cu instructorul, iar am lovit bordura cand am iesit dintr-o intersectie: damn!!! NU ca eu as considera ca o greseala majora, da la examen te pica daca atingi bordura oriunde, bitches! Dar asta e trebuie sa fiu atent ca sa conduc calumea, I don't wanna kill anybody. really, I don't.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Continuam...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 29, 2004 1:57 pm

Ieri nu am mers ca lenesul nicaieri, ca am avut ora de condus la 12:30 cu instructorul. Am stat in casa shi am frecat menta, sau as fi vrut, io, da cu toate ca nu am menta, am frecat altceva ;) . Am trmis primul meu e-mail de pe contul la yahoo. daca doreste cineva sa ma injure, sau sa imi comunice ceva, poate sa o faca pe aurolacul2004@yahoo.com(PS daca ma injuratzi sa nu va asteptati la reply).

Azi o sa merg la sala in vreo ora, deci revenitzi ca sa vedetzi daca am avansat la ceva partzi. Cert e ca ma simt cam obosit, ca am mancat ceva dulce, prea mult zahar nu e bine deloc.

In dimineatza asta m-am sculat, constantand ca nu puteam sa deschid usa dinspre gardina, deci a trebuit sa ma duc in juru casei cu un cutzit, l-am bagat in buzunar ca sa nu par ca un psihopat, shi am inceput sa dau sa sparg ghetza. Inca vreo juma de ora sa dezghetz masina, shi i'm on my way catre universitate cu 20km/h, ca mai rapid ai putea merge daca vrei sa intri in santz.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

La sala, pe zapada...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 29, 2004 7:59 pm

Tocmai am venit acasa de la universitate, m-a luat maicamea pe la 16:00, dar normal ca am condus eu pana acasa. pot sa zic ca am condus perfect(aproape) nu am facut nici o greseala majora demna de picat, deci sunt bazat bazat, daca conduc asa la examen normal ca voi trece. La universitate a fost in regula, dupa ce am intarziat juma de ora la prima ora din cauza zapezii, a trebuit ca sa-mi dau cizmele jos, ca deja incepusem ca sa adun start de zapada in adidasi de la gaura in talpa. Remind me, ca trebuie sa iii arunc la gunoi.

Pei a doua ora a fost un semiar banal, joi dimineatza la 10, intr-o cabanutza amarata, cu un prof care probabil ca e cu vreo 3 ani mai mare decat noi. Am avut un test la care nu am invatzat, dar nu a fost chiar asa de greu. Logica shi expresii in Haskell(what a bitch).

Dupa aia a urmat o sesiune dura de Java, unde mi-a placut, ca am mai reusit sa fac ceva, nu era asa degreu. Dupa aia, inca o ora de Haskell cacacioasa, unde facem datatypes shi iar altee functii. In sfarsit vine ora 13:00, shi hai la sala:
Piept
Piept inclinat gantere: 2 serii 30kg, 3 serii 32.5kg
Piept inclinat fluturari: 2 serii 22.5kg, 3 serii 25kg
Piept inclinat haltera: 1 serie 55kg, 4 serii 57.5kg

Triceps
Triceps extensii revers culcat: 3 serii 21kg, 2 serii 22.5kg
Triceps extensii la aparat: 3 serii la placa 9, 2 serii la placa 10, ultima fortzata

Spate
Extensii latimus dorsi cu cablul: 1 serie placa 5, 4 serii placa 6
Ramat cu bara in fatza: 2 serii 30kg, 3 serii 40kg
Indreptari cu bara: 5 serii 67.5kg

Abdominale
Crunch 3 directii: 3 serii, prima de 45, shi 2 de 40
Crunch revers cu gantera: Medium(5kg), Heavy(7.5kg), Heavy(10kg), Medium(5kg), Light(2.5kg)

Shi cam atata.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Nimica interesant...

Mesajde Aurolacul » Vin Ian 30, 2004 8:05 pm

Azi nu s-a intamplat nimica mai interesant. Am chiulit ca delicventul de la 3 ore unde nu am avut chef sa merg, ca sa stau pe Internet. Nu am mers la sala azi, ca eu merg deobicei de 3 ori pe saptamana, shi saptamana asta mi-am terminat portzia. Cineva mi-a zis, ca trebuie sa merg patru zile la sala ca sa fac o crestere in masa, da nu e adevarat. Daca mergi 4 sau mai multe zile la sala, e din cuza ca vrei ca sa practici acest sport profesionist, shi eu nu vreau sa fac asta.

Acuma ma simt destul de obosit. Mai incolo pe la 20:00, cred ca ma duc la Vasile, sa vedem ce a mai facut cu o compozitie care o facea la muzica. Hmmm...lipsa de inspiratzie, asta e.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Pei la wiikend...

Mesajde Aurolacul » Dum Feb 01, 2004 2:38 am

Buna, am revenit. Haha, inca nu am murit, la care (dana, piskeshu, MIg29 zic:damn!) Asta e ce sa-i facem, traim shi noi ca oamenii shi mai shi lucram cand vine wiikendu' ca altfel as duce-o cam prost cu banii cand mai gandesc ca intr-o luna micamea nu o sa mai aiba nici o slujba. Am inceput sa ma satur de sistemul asta de universitar din Anglia, unde guvernul nu face nimica altceva decat sa incerce sa te opreasca sa invetzi. Pana shi in Romania iti mai da bursa daca invetzi bine, dar aicea caca. Noi trebuie ca sa mergem la universitate 5 zile pe saptamna shi mai au shi tupeu ca sa ne dea atat de putini bani la imprumuturi shi sa ne acepte ca in unele situatii nu avem atitia bani ca sa platim lucruri necesare cum ar fi transportul pana acolo. Asta e, e mai usor sa tzii in frau o populatzie ignoranta decat una educata, guvernu englezi vrea ca totzi sa fim ca americanii:dumasses.

In rest, ce am mai facut ma intrebatzi? sau pote ca nu ma intrebatzi dar oricum, cat de mult ma placetzi sau nu ma placetzi atzi vrea sa stiti, deoarece asa sunteti. Ei, atzi vazut ca va stiu. La Vasile am mancat niste pizza facuta lamicrounde. Din pachet iese mai fain acolo, decat la cuptor. Dupa aceea am vorbit despre mai multe lucruri cum ar fi: condusu meu, viatza lui in ultima saptamana, compozitia noua a lui, shi multe altele. Am fost foarte obosit in seara aceea deci m-am culcat pe la 12:30, destul de devreme dupa standardele mele, shi m-am sculat ca porcusorul la 11:00. Ei, cand omu doarme aproape 11 ore, e mai obosit decat cand a adormit. Ca sa nu zic ca gatu ma durea absolut de tare, iar am racit, god damn!

La lucru a mers totul bine, nu am avut asa de multzi clientzi. era destul de gol pentru o sambata, deci eu cu un tip ne-am luat la caterinca cu bucatarii, shi in general ne-am distrat cand de fapt trebuia sa lucram. oricum, nu m-a deranja deoarece eram platit pentru asta. Maine lucrez de la 09:00 la 17:00, deci ar trebuii sa ma culc, ca nu-mi place sa ma scol prea dimineatza. Bye bye jurnal.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Duminica...

Mesajde Aurolacul » Lun Feb 02, 2004 9:32 pm

2/02/2004
Ieri s-au implinit 3 ani de cand am inceput ca sa fac sala. Sunt destul de mandru despre asta ca am reusit sa rezist atata, ca eu am incercat multe lucruri, dar nu mi-au placut, cum ar fii Air Cadets pe la 13 ani(ca un fel de club pentru copii care vroiau sa zboare avioane in armata), dar nu faceam altceva decat sa invatzam sa cantam la trompeta, shi sa facem cate marshuri. Shi Army cadets am incercat shi tot nu mi-a placut, in general nu imi place razboiul, nu vad rostul lui. Problemele pot fi rezolvate shi fara violentza, de obicei. Am incercat shi Karate shi Kung fu, dar nu m-am tzinut de ele, din cauza timpului, shi din cauza ca nu m-a pasionat cu adevarat. Poate as mai incepe, dar nu m-as putea duce la acelasi instructor ca un bitch, sa ii zic sa ma ia inapoi, cand eu am zis ca plec. Shi breakdance am incercat, mi-a placut, dar din pacate clubul s-a inchis in orasul meu, shi e chestia shi de spatziu. Ca eu daca aveam un loc cu linoleu sau cu parcet, probabil ca in fiecare seara as fi jammin', dar cum nu e posibil, asta e, alt hobby care nu a tzinut.

Pei ieri am fost la lucru dimineatza shi m-am intors acasa cu o durere de picioare ingrozitoare. Cand lucrez dimineatza ma simt mult mai obosit, deoarece nu sunt obisnuit, caci eu lucrez deobicei seara sau dupa amiaza.
Cam atata, am facut ieri.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Azi: work...

Mesajde Aurolacul » Lun Feb 02, 2004 9:43 pm

3/02/2004
Azi am fost la universitate, ca orice student sarguincios, shi am reusit sa adorm aproape in ora de Java. Dupa aia, m-am gandit, da-o dracului de treaba, hai la sala. Shi acolo:
Piept
Piept culcat gantere: 1 serie 30kg, 4 serii complete 32.5kg
Piept culcat fandari: 1 serie 22.5 kg, 4 serii 25kg
Piept culcat bara: 1 serie 60kg, 4 serii 62.5 kg.

Tricepsi
Extensii culcat revers: 1 serie 21kg, 4 serii 22kg
Extensii cu gantera: 3 serii 10kg, 2 serii 12kg

Spate:
Tractiuni la bara fixa: 5 serii cate 6
Ramat cu un brat: 5 seri 30kg
Indreptari cu gantera: 4 serii 42.5kg, 1 serie 45kg(ultima repetitie sfortzata)

Abdominali 3 directii: 3 serii 40 repetari
Abdominali revers: 3 serii 40 repetari
Crunch la aparat: 1 serie 10 repetari 77kg

Tot azi, nororc ca mi-am amintit, ca trebuia ca sa ma inscriu la examene electronic, daca nu, era posibil ca sa am examene in acelasi timp .
Am mers pe jos la colegiul lui maicamea shi am vazut o parte din film-ul: Adventruile Baronului Munchausen. A citit cartea cand am fost mic, shi trebuia in sfarsit ca sa vad shi filmul.

Acuma trebuie sa inchei ca ma duc sa ma uit la "Underground" de Emir Kusturica.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Quasi...

Mesajde Aurolacul » Mar Feb 03, 2004 9:42 pm

Buna ziua jurnale, buna ziua ladies and gentlemen! You want the real Aurolacul to show up? I can't hear you! You want the real Aurolacul to show up? Well here goes nothing...

Azi a fost o zi ca toate altele. M-am sculat dimineatza, ca lenesu' la 9, m-am dus la universitate, la sala, am venit pe forum ca sa ma insulte lumea, shi probabil mai inspre seara ma voi culca. Pot sa zic ca am fost azi la un curs unde m-am holbat ca prostu ca nu stiam despre ce vorbea proful, dar pana la urma ma prinsesem. era vorba de alt curs la care normal ca l-am chiulit, shi de asta nu stiam ce vroia sa ne explice.
La sala a fost o zi destul de misto. Nu a fost prea aglomerat shi am putut ca sa-mi vad de exercitii in pace, fara prea multe interuptii:
Bratze
Curls cu gantere: 5 serii 17.5kg
Curls concentrate: 3 serii 15kg, 2 serii 17.5kg

Antebratze
Curls cu gantera dorsali: 2 serii 10kg, 3 serii 12.5kg
Curls cu haltera dorsali: 2 serii 25kg, 3 serii 26kg

Picioare
Genoflexiuni: 5 serii 80kg
Gambe intinderi: 5 serii 90kg
Extensii la aparat hams : 3 serii 45kg, 2 serii 49kg ultima fortzata

Umeri
Ramat cu gantere: 5 serii 22.5kg
Extensii cu gantera in fatza: 1 serie 10kg, 4 serii 12.5kg
Shrugs: 2 serii 30kg, 3 serii 32.5kg

Cam atata despre sala. Maine am doar o ora la universitate. Dimineatza plec cu mama acolo ca sa mai conduc putin, deoarece am nevoie de experientza.
Am citit azi parte dintr-o carte foarte interesanta: Young Jedi Knight series din Star wars. Povestirile care au loc intre prima serie din Young Jedi Knight series shi NJO(probabil ca nu ati inteles mai nimica din ce am zis eu aicea).
De acuma m-am gandit ca de fiecare data cand postez in jurna, daca pot ca sa va recomand un site pe care pe mine ma pasioneaza, sau care ma intereseaza. Incep cu http://www.engrish.com, un site foarte comic, despre semne shi reclame la produse, majoritatea in Japonia, unde gramatica e anapoda(adica ca a mea), sau unde cuvinte sunt silabisite gresit.
Cam atata pe azi, daca nu ati murit inca, mai veniti shi maine.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Odihna...

