ce alte porecle le-ati da?
109 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
ce alte porecle le-ati da?
Daca va uitati asa la animalutele asta "salbatice".....ce porecle le-ati da....inafara de hiena , vierme sau soparla.....care credeti ca ar fi alta....potrivita fiecaruia dintre ei?
- ada
Re: ce alte porecle le-ati da?
Initial trimis de ada
Daca va uitati asa la animalutele asta "salbatice".....ce porecle le-ati da....inafara de hiena , vierme sau soparla.....care credeti ca ar fi alta....potrivita fiecaruia dintre ei?
Lui Alex i-as spune "Shtrumfu'", lui Mihai i-as spune "Somnul", iar lui Serban i-as spune "Soparla"-llllllllllllloooooooooooollllllllllllllllll
Apropos, ati observat un lucru f. enervant, ca de multe ori, prin interviuri in reviste, Soparla este confundat cu Vierme?
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
- testoasa
- Junior Member
Ha ha ha !!!!!!!!!
Initial trimis de Einstein
Gorila, urangutan si cimpanzeu, pentru ca sunt asa de urati.
Te crezi mai frumos?
- rih-tih
paii...
paii...
Stinky, Pinky and Britney.
[don't ask why,cuz on my planet this is what they're called , and YES,we are not like Somalia, Saturn is very modern and we HAVE Tv's there.]
P.s. vin animalutzlele si in JUFNGY pe Saturn?
Stinky, Pinky and Britney.

[don't ask why,cuz on my planet this is what they're called , and YES,we are not like Somalia, Saturn is very modern and we HAVE Tv's there.]
P.s. vin animalutzlele si in JUFNGY pe Saturn?

-
darkshines - Mesaje: 2260
Cred ca li se potrivesc la fix poreclele care le au. Eu cand aud Hyena automat ma gandesc la Sherban, cand aud Vierme la Mihai si cand aud Shoparla la Alex. Nu cred ca as putea sa le dau alte porecle. Oricum sunt cool cu astea care le au, nu crezi?
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
I'm sinking down
-
Faded Existence - Junior Member
Cred ca li se potrivesc la fix poreclele care le au. Eu cand aud Hyena automat ma gandesc la Sherban, cand aud Vierme la Mihai si cand aud Shoparla la Alex. Nu cred ca as putea sa le dau alte porecle. Oricum sunt cool cu astea care le au, nu crezi? 

"The distance grows
I'm sinking down
I'm sinking down
-
loool
Initial trimis de Shori obez
Cred ca li se potrivesc la fix poreclele care le au. Eu cand aud Hyena automat ma gandesc la Sherban, cand aud Vierme la Mihai si cand aud Shoparla la Alex. Nu cred ca as putea sa le dau alte porecle. Oricum sunt cool cu astea care le au, nu crezi?![]()
Eu cand aud "shori obez" ma gandesc la "shori obes", cand aud "Snicks" ma gandesc la mine si cand aud "mama", ma gandesc la mama...e logic
I have tasten the flash of... fallen angels
- Snicks
- Junior Member
Initial trimis de Shori obez
Cred ca li se potrivesc la fix poreclele care le au. Eu cand aud Hyena automat ma gandesc la Sherban, cand aud Vierme la Mihai si cand aud Shoparla la Alex. Nu cred ca as putea sa le dau alte porecle. Oricum sunt cool cu astea care le au, nu crezi?![]()
stiu ca sunt cool,,nici eu nu le-as schimba..dar asa,in gluma,ce alte porecle le-ai mai da?!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Initial trimis de ANIMALUTZA_XXX
stiu ca sunt cool,,nici eu nu le-as schimba..dar asa,in gluma,ce alte porecle le-ai mai da?!
Sherban: energizer
Mihai: sweet boy
Alex: mystery man
Nu stiu de ce.... asta vad probabil in ei
"The distance grows
I'm sinking down
I'm sinking down
-
Alte porecle?
Nu cred ca alte porecle li s`ar potrivi .. asa ca.. tot Hiena,Soparla si Vierme .. are AnimalX ..
Andrei :-)
Andrei :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: loool
Initial trimis de Snicks
Eu cand aud "shori obez" ma gandesc la "shori obes", cand aud "Snicks" ma gandesc la mine si cand aud "mama", ma gandesc la mama...e logic
Nu prea m-ai inteles. Vreau sa spun cand aud de ex. cuvantul Hyena, nu ma gandesc la acel animal sau ma rog la orice altceva. Ma gandesc la Sherban Copot. Inainte "hyena" nu insemna nimic,
dar acum e porecla lui Sherban. Hey, nu prea pot sa ma exprim corect, daca intelegi O.K., daca nu .....
Eu cand aud Snicks ma gandesc la Snickers.... Yummy!!!!!! :lol:
"The distance grows
I'm sinking down
I'm sinking down
-
Ce insinuezi???? :rolleyes:
"The distance grows
I'm sinking down
I'm sinking down
-
stand si ascultand X-press-2 -Smoke machine
mi-am dat seama ca lui shoparla i s-ar potrivi ff bine porecla sex-machine:D:D:D
mi-am dat seama ca lui shoparla i s-ar potrivi ff bine porecla sex-machine:D:D:D
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
deedee... loool.... la ce se gadesc fetele:PPP lool
sincer eu unul nu m-am gandit
dar promit sa ma gandesc.. si o sa va spun .. ok
sincer eu unul nu m-am gandit

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Initial trimis de deedee
stand si ascultand X-press-2 -Smoke machine
mi-am dat seama ca lui shoparla i s-ar potrivi ff bine porecla [b]sex-machine:D:D:D [/B]
hihi..mi-am adus aminte cand am fost la Pitesti si mi-ai aratat coregrafia melodiei :lol: Btw: o pup dulce dulce pe Roma...si multa bafta la examen!
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Si eu mi-am propus jocul asta mai demult..pana sa intru pe lista asta si m-am uitat putin la niste poze cu ei...si m-am gandit sa le dau niste porecle..dar tot de animale
Vierme mi s-a parut ca seamana cu un motan,iar coafura lui ii face sa semene cu un leu(adica asa mi se pare mie).
Sopy cu un catzelush...dulcic dulcic..adica in sensul de cel mai bun prieten sau poate cu un leushor(dau unul diferit de Mihai)-atunci cand rade cu gura pana la urechi sau atunci cand o face pe DeeDee sa ii gaseasca porecla sex-mashine.
Hyenutza chiar mi se pare sa seamana cu o hiena .Nu stiu la porecla lui trebuie sa ma mai gandesc.
Vierme mi s-a parut ca seamana cu un motan,iar coafura lui ii face sa semene cu un leu(adica asa mi se pare mie).
Sopy cu un catzelush...dulcic dulcic..adica in sensul de cel mai bun prieten sau poate cu un leushor(dau unul diferit de Mihai)-atunci cand rade cu gura pana la urechi sau atunci cand o face pe DeeDee sa ii gaseasca porecla sex-mashine.
Hyenutza chiar mi se pare sa seamana cu o hiena .Nu stiu la porecla lui trebuie sa ma mai gandesc.
- Pinky
- Junior Member
Sincer?!Chiar li se potrivesc poreclele!Dar daca ar fi sa le dau altele........:con:
Hyena ar putea fi tot Hyena pentru ca seamana cu ea!:o
Vierme chiar nu stiu poate un motanel ca seamana cu el :B
Iar lu' Sopy i-as spune cameleon ca i s-ar potrivi mult mai bine!
Hyena ar putea fi tot Hyena pentru ca seamana cu ea!:o
Vierme chiar nu stiu poate un motanel ca seamana cu el :B
Iar lu' Sopy i-as spune cameleon ca i s-ar potrivi mult mai bine!
- oana4you
- Junior Member
- Localitate: In adancul marii printre miile de pesti si langa castelul de corali
Initial trimis de Jasmyna
hihi..mi-am adus aminte cand am fost la Pitesti si mi-ai aratat coregrafia melodiei :lol: Btw: o pup dulce dulce pe Roma...si multa bafta la examen!
hehe...de cand e mesajul asta... dinainte de capacitate ...

Cool coregrafie ,nu Jasmyna ?:D
tot la opinia mea ramas... lui Shoparla i s-ar potrivi SEX-MACHINE ....oare numai lui ? :con:
It's too bad, but that's me
-
Dee Dee - Junior Member
Eu una sunt de parere ca cel mai bine li se potrivesc poreclele pe care le au... Vierme, Soparla, Hyena...
Dar avand in vedere unele amanunte, cred ca li s-ar potrivi la toti SEX MACHINE... :lol: Mai ales lui Mihai...
Dar avand in vedere unele amanunte, cred ca li s-ar potrivi la toti SEX MACHINE... :lol: Mai ales lui Mihai...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
R.I.P.
-
Black Beauty - Junior Member
109 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4