incredibil dar adevarat
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
incredibil dar adevarat
bun sa va spun problema mea ... sunt cu prietena mea cam de 2 luni ... acum putin timp ne-am hotarat sa facem sex ... suna bine .... dar a fost un esec total ... nu am reusit sa o penetrez...(NU INTRA iar daca fortam mai mult imi lipeam p*** cu super glue ) De ce ? nu inteleg cauza eu avem erectie si e era destul de excitata ... si lucrurile stau mai rau... nu e prima oara , e a doua...iar daca si daca la a 3-a nu se schimba nimic imi vand calculatorul imi iau un pistol si pa pa lume cruda
pt. cei care ma ajutati multumesc anticipat
nota:e printre primele dati la amandoi
pt. cei care ma ajutati multumesc anticipat
nota:e printre primele dati la amandoi
- qwermit
- Junior Member
io zic sa incerci sa gasest acolo o gaura. daca nu o gasesti, inseamna ca tre sa iei mneata un almanahu pizdulica din 1900 tuamna sa vezi harta.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Memetule, ejti nebun
i-am citit shi yo problema baietului si exact la asta m-am gandit, ca puate penetreaza unde nu e niji urma de gaura! sau e astupata... urata problema, oricum, da niji chiar incredibila, ca am mai auzit (slava cerului ca nu la mine
) nujtiu sa te sfatuiesc, am intrat aci numa sa ranjesc 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
sa va spun problema mea ... sunt cu prietena mea cam de 2 luni
daca asta e problema la casatorie cum ii zici?esec total?
acum putin timp ne-am hotarat sa facem sex
bravo,sunteti un cuplu normal
NU INTRA iar daca fortam mai mult imi lipeam p*** cu super glue
despre ce anume vorbesti tu acolo?
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
- cr3tz
ai bre, pleaca de aici cu basmele tale! tot romanii nostii sunt ai' mai buni!
cat despre problema ta, ia o lampa, pozitioneaz-o pe mija "aproape domnishoarei", si exploateaza locasul prea greu accesibil cu deshtul, limbutza si cu etc, daca vezi ca intra un desht, intra doo, intrii si matale.... numai in cazul in care nu esti de dimensiuni ciobanesti si "aproape domnishoara" de dimensiuni furniceshti... Succes garantat!
dar totusi in cazul in care nu iese nici asa, intoarce-o cu fatza!
cat despre problema ta, ia o lampa, pozitioneaz-o pe mija "aproape domnishoarei", si exploateaza locasul prea greu accesibil cu deshtul, limbutza si cu etc, daca vezi ca intra un desht, intra doo, intrii si matale.... numai in cazul in care nu esti de dimensiuni ciobanesti si "aproape domnishoara" de dimensiuni furniceshti... Succes garantat!
dar totusi in cazul in care nu iese nici asa, intoarce-o cu fatza!
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
Diana, ce plastic te-ai exprimat, super tare
scuze-mi offtopicu 

- o_tzestoasa
- Junior Member
recunosc, nah, pofta de ..."dimensiuni ciobanesti"
on topic - dice-i musai sa-ti iei viatza, mai copile, numa pt ca nu nimeresti gaura? ejti nebun? practice makes perfect, exerseaza pe alte gauri, macar sa stii daca problema e la tine sau la ea!

on topic - dice-i musai sa-ti iei viatza, mai copile, numa pt ca nu nimeresti gaura? ejti nebun? practice makes perfect, exerseaza pe alte gauri, macar sa stii daca problema e la tine sau la ea!
- o_tzestoasa
- Junior Member
marcuzzo, non ti sembra ca asta-i un forum romanesc? fanclub.RO metoda puate ti s-o fi parand tie complicata, ca nu te jtii
ce a descris Artemis se numeste (pe romaneste, ca non so come si dice la voi la Italia) PRELUDIU
amu te las, ca-s gripata si am febra...stii tu, raffreddore, alea alea 

- o_tzestoasa
- Junior Member
artemis....non ti sembra troppo complicato il tuo metodo?...
da-ma in p00la guala pe derdelush ce cultzi ie unii.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:ce cultzi ie unii
no bine, da tu ce credeai? ca capsunarii din Italia n-are cultura? :d d'aia pleaca de la Romania, ca aci toti ie inculti si nu jtie limbi straine

- o_tzestoasa
- Junior Member
artemis...dacami permiti sa te completez.
problema poate fi si invers.....daca el incearca sa intre cu tictacu in galeata normal ca nu intra ca nare ce.
problema poate fi si invers.....daca el incearca sa intre cu tictacu in galeata normal ca nu intra ca nare ce.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
Marcuzzo, pe langa ca esti off topic , mai ai si niste glume imbecile. Lasa-ne!
Revenind la topic, nu e asa incredibil ce zice omul asta. Cand citeam io "Lumea femeilor", rubrica de sex, am dat peste intamplari asemanatoare, cu fetite care aveau himenu foarte gros si trebuiau sparte cu bisturiul. oricum si io zic ca , inainte de a o duce la incizie, la te uiti de aproape sa vezi pe unde-i gaura.
Revenind la topic, nu e asa incredibil ce zice omul asta. Cand citeam io "Lumea femeilor", rubrica de sex, am dat peste intamplari asemanatoare, cu fetite care aveau himenu foarte gros si trebuiau sparte cu bisturiul. oricum si io zic ca , inainte de a o duce la incizie, la te uiti de aproape sa vezi pe unde-i gaura.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
am inteles ce a scris artemis,numai ca mi se parea cam complicat..oricum daca nu gasiti gaura,incercati cu aspiratorul, problema mea e exact invers,sunt cel care ii vine sa se cace cand face sexul cu prietena sa!
ce pot sa fac il cumpar sau nu-l cumpar yaurtul??
ce pot sa fac il cumpar sau nu-l cumpar yaurtul??
- marcuzzzo
- Junior Member
piskeshu scrie: fetite care aveau himenu foarte gros si trebuiau sparte cu bisturiul.
auleu. io n-am auzit de asa ceva, bre omule. io am auzit numa de asa-zisul himen elastic, care nu se rupe la penetrare, ci doar in urma nasterii sau, vb ta, cu bisturiul. Da' asta nu inseamna ca femeia nu poate face sex

Io zic ca problema ie alta: fie ce zice Arthemis, fie fata nu-i suficient de relaxata si are muschi zdraveni acolo jos - ceea ce e foarte bine de fapt, la o adica

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
am stat si m-am gandit (?) mai mult si am ajuns la concluzia ca fata trebuie dezbracata de chiloti si de alte chestii ce pot sta in calea fericrii voastre!
Ca daca nu-i nici asa, nici asa, clar aia are budigaii pe ia!
si-mi zice si mie cineva ce vrea ala cu iaurtul ca io nu ma prind!
Ca daca nu-i nici asa, nici asa, clar aia are budigaii pe ia!
si-mi zice si mie cineva ce vrea ala cu iaurtul ca io nu ma prind!

I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
Ba ala cu iaurtu zice ca se scapa pe el cand face sex, probabil ca de la iuart ii mere burta si i-e frica sa mance iaurt. L-am trimis sa-si faca subiect separat.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-
piskeshu - banned
Djinn scrie:auleu. io n-am auzit de asa ceva, bre omule. io am auzit numa de asa-zisul himen elastic
Exista mai multe tipuri de membrana himenala, probabil acea tanara are tipul de himen fibros, care este destul de rezistent, iara daca se asociaza si cu musculatura mai dezvoltata in zona, o sa reziste mai bine ca cetatea TROIA. Daca nu reusesti cu metode si presiuni normale, ar fi bine sa consulte si un ginecolog, altfel risti sa faca niste rupturi vaginale care nu sunt prea placute, mai ales ca la vindecare lasa cicatrice.
- Zambix
- Junior Member
29 mesaje
• Pagina 1 din 1