Mesajde Aurolacul » Mie Feb 04, 2004 10:46 pm

4/03/2004

Azi a fost o zi de odihna. Nu am fost la sala, dar am condus dimineatza pana la universitate ca deobicei shi asta a fost de ajuns ca sa-mi dea sudori ca la gym. Pei de ce? Ca era un autobuz in fatza mea care oprise la un stop, shi eu ma duc sa il depashesc. Chiar atuncea, vine ditamai tractoru din fatza, shi incearca sa treaca, maicamea cu mainile la ochi, eu cu piciorul pe acceleratie ca sa trec cat mai rapid, dar a iesit toul cu bine pana la urma :o .

Am mers la librarie shi am cumparat Fundatia de Isaaac Asimov. Sper sa o incep cat de curand pot, ca am auzit ca e una din cele mai betoane carti de SF scrise vreodata. La universitate am avut doar un curs: Electronica, unde din cauza ca nu fusesem ultimele 2 saptamani nu am intzeles mare lucru, shi profesorul era foarte excitat povestindu-ne despre Invertoare shi Clock displays shi eu: Bravo lui!

Sper ca sa se faca forum pentru noi incultzii astia din afara Romaniei(ca acolo sunt numai genii), in rest mai nimica pe ziua de azi. Doar ca am mancat niste fructe numite Passion Fruit(nu stiu traducerea in Romaneste) dar miezul e lipicios shi seamana cu muci. Deci manacand acest fruct mi-au adus memorii placute de la 3 ani cand imi mancam mucii shi o pandeam pe mama ca sa nu ma vada.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Ieri...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 06, 2004 4:59 pm

5/02/2004

Ce sa zic de ieri? M-am sculat ca porcu' pe la ora 7:15, dandu-mi seama ca trebuise de fapt sa ma scol la 6:20. Uite asa am pierdut eu prima ora la 09:00. Am ajuns la ora 10:00 la universitate shi am avut Haskell la prima ora. Dupa 2 exercitii care abia le-am inzteles, toti studentii propunem ca sa plecam mai devreme. Aparent shi pustiu care ne invatza pe noi era de aceeasi parere, cand in clasa aia am rostit un singur cuvant: "I'm hungry." Rapid, toata clasa a fost de acord cu mine, deci ne-a lasat sa mergem cu 15 minute devreme. Eu ca un om nesatul ce sunt am fost la magazin shi mi-am cumparat ca de obicei 4 bueno kinder cu o apa minerala £2.01, deja stiu pretzul pe de rost. E a nu stiu cata oara cand fac aceasta achizitie.

La 12 am mers la sala, deoarece vroiam ca la 15, sa fiu gata sa merg la mate, ca sa intzeleg ceva. Shi uite draga jurnalule exercitiile mele pe ieri:
Piept
Piept declinat gantere: 1 serie 30kg, 34serii 32.5kg
Piept declinat fluturari: 1 serie 22.5kg, 4 serii 25kg
Piept declinat haltera: 5 serii 57.5kg

Triceps
Triceps extensii revers culcat: 5 serii 22.5kg
Triceps extensii dupa umar: 3 serii 10kg, 2 serii fortzate 12.5kg

Aicea a trebuit ca sa termin programul meu destul de abrupt, cand mi-am intains un muschi, chiar dupa ce am inceput ca sa fac la piept. Deci m-am gandit ca sa renuntz ieri, shi sa continui azi ce exercitii mai aveam de facut.

Venind acasa, cu trenul am citit cartea mea cu Star Wars. Ieri seara am reusit sa o termin, shi am inceput o alta carte cu Star Wars: Young Jedi Knights Series: Anakin's Quest.

Web site-ul meu care vi-l recomand azi este: http://prince-of-persia.com/uk_html. Un joc care de cand a apaarut in 1990, m-a fascinat. Nu mai vazusem grafica asa de frumoasa la un joc in zilele alea. Site-ul face reclama la noul joc care a aparut acum 3 luni: Prince Of Persia The sands Of Time. Probabil unul dintre cele mai revolutionare jocuri scoase pe piatza, in domeniu: grafica, sunet, caractere shi poveste. Ei, asta e doar parerea mea.

Aseara am dormit la Vasile shi impreuna am ascultat melodii vechi Wu-Tang, amintindu-ne de vremurile vechi cand eram amandoi obsedati de Wu Tang, shi cum eu in fiecare zi downlodam cantece de ale lor sa le ascult. Clasicele mele sunt: Killer Beez, Severe Punishment shi Survivor(sau ceva de genu asta). Incepe cu: "It's Wu mother f**er"... shi contiuna cu o vioara foarte bine potrivita pentru cantec.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

OOO, jurnale, jurnale...

Mesajde Aurolacul » Sâm Feb 07, 2004 3:05 pm

6/02/2004

Se apropie data cand voi da testu. Azi la ora asta, saptamana viitoare, voi stii rezultatul daca am trecut testul de sofat, sau daca l-am picat din nou.Ieri a fost o zi destul de normala, o vineri. M-am dus la sala, ca sa continui ce exercitii mai ramasesera de alaltaieri. Aicea sunt statisticele:
Spate
:
Pulldown(cred ca se cheama serii la halcometru in romaneste) 2 serii la placa 12, 3 serii la placa 13
Vaslit cu greutati: 3 serii placa 12, 2 serii placa 13
Indreptari cu bara: 4 serii 67.5kg, 1 serie 70kg


Abdominali 3 directii: 3 serii 40 repetari
Abdominali revers: 3 serii 40 repetari
Crunch la aparat: 2 serii de 10 la 70kg, cu 3 extra greutati de cca 2kg adaugate

In rest, aseara mi-am reinoit asigurarea la masina lui maicamea ca sa o mai pot conduce. Din pcate cand am sunat la companie, mi-a raspuns un tip cu un acent puternic din Midlands. Aproape ca am intzeles ce incerca el sa-mi explice. De multe ori am vrut ca sa pun telefonul jos, shi sa sun din nou, cu sperantza ca sa dau de altcineva care vorbea mai elocvent. Pana la urma, am reusit sa intzleg cat de cat ce zicea, shi m-am asigurat.

Pe la 22:30, am inceput sa ma uit la episoadele dintr-un desen anime Japonez numit: The Guyver. Destul de fainutz, dar ma seaca foarte tare ca am doar 10 episoade din 12, shi nu stiu deloc cum se termina. S**iit!!! Man, that pi**ed me off!!

In rest, mai nimica, voi reveni maine, cu intamplarile de azi. Dar pana plec,recomandarea mea de azi, un mic site: http://www.atomfilms.com. Site foarte
interesant cu filme facute de amatori, de la parodii ale filmeor Matrix, Star Wars sau Indiana Jones, pana la tipurile de filme documentare comice, sau low budget horror.

PS. Azi am inceput sa citesc o noua carte Star Wars din Seria Young Jedi Knights: Vader's Fortress.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Ieri...

Mesajde Aurolacul » Dum Feb 08, 2004 2:01 pm

7/02/2004
Am dormit ca purcelul pana la ora 11, doar ma culcasem la 3 dimineatza in noaptea trecuta. Cand ma scol, ma duc jos dimineatza pana in bucatarie ca sa mananc un sandvish, sau niste fulgi de ovaz(cornflakes) cu lapte. Eu nu pot bea niciodata laptele simplu, trebuie ca sa il amestec cu fulgi, ca altfel parca nu are acelasi gust.

La 15:00 trebuia ca sa ma duc la lucru, deci am lenevit pe Internet pana la ora 13:30 ca deobicei. Diminetzile de sambata sunt intodeauna foarte relaxante, stau in pijama, nu ma mai schimb pana aproape cand trebuie sa plec.

La lucru a fost misto. Toti am lucrat bine, in armonie cu celalalt, nu ca deobicei(cand eu fac cel mai mult). Am glumit, shi uite asa a trecut timpul, apna m-am aflat ca deja s-a facut ora 22:00. mai era jumatate de ora shi trebuia sa merg acasa.

Seara iar m-am culcat pe la 3, citind din cartea mea cu Star Wars.

Web -site-ul care v-il recomand azi e: http://www.masterreplicas.com. Un site de unde poti cumpara replice ale unor obiecte care le gasesti in filmele Star wars shi Star Trek. De exemplu, acolo se vand modele de lightsabres, medalii, arme, shi alte articole cunoscute din aceste filme.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Lucru shi ieri...

Mesajde Aurolacul » Lun Feb 09, 2004 1:14 pm

8/02/2004

Ieri a fost o zi de lucru ca de obicei. M-am sculat shi eu ca omu la 10, dupa ce ma culcasem la ora 3 dimineatza dupa o sesiiune grea de Internet.

Acum 3 zile(cred) a fost un program la TV despre un tip care as stat in Etiopia si a trait cu o familie dintr-un sat 1 luna, mancand ce mananca ei: adica nu foarte mult. Stau shi ma gandesc cata nedreptate exista in lumea asta shi ca ar fi destula mancare ca sa se distribuie la toti, numai ca in Etiopia ce se intampla am impresia e guvernu nu dau mancarea aia unde trebuie sa ajunga, cu toate ca primesc atatea millionae de tone de "food aid". Ce porcarie. Cel mai trist e ca ma intristez pe moment, dar a doua zi, sa fiu sincer: I don't give a shit! De parca nici nu ar muri oameni in lumea asta. Adevarul e ca trebuie sa te gandesti la asa ceva din cand in cand, dar sa nu te gandesti prea mult, deoarece probabil ca nu vei mai putea trai, cand te gandesti ca tu mananci azi o masa buna, shi in acelasi timp, un tip in alta parte a lumii moare de foame. De acuma o sa incerc sa nu arunc atata mancare la gunoi. Oricum, daca as incerca sa trimit bani, ce crezi ca ajung banii aia unde trebuie? Adevarul e ca multi nu le pasa, ca asa e natura noastra egoista.

La lucru, am intalnit o noua tipa care a trecut pe acolo. O prietena ale unei chelneritze care lucreaza cu noi. Hehe, misto tipa. Eu am crezut ca are doar vreo 16 ani, tare tanara parea, dar de fapt cand am intrebat-o avea 18. Nu are prieten deci totul e bine. Doar acuma sa incerc ca sa o cuceresc, ca am aflat unde lucreaza. Problema e ca nu prea pot vorbii cu o tipa ca sa o fac sa fie interesata de mine(nu o am cu papagalu). Eu pot sa vorbesc cu multi oameni, shi sunt in general un tip prietenos, dar cand trebuie sa "agatz" o tipa, e greu pentru mine :(

Seara m-am uitat la un film animat de gen Manga nuimit Kai Doh Maru, despre samurai in era feudala a Japoniei. Cel mai mult ma enervat ca povestea la acest film e foarte mult in "background" shi in film trebuie sa asumi ca sti ce se intampla, si sa ai urechi bune ca sa prinzi detalii mici care sunt importante pentru a intzalege povestea.

Site-ul care il recomand azi e: http://www.bboyworld.com. Un site care acuma il frecventez mult mai putin, deoarece iar nu mai sunt asa de pasionat de breakdance cum eram acum cateva luni. Dar interesant totusi. Daca devii membru, au shi videoclipuri gratis pe site :limba:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Dureri...

Mesajde Aurolacul » Mar Feb 10, 2004 8:48 pm

9/02/4002(the future)
Deci ce pot sa zic, a cazut Prima Fundatzie inchipuita de mine shi de succesorii lui Dornea. Hmm, ooop I never did it(dupa cum a zis Britteny Spears acum 2000 de ani) ca de fapt nu sunt in viitor.

Pei ieri m-am sculat normal, am "forjat" masina aia pana la universitate cu pisti 140 la ora ca am crezut ca o sa-i cada motorul. Am avut 2 ore nasoale, care m-au plctisit destul de mult. Singurul lucru' care a fost folositor a fost ca profesorul nostru ne-a zis ca joi nu o sa avem curs :) .

La sala am fost normal ca orisice om(care merge la sala) shi astea sunt rezultatele:
Piept
Piept declinat gantere: 1 serie 30kg, 4 serii complete 32.5kg
Piept declinat fandari: 1 serie 22.5 kg, 4 serii 25kg
Piept declinat bara: 5 serii 57.5kg

Tricepsi
Extensii culcat revers: 4 serii 22kg, 1 serie 23kg
Dublu extensii cu gantera: 4 serii 22.5kg, 1 serie 25kg

Spate:
Extensii latimus dorsi cu cablul: 5 serii placa 6
Ramat cu un brat: 5 serii 30kg(7 repetitii la ultima)
Indreptari cu gantera: 4 serii 42.5kg, 1 serie 45kg

Abdominali 3 directii: 3 serii 40 repetari
Abdominali revers: 3 serii 40 repetari
Crunch la aparat: 3 serie 10 repetari 70kg, 10 77.5kg shi 10 90kg

In seara aia am reusit ca sa comand de pe Internet, un program care copiaza DVD-uri. De acuma cum apar DVd-uri la video, le iau shi le copiez(pe alea care-mi plac). hehe, I'm so evil!!!

Site-ul care il recomand azi e: http://www.trupasimplu.rol.ro. Site-ul oficial al trupei Simplu, care il mai frecventez din cand in cand. Foarte bine produs site-ul, dar ar mai trebuii ca sa mai faca update mai des. Poate in viitorul apropiat, deoarece site-ul e destul de nou.

Reatarile lui Dornea despre visurile lui imi aduce aminte ca shi eu am visat aseara un vis destul de scurt care adurat vreo 2min. POvestea era ca aveam o masina cu nitros oxide(ca smecherii aia din The Fast & The Furious). Singura diferentza era ca masina asta avea nitrous in permanentza, adica putea sa mearga foarte rapid pe lunga durata.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Same ol' same ol'...

Mesajde Aurolacul » Mie Feb 11, 2004 6:38 pm

10/02/2004

Ieri a trebuit ca sa fiu la universitate la 10. Am avut un seminar la Haskell, pana la 11 shi un curs la Java de la 12 la 13.

Am mers la sala dupa aceea shi acolo am obtzinut urmatoarele rezultate:
Bratze
Curls la banca Scott: 4 serii 27.5kg, 1 serie 30kg
Haltera: 4 serii 30kg, 1 serie 31kg

Antebratze
Curls cu gantera frontali: 1 serie 27.5kg, 4 serii 30kg
Curls cu haltera frontali: 3 serii 25kg, 2 serii 26kg

Picioare
Genoflexiuni: 4 serii 82.5kg
Gambe intintinderi: 5 serii 92.5kg
Presa: 4 serii 350kg, 1 serie 370kg

Umeri
Extensii cu gantera laterali: 1 serie 10kg, 4 serii 12.5kg
Ramat cu bara pentru trapeziu: 5 serii 30kg
Ramat cu bara: 1 serie 35kg, 3 serii 32.5kg, 1 serie 40kg(ultima fortzata)

Aseara am fost pe Internet, la starwars.com, ca s-a tzinut un interviu cu Mark Hamil(actorul care a fost in rolul de Luke Skywalker in toate cele 3 filme Star Wars). Din pacate, intrebarile mele(vreo 5), nu au fost afisata pe forum ca sa fie raspunse de el.

Dupa aceea m-am uitat la o parte dintr-un alt desen Manga, numit "Vampire Hunter". Destul de plicticos trebuie sa admit. Ma uit la ultima parte azi(daca am rabdare). Asta nu il copiez: slab slab!

Web-site-ul care il recomand azi e: http://www.manga.co.uk. Aici puteti cumpara dvd-uri shi videouri cu desene din astea. Eu il folosesc mai mult ca sa stiu ce apare. Cum mai apare und esen nou, caut pe Google sau Kazaa, shi il downlodez.

Cam, atata jurnale, te las pe maine. Ca azi nu mai am chef de tine.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Deja vu...

Mesajde Aurolacul » Joi Feb 12, 2004 8:48 pm

11/02/2004
Ah, shi vine shi Miercurea, ziua divina de odihna, numai ca trebuie ca sa ma duc la universitate pentru o singura ora de la 12 -13.
Cand ma intorc inapoi in Margate(orasul unde locuiesc, vezi profilul), merg cu mama sa luam niste fructe. Ce scumpe shi astea. Numai bine luam cateva mere, cateva portocale, 3 mango, niste capsuni, shi uite ca deja au facut £10. What the f**k! Shi mai avem inca vreo £30 de mancare pe saptamana asta de luat, dar tot nu e destul ca mancarea in Anglia e foarte scumpa. Dar banii oricum se duc rapid oriunde mergi(cel mai rapid am observat in Romania. Interesant cum anu trecut am cheltuit peste £500 pe o luna shi nu mi-am luat mai nimica).

Website-ul care il recomand azi e: http://www.bn.com. Adica bn vine de la Barnes&Noble. Un magazin celebru american de carti, care are o arhiva destul de marisoara pe net, de unde imi cumpar toate cartile Star Wars, inainte sa apara in Anglia. De aicea am cumparat shi e-books, termenul mai nou pentru carti care vin in format electronic, shi care folosesti ceva de genu MS Reader ca sa le citesti. Nu sunt rele, da ma enerveaza sa-mi belesc fata in monitor citind o carte, prefer sa o am in mana shi sa o simt.

Cam atata, pe azi, revenitzi maine ca sa va plictisesc in continuare. :sal:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 13, 2004 8:21 pm

12/02/2004
Joia e intodeauna o zi incarcata. Dimineatza trebuie sa ma scol cu chiu cu vai la ora 06:30, ca sa prind trenu de 7:45. Orele decurg bine, toate cele 4, inainte de o pauza de 2 ore. M-a enervat foarte tare ca ajung eu la ora 9, la un curs, ca sa constat ca profu a zis ca Joia nu se mai tzine in saptamana asta cursul, deci am venit ca fraierul la ora 9. Damn! Mai bine stateam acasa shi mai dormeam o ora.

La 13 am fost la sala. Shi aicea sunt rezultatele mele:
Piept culcat gantere: 5 serii complete 32.5kg
Piept culcat fandari: 5 serii 25kg
Piept culcat bara: 5 serii 62.5 kg.

Tricepsi
Extensii culcat revers: 4 serii 22kg, 1 serie 23kg
Extensii la aparat: 3 serii placa 9, 2 serii placa 10

Spate:
Tractiuni la bara fixa: 4 serii cate 6, 1 serie fortzata de 6
Ramat cu bara: 2 seri 40kg, 3 serii 45kg
Indreptari cu haltera: 3 serii 67.5kg, 2 serii 70kg

Abdominali 3 directii: 3 serii 40 repetari
Abdominali revers: 3 serii 40 repetari
Crunch la aparat: 2 serii 10 repetari 90kg, 1 serie 10 repetari 92.5kg

In rest mai nimica. Aseara am dormit la Vasile din nou. I-am aratat ce clipuri comice am luat de la un coleg de lucru. Pe langa o groaza de clipuri shi reclame haioase am luat shi o parodie la Matrix revolutions, care a fost facuta ca o reclama la MTV Musci Video awards 2003, cu Sean William Scott shi Justin Timberlake.

Tot aseara am vorbit cu Vasile despre comunism shi despre cum a affectat Romania shi lumea in general. Noi am avut pareri diferite. El zicea ca Ceuasescu a strans resurse shi a rationalizat ca sa aiba tzara din ce traii, dupa ce a construit atatea orase shi dupa ce a avut de a face cu atatea proiecte industriale. Parerea mea, e ca Ceausescu a dus-o bine pana la mijlocul anilor '80, cand a inceput sa aiba datorii catre americani shi a exportat grau shi fier vechi in prostie ca sa plateasca. Ca sa nu mai zic de cate companii petroliere ne-au exploatat, shi cand ni s-a terminat petrolul, ne-au lasat de izbelishte. Asta e motivul care eu l-am dat de ce a fost asa de rau in perioada '82-'89/ Nu stiu, ce sa cred, care sunt parerile voastre(sa postati pe thread-ul de comente catre jurnale).

Revin maine. Dar sper ca toti sa-mi tzineti pumnii, ca maine la ora 11:41 dau iar testu de sofat, shi de data asta o sa il iau. :B
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Mesajde eyewitness » Sâm Feb 14, 2004 11:38 am

Aurolacul scrie:Tot aseara am vorbit cu Vasile despre comunism shi despre cum a affectat Romania shi lumea in general. Noi am avut pareri diferite. El zicea ca Ceuasescu a strans resurse shi a rationalizat ca sa aiba tzara din ce traii, dupa ce a construit atatea orase shi dupa ce a avut de a face cu atatea proiecte industriale. Parerea mea, e ca Ceausescu a dus-o bine pana la mijlocul anilor '80, cand a inceput sa aiba datorii catre americani shi a exportat grau shi fier vechi in prostie ca sa plateasca. Ca sa nu mai zic de cate companii petroliere ne-au exploatat, shi cand ni s-a terminat petrolul, ne-au lasat de izbelishte. Asta e motivul care eu l-am dat de ce a fost asa de rau in perioada '82-'89/ Nu stiu, ce sa cred, care sunt parerile voastre(sa postati pe thread-ul de comente catre jurnale)

este cea mai pertinenta caracterizare a perioadei ceausiste pe care am citit-o pana acu. in cateva cuvinte/fraze aurolacu a punctat succint si la subiect ce multi altii n-au reusit in volume intregi. bravo aurolace , prin postul asta deja ai obtinut un sensibil avantaj fata de dornea la candidatura pt forumistu lunii februarie

ps. pe vasile nu-l poti convinge sa intre si el pe forum ? din ce spui tu e clar ca eruditia lu vasile ii iese prin piele precum acneea.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

Ieee, ieee e...

Mesajde Aurolacul » Sâm Feb 14, 2004 3:31 pm

13/02/2004
Bhuu!!! Friday The 13th! Ce mi-era frica ca ceva rau o sa se intample, precum:
-sa-mi cada putza
-sa alunec pe o bana, shi sa-mi stric freza
-sa ma injure cineva shi sa-mi alunece mana in moaca lui(de fapt asta ar fi bine). Dar din pacate aproape imposibil, deoarece detest violentza. Adica daca ma enerveaza cineva poate o sa vin pe la ei acasa, shi o sa ii impusc toata familia(cu pusca care nu o am), shi sa le transportez corpurile cu masina(tot care nu o am).

Pei ieri ce sa fie ce sa fie: "betzie, dusmanie in marea Romania(shi pe forum)".
Am mers la universitate o ora, shi m-am [plictisit. Ce dracu, am un lector german, shi are el un accent suspect, dar nu cred ca totzi germanii pot fii asa de plicticosi ca el. Dupa cum ar zice englezii: He's taking the biscuit!

Website-urile mele pe azi sunt(ca ieri am uitat sa postez un website): http://www.hotmail.com shi http://www.yahoo.com. Cu totzii(cred ca) le stiti, sau avetzi conturi acolo, daca nu, ei, sign up, chiar merita. Free e-mail, pana la 2 mega de mesaje pe site, shi daca iti faci abonament de lunga durata(pentru aia cu credit cards, sau mai bine zis pentru aia cu numere de credit card falsificat prin generator) primesti 10mb, plus alte servicii, care nu m-au interesat niciodata.

Cam lame ziua de ieri a fost(asa ca sa adoptez stilul yodian de a vorbi). Deci nu mai are rost sa continui, voi revenii maine cu nouotati importante. Keep in touch ;M (shi nu bea cand conduci).
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Glorious day...

Mesajde Aurolacul » Dum Feb 15, 2004 1:24 pm

14/02/2004
Am o veste extrem de buna. Mi-am trecut testu' la sofat :ham: URAAAAAAAA!!! Yeees, sunt shi eu sofer. Ma simt mandru de aceasta realizare. In sfarsit am trecut shi eu examenul dupa a 4a oara de dat. Am trecut cu 4 greseli minore(am voie 15 minore shi nu trebuie sa am nici una majora). De fapt, 2 din greselile alea minore nu trebuia ca sa le fac, au fost destul de stupide,dar nah, am trecut shi asta e important.

Normal ca eu de acuma trebuie ca sa conduc ca un om resposabil, shi sa nu ma prostesc doar din cauza ca am un carnet, care oricand poate fi luat. Unde as fi ajuns daca s-ar intampla asta? Inapoi la inceput, sa trebuiasca ca sa dau amandoua testele din nou(ala de teorie shi ala practic). INtr-un fel eu consider ca am luat carnetul destul de tarziu. Soramea l-a luat la 17 ani, cand inca mai era regula in Anglia ca poti sa-il detzii la varsta asta. Comic, ca exact cand l-a luat, dupa aceea varsta s-a mutat la 18, deci soramea a condus 4 luni illegal sa zicem, avea carnet dar avea 17 ani in loc de 18. IMi amintesc cand am mers prima data cu soramea cu masina ei: un Metro amarat, cu 1.0 la motor. Dar eu eram mandru, de ea, shi asta m-a facut shi pe mine sa vreau sa am carnet, ca sa am o independentza, daca nu prind trenu' sau daca e cazu, sa pot sa conduc.

Pei ieri, dupa test, l-am sunat pe taicamiu in Romania. Era foarte bucuros, imi datoreaza vreo £100, ca a zis ca-mi plateste toate testele care le-am dat pana acuma ca sa-mi iau carnetul. A zis ca a sabea un paharel de tzuica pentru mine. Eu cred ca el deja "zbura" pe acolo, shi le zicea la totzi despre realizarea mea.

Deci, luni voi merge cu masina la universitate. Yeees!!! Pot sa ma scol shi eu ca omu la 8, shi sa pornesc la 9 de acasa, daca prima ora am la 10. Recunosc ca mi-e putzin frica de a conduce singur pentru prima data, dar ma voi obisnuii de la un timp.

Ieri seara am fost la lucru ca de obicei. A fost foarte ocupat de Valentine's Day, cel mai ocupat de la Craciun incoace. Nu am primit nici un Valentine's Card ieri de la nimeni. Ma doare in pix, ca am primit un carnet \:/ .

Website-ul meu de azi e: http://www.breakdance.com. Site foarte bun pentru a afla cum sa faci miscari de breakdance. E cam slabutz la media, dar are niste videouri instructionale de cumparat. Unul cu Basic Breakdance moves shi altu cu Advanced Moves. E mai mult pentru incepatori site-ul.

Revin maine cu mai multe stiri, dar pana atuncea: Asta La Vista Babies!!!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Alandala...

Mesajde Aurolacul » Lun Feb 16, 2004 1:21 pm

15/02/2004
Decipostuastavafiscrisfaraspatziishicuprobabilomultimedegreseligramaticaleasacasafacadanoneatacdecord :N .Peicepotsaspundeziuadeieridecatcaamfostlalucrucadeobicei,shim-amplictisit,deoarecenuamavutatatiaclientiprecumamavutdeValentine'sDay.Uncolegmi-aadusmangajaponezadinnou.ShadowSkill,undesenmaimultfantasydesprenisteluptatoriintr-untzinutcarefolosescskill-ulasta"Shadow"ecaunfeldekungfu,shiseluptainarenecumonstrii,shialtelighioane.EsteuntipnumitScarfacecareefostucampion,shicaregasesteunbaiatfoartetalentatinacestdomeniu.Iliashitimpde10ani,ilantreneazacasadevinalafeldebun.Dar,dupa10aniceidoidevininamicidintr-unmotiv.Nustiucaabiaamvazutvreo4episoadedinDVD,darpromitcamauitlarestuinsearaasta.
Website-uldeazicarevi-lrecomande: ewww.romafia.net.Lamomentu'defatzacredcae"down"siteu'dainaintebagamultamuzicaromaneascanoua.Calitateanueraasadebuna,dareudownlodamdinrubricahip-hopmaimult.Vedetzidacavaplace.
Mareintrocmainecuunjurnalcatdecatmainormal.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Prima zi...

Mesajde Aurolacul » Mar Feb 17, 2004 9:18 pm

16/02/2004
Ieri a fost prima zi cand am condus la universitate singur. Aveam niste emotzii de monstru', am incercat sa ma calmez ;e , dar a fost cam greu. In sfarsit, odata ce am pornit shi am fost pe A-road, nu am mai avut nici o problema. Cand ai 75(mile) la ora shi barba in vant(nu ca as avea barba asa de mare), e destul de misto, shi uiti de toate grijile. Mai greu a fost cand am ajuns la universitate, shi a trebuit sa parchez, ca eu sunt total s**t la parcari, dar pana la urma m-am bagat cu fatza intr-un loc, ca sa constat, ca idiotu' din fatza a mea a parcat peste linia lui, shi am dat cu spatele shi am gasit alt loc de parcare. Cu chiu cu vai am parcat-o cam strab, de arata pocita, am inchis rapid usa, shi m-am indepartat de masina cat mai repede ca sa nu faca cineva misto de mine. Cred ca era cea mai proasta parcata masina din parcarea aia.

Am fost la sala pe la 13:00, shi astea sunt rezultatele:
Piept
Piept inclinat gantere: 5 serii complete 32.5kg
Piept inclinat fandari: 5 serii 25kg
Piept inclinat bara: 5 serii 57.5kg

Tricepsi
Extensii culcat revers: 3 serii 22kg, 2 serie 23kg(fortzate)
Extensii la cablu: 4 serii placa 2, 1 serie placa 3

Spate:
Pulldown: 1 serie placa 12, 4 serii placa 13
Ramat cu un brat: 4 serii 30kg, 1 serie 32.5kg
Indreptari cu gantera: 3 serii 42.5kg, 2 serie 45kg

Abdominali: astia nu i-am mai facut, ca sincer nu am avut chef. Ma durea burta ingrozitor, deci nu am mai vrut ca sa rup un muschi sau ceva.
La intoarcere am condus tot binishor, de multe ori mi-au ieshit copii care ieseau de la scoala in fatza, parca nu trebuiau sa stie, caci cand treci strada intai te uiti in toate partile shi dupa aia o treci. Ca sa nu zic, ca un idiot nu s-a asigurat cand a iesit dintr-o intersectie, shi eu cu 60 la ora, shi tre sa pun o frana mai brusca. ca puteam sa fac acident daca nu eram eu atnet. Stiu ca idiotzi ca astia o sa cunosc tot timpul in timp ce conduc, shi ca intodeauna o sa conduc responsabil, shi o sa ma gandesc la altii. Cand vin in Romania cred ca o sa mor de nervi daca conduc, ca se conduce de-am p***a.

Ajunsesem in sfarsit in Margate, shi il iau pe Vasile de la gara ca sa il duc la cumparaturi. Am mers sa alimentam(sa dau papi la mashina), shi dup aceea hai la ASDA(un supermarket) ca sa ia de mancare. Dupa ce ne intoarcem noi, din magazin, constat cu dezgust ca centura de sigurantza a copilotului nu mai merge, deci a trebuit ca sa il pun pe Vasile sa stea in spate(ca un baby :ham: ), nu vroiam sa risc sa ne prinda politzi, ca de, el platea amenda.

Web-site-ul care v-il recomand azi e: http://www.visualparadox.com. Un website cu screensaver-uri 3D foarte misto. Pacat ca fac updata mai rar, ca majoritatea imaginilor le downlodezi daca iti faci abonament.

Cam atata pe azi, revin maine. :sleep:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Vine...

Mesajde Aurolacul » Joi Feb 19, 2004 12:31 am

17/02/2004
Vine vine primavara,
O sa ploua in toata tzara.
Din Glasgow shi pana-n Devon,
Ca sa fim shi noi in heaven.
Din Orkney shi pana aici,
Cu stropuri mari shi mici!!

Da, o mica poezie de inceput. Dupa cum am citit de la altii, eu cam vorbesc destul de mult de sala shi destul de putzin de universitate, asta e, dar lasa, ca de cand am carnet, o sa vorbesc mai mult despre masina(cred).

Pei ieri ca de-obicei am fost la sala, dupa ce m-am dus la prima ora, un terminal la Haskell. Shi a mers binishor, numai nu la umeri asa de bine:

Bratze
Curls la banca Scott: 5 serii 27.5kg
Curls cu gantere: 4 serii 17.5kg, 1 serie 20kg

Antebratze
Curls cu gantera dorsali: 2 serii 10kg, 3 serii 12.5kg
Curls cu haltera dorsali: 2 serii 22.5kg, 3 serii 23.5kg

Picioare
Genoflexiuni: 5 serii 82.5kg
Gambe intintinderi: 5 serii 95kg
Extinderi Quads: 3 serii 67kg, 2 serii 76kg

Umeri
Ramat cu gantere: 4 serii 22.5kg, 1 serie 25kg
Shrugs: 1 serie 30kg, 4 serii 32.5kg
Nu am mai facut al 3lea exercitiu pentru umeri ca nu am avut chef sincer.

Alte lucruri care le-am facut ieri e sa ma uit la un film japonez manag: "Macross PLus". NU stiu daca a auzit cineva de acest film, dar povestea e super, shi melodia care e in acest film e geniala. Se cheama "Voices" shi a fost compusa de o artista japoneza Yoko Kanno.
Dac cautatzi pe Kazaa: Macross Plus - Voices, ar trebuii sa gasiti. Va zic ca merita de downlodat.

In rest, mai nimica. Va recomand inca un site cu screensaver-uri: http://www.savinoff.com. Shi asta e misto. Ne revedem maine. Poate voi imi datzi indicatzii ce sa scriu eu, daca vretzi sa scriu despre ceva anume. Astept sugestii pe Comentarii.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Altceva...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 20, 2004 3:47 pm

18/02/2004 shi 19/02/2004
Am fost mai codas in zilele de ieri, ca nu am scris in jurnal. Asta nu a prea fost bine, ca poate m-o pedepsii dumnezeu ca mi-am uitat "my daily chores". Hehe, pei miercuri nu a fost o zi cine stie ce. A fost foarte stresant ca sa parchez, din cauza ca eu am curs la 12:00, deci la 11:40 ajung la universitate in parcare, shi pana la 11:00, de obicei se cam ocupa toate locurile. S**t! Ce sa-i faci, ma invart 15 min pana gaesc un loc de parcare, care era sa m-il fure unu, cu un ford galaxy, dracului de galigan.

Nu am fost la sala, miercuri dar am fost Joi shi am facut Piept shi tricepsi. Uite aicea sunt rezultatele:
Piept
Piept declinat gantere: 5serii complete 32.5kg
Piept declinat fandari: 5 serii 25kg
Piept declinat bara: 5 serii 57.5kg

Tricepsi
Extensii culcat revers: 3 serii 22kg, 2 serie 23kg(complete)
Extensie cu o gantera: 2 serii 10kg, 3 seri1 12.5kg(fortzate)

O sa mai scriu in jurnal intr-o ora, caci acuma trebuie sa ma duc la curs. ;f
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Continuare...

Mesajde Aurolacul » Vin Feb 20, 2004 4:55 pm

Deci am revenit. Pei ieri, am vazut un film numit Tears Of The Sun cu Bruce Willis, foarte misto, despre conflictul din Nigeria. In rest, am copiat Macross Plus cu DVD ripper, shi film-ul asta care l-am vazut ieri, ca sa il vada shi Vasile cand are timp. AAA, am uitata sa spun ca miercuri am fost la condus cu Vasile prin orase pe aicea. L-am dus intr-o parcare, shi am inceput sa il invatza ca sa conduca. Era comic, ca tot timpul ii murea motorul, dar nu ar trebuii sa rad de el, ca shi mi mi s-e intampla exact la fel.

Web site care v-il recomand azi e: http://evz.ro. Site-ul oficial al ziarului Evenimentul Zilei, care il mai citesc din cand in cand ca sa vad ce mai e la stiri in Romania.

Hai ca revin maine, ca mam plictisit de scris. :-?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Avatar utilizator
Aurolacul
Junior Member
 
Mesaje: 1753
Membru din: Vin Feb 15, 2002 12:00 am

Următorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron