NISTE BAIETI - lansare album, Wings Club, Bucuresti

mai vechi, mai noi; mai dure, mai moi

NISTE BAIETI - lansare album, Wings Club, Bucuresti

Mesajde timmyt » Lun Mai 09, 2011 12:31 pm

Sambata 28 mai, incepand ora 21, in club Wings (fostul cinematograf Viitorul), pe str MIhai Eminescu, nr 127, Bucuresti va asteptam la lansarea celui de-al doilea material discografic semnat NISTE BAIETI! Invitati surpriza si multe alte happening-uri. Be there!

Niste Baieti says:

Pornind de la celebra replica a maestrului Stefan Mihailescu Braila, in capodopera “Secretul lui Bahus” 1984 : “Fara poezie…viata e pustiu!” ne-am hotarat sa botezam al doilea material discografic Niste Baieti - “Fara muzichie, viatza e pustiu!”. Greutatea acestor vorbe simple rezoneaza perfect cu tot ce si-a propus micul micul nostru proiect si cu tot ce am realizat aproape 6 ani de cantat impreuna.

Fara muzica anilor “de aur “ ai epocii comuniste, vietile noastre ar fi fost macar un pic mai amare si acesta este unul dintr motivele pentru care proiectul Niste Baieti doreste sa aduca in inimile generatiilor tinere marile hituri ale acelor vremuri si sa readuca in lumina reflectoarelor marii compozitori ai unor generatii pierdute.

Albumul “Fara muzichie, viata e pustiu!” a fost “compus” si readaptat in decursul celor 6 ani de activitate live, pe scenele underground ale cluburilor, in culisele marilor festivaluri sau chiar cu chitara in mana in mijlocul prietenilor langa un pahar cu bere. Fiecare piesa are o poveste a ei, fiecare poveste are o nostalgie a ei si fiecare nostalgie este pastrata, ca intr-un clasor de timbre, pe acest cd care poate fi si peste multi ani sters de praf si reascultat.


Niste Baieti – “Fara muzichie, viata e pustiu!”

Intro (C(sh)erbu De Aur)
Deschideti poarta soarelui
Sa te gandesti din cand in cand la mine
Harap Alb
La fereastra ta
Sa reziste
Florile Dalbe
Sandy Bell
Vitezomanul Gica
Cele mai frumoase flori
Gica Petrescu
Balada pentru o sticla de vin
Spune-mi cine esti
Hurt

Piesele au fost inregistrate intr-un studio underground cu ajutorul unui prieten/co –producator in perioada Martie- Aprilie 2011. Discul are multe surprize, cea mai importanta fiind participarea extraordiana a unei vedete autohtone care va canta impreuna cu Albert piesa “Sandy Bell”.

http://www.youtube.com/watch?v=EpcviYQC5p
http://www.youtube.com/watch?v=OjRXtZ2oZm4
wwww.myspace.com/nistebaieti
timmyt
Junior Member
 
Mesaje: 27
Membru din: Mar Noi 17, 2009 12:00 am

Re: NISTE BAIETI - lansare album, Wings Club, Bucuresti

Mesajde timmyt » Mar Mai 17, 2011 11:45 am

Albumul ''Fără muzichie, viaţa e pustiu!'' include piese cu nostalgie, printre care ''Deschideţi poarta soarelui'', ''Să te gândeşti din când în când la mine'', ''La fereastra ta'', ''Vitezomanul Gică'', ''Cele mai frumoase flori'', ''Baladă pentru o sticlă de vin'' etc. Discul are multe surprize, cea mai importantă fiind participarea extraordinară a unei vedete autohtone la piesa ''Sandy Bell''.

Noul cd a fost ''compus'' şi readaptat în decursul celor şase ani de activitate live a formaţiei, pe scenele underground ale cluburilor, în culisele marilor festivaluri sau chiar cu chitara în mână, în mijlocul prietenilor, lângă un pahar cu bere. ''Fiecare piesă are o poveste a ei, fiecare poveste are o nostalgie a ei şi fiecare nostalgie este păstrată, ca într-un clasor de timbre, pe acest cd care poate fi şi peste mulţi ani şters de praf şi reascultat'', spun Nişte Băieţi.

Din dragoste şi respect pentru compozitorii şi interpreşii care ne-au adus bucurii în anii copilăriei, Albert (voce), Barbu (bas, backing vocals), Gabi (chitară, backing vocals) şi Icsu' (tobe) vor să transpună ''melodiile nemuritoare scrise înainte, în timpul şi după epoca ''de aur'' în ritmuri de punk rock, pentru a le pasa mai departe generaţiilor tinere, în speranţa că piesele vor fi îndrăgite, gustate sau măcar auzite'' şi de acestea.

Materialul a fost înregistrat în deja clasicul stil punk DIY (Do It Yourself), în studioul lui Janin Pasniciuc (Dekadens), în perioada martie-aprilie 2011.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
timmyt
Junior Member
 
Mesaje: 27
Membru din: Mar Noi 17, 2009 12:00 am

Re: NISTE BAIETI - lansare album, Wings Club, Bucuresti

Mesajde timmyt » Lun Mai 23, 2011 9:59 am

Spot lansare album: "Fara Muzichie, Viata E Pustiu!"
28 mai, Wings Club, Bucuresti, str. Mihai Eminescu nr 127!!

http://www.youtube.com/watch?v=JGfjrl3-zas
timmyt
Junior Member
 
Mesaje: 27
Membru din: Mar Noi 17, 2009 12:00 am


Înapoi la Muzica romaneasca

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator