acum sunt in viva, Elle, 20de ani.. da nu e mult despre ei .. doar cate o poza.. oricum eu le am:)...
dupa festivalul de la Mamaia ma ashteptam sa fie o explozie de articole...dar se pare ca m-am inshelat:(
Initial trimis de Buffy-X
Deci...s-ar putea ca voi sa stiti deja, dar eu imi fac datoria sa va spun. Astazi mi-a spus o prietena de-a mea, ca in revista Vip, scrie clar, negru pe alb, ca mult iubitul nostru Serban e cu Jojo!! Cu Jojo maaaah?!? Anyways daca el e happy si si-a gasit hienutza lui, atunci eu ma bucur mult mult mult mult de tot pentru el. Dar cu Jojo mey?!?!? : - ) In tot cazul sper sa nu ziceti ca sunt barfitoare, pentru ca detest chestia asta ... eu doar v-am zis ce scrie in Vip. Daca nu ma credeti ... nu stiu ... luati si voi revista. In tot cazul daca nu e adevarat imi cer mii de scuze fata de toata lumea si in mod special fata de Serban. Dar stiti si voi cum se spune ca ... nu iese fum fara foc. In tot cazul eu sper sa fie fericit oricum ar fi. In fond pe noi nu ne interesezaza viata lor particulara. Nu?
Multe pupicuri
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori