Painkiller server!

Config-uri, setari, mod-uri, servere, link-uri utile....

Painkiller server!

Mesajde [stryder] » Sâm Iun 12, 2004 10:28 pm

Exista posibilitatea sa se faca si la noi un server de painkiller?...am jucat jocul si mi se pare super,imi place miscarea,se aseamana f mult cu cea a q3-ului...voi ce ziceti?
Avatar utilizator
[stryder]
 
Mesaje: 643
Membru din: Sâm Apr 03, 2004 11:00 pm

Mesajde Spawn » Dum Iun 13, 2004 12:01 am

e pe tzeava :) next week will be up&ready 4 all pk fans...
Spawn
 

Mesajde kshu » Dum Iun 13, 2004 12:39 am

Spuse el de colo ... vezi sa nu inchizi ftp-ul IAR :) e la 57% cd 3 :P
Avatar utilizator
kshu
 
Mesaje: 631
Membru din: Lun Mar 11, 2002 12:00 am

Mesajde [stryder] » Dum Iun 13, 2004 12:56 am

yey...hardly wait for the server...gg :D
Avatar utilizator
[stryder]
 
Mesaje: 643
Membru din: Sâm Apr 03, 2004 11:00 pm

Mesajde 1337 » Dum Iun 13, 2004 12:57 am

miscarea se aseamana f mult cu cea a quake3 ? nu mi se pare
1337
Junior Member
 
Mesaje: 91
Membru din: Dum Apr 04, 2004 9:45 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde [stryder] » Dum Iun 13, 2004 1:02 am

fa un server pe mplayer si check it out...poate mi se pare mie,oricum merita incercat!
Avatar utilizator
[stryder]
 
Mesaje: 643
Membru din: Sâm Apr 03, 2004 11:00 pm

Mesajde dorinn » Dum Iun 13, 2004 1:37 am

pk...ftp...ce cere? minimum...
i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
Avatar utilizator
dorinn
Junior Member
 
Mesaje: 363
Membru din: Sâm Mar 16, 2002 12:00 am

Mesajde [stryder] » Dum Iun 13, 2004 1:46 am

Minimum:
OS: Windows 98SE/ME/2000/XP
CPU: 1.5 GHz Pentium III or AMD Athlon processor
RAM: 384 MB
Hard Drive Space: 1.2 GB available
Video: 64 MB DirectX 8.1 card with hardware
Transform & Lighting support (NVIDIA GeForce2 GTS or better)
Sound: DirectX 8.1b or better compatible


Recommended:
OS: Windows XP
CPU: 2.4 GHz Pentium 4 or AMD Athlon processor
RAM: 512 MB
Hard Drive Space: 1.2 GB available
Video: 128 MB DirectX 9 card, NVIDIA GeForce FX 5700 or better
Sound: DirectX 8.1b or better compatible


sunt cfguri cu tweakuri pt sisteme mai lente...eu l-am luat de pe pkeuro pe al lui v00 pt mplayer.
Avatar utilizator
[stryder]
 
Mesaje: 643
Membru din: Sâm Apr 03, 2004 11:00 pm

Mesajde dorinn » Dum Iun 13, 2004 2:25 am

good for me :))
i know what i want,
i'll say what i want
and no one can take it away!!!
Avatar utilizator
dorinn
Junior Member
 
Mesaje: 363
Membru din: Sâm Mar 16, 2002 12:00 am

Mesajde [stryder] » Dum Iun 13, 2004 2:27 am

sau fa-ti singur cfgul

http://www.pkeuro.com/guide.php
Avatar utilizator
[stryder]
 
Mesaje: 643
Membru din: Sâm Apr 03, 2004 11:00 pm

Mesajde Opa-Opa » Dum Iun 13, 2004 2:32 am

jocu mi se pare bs... dar daca vreti voi server, va sustin: bump

nici nu l-am jucat ce-i drept :) la vremea cand "l-am cumparat" eu am avut la dispozitie 10 minute si urmatoarea configuratie sa testez cd-urile:
win98
XP 2000+
256 ddr 2700
FX 5200 128ram

stiu ca fx-u ala e un rahat de placa, insa pe setari default (nu stiu daca si le adaptase el in functie de sistem) aveam 20-30 fps-uri?!
sa va jucati voi si sa va placa si pentru mine :)
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Avatar utilizator
Opa-Opa
Junior Member
 
Mesaje: 709
Membru din: Dum Apr 04, 2004 11:00 pm

Mesajde [stryder] » Dum Iun 13, 2004 2:40 am

20-30?
:/

am facut un test acum cateva min in mplayer cu setari 800x600 si grafica la maxim,pe un barton la 2600 oc@3200,512 ddr 3200 ,gf4mx400 cu 64 ram si am avut la un moment dat 165 de fpsuri...nu am constant dar sub 100 nu scade...
Avatar utilizator
[stryder]
 
Mesaje: 643
Membru din: Sâm Apr 03, 2004 11:00 pm

Mesajde Shade » Dum Iun 13, 2004 6:04 am

Mere destul de ok pe gf2mx (640 tot minim) si proc la numa 2000+ (neoverclockat si cu ramu la 2100)

Opa, fx 5200 n-are ce cauta cu setari normal la jocuri noi, fiindca se activeaza optiunile noi de directx care o indoaie. 20-30 fps ala e mai mult decat bine. Daca mai e si pe 64 biti....

Problema e ca serverul o sa fie la spawn acasa (sa speram ca merge bine) fiindca autorii nu s-au sinchisit sa faca server de linux

Miscarea este exact ca in q3: accelerezi in aer, franezi la contactul cu solul si strafe-ul nu ajuta la luat viteza(ba chiar din contra). Si ca sa fie totul la fel ca in q3 controlul in aer este foarte bun.
Avatar utilizator
Shade
 
Mesaje: 229
Membru din: Vin Mar 01, 2002 12:00 am

Mesajde Opa-Opa » Dum Iun 13, 2004 8:05 am

hehe stryder, pai cu atata procu si memoria nici n-ai mai avea nevoie de placa video :) , nu-i de mirare ca-ti permiti sa faci teste in mediaplayer :D

daca merge si pe mx400 inseamna ca acasa pe leadtek440mx as bate suta :/

cum faceti cu netcode-u? problemele alea de care se vorbeste apar daca joaca mai mult de 4, sau daca sunt mai mult de 4 conectati la server?
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Avatar utilizator
Opa-Opa
Junior Member
 
Mesaje: 709
Membru din: Dum Apr 04, 2004 11:00 pm

Mesajde Shade » Dum Iun 13, 2004 8:09 am

care netcode? care server?
stai sa faca spawn si mai vb

pana acum ne-am invartit ca prostii pe harti goale (botii erau prea simpli de facut si producatorii nu se coboara la nivelul ala)
Avatar utilizator
Shade
 
Mesaje: 229
Membru din: Vin Mar 01, 2002 12:00 am

Mesajde Opa-Opa » Dum Iun 13, 2004 8:19 am

pai asa citii in interviu' cu stelam:
Unfortunately it is virtually impossible to play Painkiller team deathmatch online at the moment since the netcode has some problems when there are more than 4 players connected to a server.

msnc, connected poate insemna fie ca joaca toti, fie ca unii joaca si unii specteaza.
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Avatar utilizator
Opa-Opa
Junior Member
 
Mesaje: 709
Membru din: Dum Apr 04, 2004 11:00 pm

Mesajde Shade » Dum Iun 13, 2004 8:27 am

Sa avem noi mai mult de 4 jucatori. Si vedem dupa :D
A aparut si 1.2 intre timp, cine stie, poate merge si cu mai multi.
Avatar utilizator
Shade
 
Mesaje: 229
Membru din: Vin Mar 01, 2002 12:00 am

Mesajde Opa-Opa » Dum Iun 13, 2004 8:41 am

pei ar fi deja stryder, kshu, spawn si stryder mi se pare destul si pt tdm :D
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Avatar utilizator
Opa-Opa
Junior Member
 
Mesaje: 709
Membru din: Dum Apr 04, 2004 11:00 pm

Mesajde yoy » Dum Iun 13, 2004 8:41 am

pfoai ce conf cere jocu asta, va dati seama cam in cate sali din romania o sa mearga acceptabil ? :/
pe un : 2200+ non-oc, 256ddr 400, gf2mx400 64mb , sunt sanse sa am si eu macar 60 fpsuri constant ? :( (la rez 640 , ca am monitor mic :'()
...fara text inteligent
Avatar utilizator
yoy
Junior Member
 
Mesaje: 238
Membru din: Lun Apr 19, 2004 11:00 pm

Mesajde Shade » Dum Iun 13, 2004 9:56 am

Acuma si tu 60fps :D
Ziceti cum aflu numarul de fps si va zic cat scoate pe al meu (2000+, 512, gf2mx) in 640.

Kshu nu stiu daca joaca, si vezi ca ai inceput sa vezi numa stryderi.
Avatar utilizator
Shade
 
Mesaje: 229
Membru din: Vin Mar 01, 2002 12:00 am

Mesajde Spawn » Dum Iun 13, 2004 10:23 am

max fps! 0/1 cred...

4 benchmark intrati in consola (~ key ) si scrieti "benchmark C5L1" (ruleaza ceva dupa care afiseaza niste scoruri) - postati si voi scor si hard specs sa vedem cum se misca si neaparat low/high la video settings

http://www.pkeuro.com/faq.php

http://www.pkeuro.com/guide.php

http://www.painkillerhell.com/

ps: btw, in faq zice ca il poti rula si de sub linux din winex dar cred ca ar merge mai bine sub un vmware :D
Spawn
 

Mesajde Opa-Opa » Dum Iun 13, 2004 10:42 am

Shade scrie:vezi ca ai inceput sa vezi numa stryderi.


mda, nu gaseam comanda de stryder:

ch_drawStryder x (unde x = numarul de exemplare: 1,2,3,..,n) la mine in config era 2

recapituland avem:
ch_drawStryder 1 => stryder, spawn, abeforevar... si tot mai trebuie unu in caz ca nu se baga kshu. (cred ca voi pune aia la 2 inapoi)
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Avatar utilizator
Opa-Opa
Junior Member
 
Mesaje: 709
Membru din: Dum Apr 04, 2004 11:00 pm

Mesajde [stryder] » Dum Iun 13, 2004 12:50 pm

:P

shade ca za vezi in timp real nr. de fps apesi Left Ctrl +right shift + h si iti apare in stanga sus...ca sa scoti mai apesi de doua ori la fel...

opa nu am facut teste in media player :)) ci in multiplayer :D

btw am luat niste filmuletze cu trickjumping de pk,am exersat azi-noapte putin pe dm_sacred ,am prins o super viteza,o data ce inveti sa te misti pe harta e cool,se invata repede ,rocket jumpul e de asemenea tare,ai control in aer...tare de tot,haideti cu serverul ala mai repede :D

in v 03 a pk compului e si un bot amarat de sta pe harta as target practice,bun pt reflexe :)

am atasat mai jos cfgul meu de pk,poate e folositor pt cei care nu au calc tari si vor sa incerce jocul...l-am optimizat pt high-performance,am atins 240 de fps aseara:)

ce nu am gasit legat de pk e rata refreshului...cnd joc in 800x600 imi pune aiurea timerul in coltz si nu mai vad nimic...stie careva cum sa fix this?:(
Fişiere ataşate
config.zip
(1.98 KiB) Descărcat de 108 ori
Avatar utilizator
[stryder]
 
Mesaje: 643
Membru din: Sâm Apr 03, 2004 11:00 pm

Mesajde [stryder] » Dum Iun 13, 2004 12:57 pm

A.B.4ever scrie:pfoai ce conf cere jocu asta, va dati seama cam in cate sali din romania o sa mearga acceptabil ? :/
pe un : 2200+ non-oc, 256ddr 400, gf2mx400 64mb , sunt sanse sa am si eu macar 60 fpsuri constant ? :( (la rez 640 , ca am monitor mic :'()



cu ce calc ai o sa-l joci in conditii f acceptabile,gandeste-te ca jocul e la inceput,or sa mai apara patchuri la greu,tweakurile merg,no worries,jucatori sa fie :o
Avatar utilizator
[stryder]
 
Mesaje: 643
Membru din: Sâm Apr 03, 2004 11:00 pm

Mesajde Shade » Dum Iun 13, 2004 1:42 pm

Nu prea cred ca pune root vmware sau winex pt painkiller :D

Teste de fps (configul lu stryder -> 640, totul pe low si ce o mai fi pus el acolo)
Sistem: xp 2000+, 512MB ram 2100(noname), gf2mx(nici 200, nici 400) cu 32MB

benchmark C5L1: 29.00/62.97/157.77 (banuiesc ca sunt fpsurile low/average/max)

Server listen pe sacred (n-am putut sa mai pornesc jocul dupa ce am pornit serverul dedicat, in plus din 1.2 au pus setarea sv fps in meniu, care actioneaza si ca un com_maxfps la serverul listen), fps raportat de fraps:

sv_fps 60 -> tinut constant 60fps
sv_fps 99(mai mult nu vrea) -> rar cadea in 80 fps
Avatar utilizator
Shade
 
Mesaje: 229
Membru din: Vin Mar 01, 2002 12:00 am

Mesajde [stryder] » Dum Iun 13, 2004 1:47 pm

eu am 1.15. la 1.2 imi cere cdul cand intru..are careva crack pt 1.2?
Avatar utilizator
[stryder]
 
Mesaje: 643
Membru din: Sâm Apr 03, 2004 11:00 pm

Mesajde Shade » Dum Iun 13, 2004 1:57 pm

http://www.gamecopyworld.com pt nocd (oricum e dubioasa treaba ca-ti cere dupa ce intri in joc cd-ul 3)

800*600
29.00/59.35/155.82
sv_fps 60 - tinut constant 60
sv_fps 99 - intre 80 si 90, uneori cadea in 70

(in background rula toata gramada de programe, inclusiv yahoo messenger pe care gluga se tot fataia online/offline)
Avatar utilizator
Shade
 
Mesaje: 229
Membru din: Vin Mar 01, 2002 12:00 am

Mesajde Opa-Opa » Dum Iun 13, 2004 3:04 pm

pt refresh, pune-ti desktop-u la 800x600 si schimba refreshu pana se incadreaza bine

in mod normal ar trebui sa tina minte si sa aplice refresh-u' ala chiar daca schimbi rezolutia... totusi mergi la advanced properties la placa video si in tab-ul cu numele placii gasesti "refresh rate overrides". specifici acolo refresh-ul si gata.
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
Avatar utilizator
Opa-Opa
Junior Member
 
Mesaje: 709
Membru din: Dum Apr 04, 2004 11:00 pm

Mesajde Spawn » Dum Iun 13, 2004 5:12 pm

Spawn
 

Mesajde Shade » Dum Iun 13, 2004 5:28 pm

Au pus un patch nocd bun acum pe gamecopyworld.
Avatar utilizator
Shade
 
Mesaje: 229
Membru din: Vin Mar 01, 2002 12:00 am

Următorul

Înapoi la Config-uri

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron