Sexul anal

Discutii fara perdea despre sportul numit sex

Sexul anal

Mesajde Vizitator » Vin Mai 31, 2002 12:47 am

In general barbatiii sint cei care prefera acest tip de sex .
Buuunnn , dar v-ati gindit vreodata ce implica ??
Marea voastra majoritate nu folositi un prezervativ cind va implicati in acest tip de sex defapt in orice fel de sex :D cica este incomod ...dar daca nu folositi un prezervativ asta inseamna ca va introduceti penisul intr-o toaleta :hehe: plina cu bacterii , microbi si practic fecale. Urina este sterila , fecalele NU . Deci va supuneti unor riscuri foarte mari de a contacta o infectie(asta in cazul cel mai fericit).
Pentru barbati se zice ca ofera mai multa placere , asta este datorita faptului ca anusul este "echipat" cu un set de muschi care are rolul de a tine fecalele in rect. Acesti muschi fac ca strinsoarea anusului sa creeze o placere aparte.

Pentru femei .In primul rind o femeie NU simte placere la un astfel de act .De ce ? pentru ca in anus nu sint nervi care sa excite sexual. Peretii anusului au doar 1 mm (vaginul are 5 cm ), ceea ce face ca acest tip de sex sa fie foarte riscant pentru o femeie. O femeie din 2 care practica are rupturi de tesut intern , care in general se supra infecteaza datorita microbilor si sint extrem de greu de vindecat si/sau hemoroizi . Barbatii in general cer dar nu se gindesc la ce simte ea .
Un sexolog foarte cunoscut in SUA si Canada(Sue locuieste in acelasi oras cu mine , Toronto-Canada) spunea ca un barbat care cere asa ceva trebuie sa experimenteze el insusi acest fel de sex.
Este degradant pentru o femeie sa accepte fara sa puna intrebari , din nefericire tocmai acest lucru se intimpla in Romania .Din punct de vedere sexual femeile nu stiu prea multe , valabil si la barbati insa .

Avind in vedere ca doar cca 30% dintre femei au orgasm restul de 70% trec prin viata fara asa ceva si eu cred ca este pacat , orgasmul este ceva extraordinar dar ei prefera sa se satisfaca pe ei insisi si nu pe ea.

Deci ce parere aveti ?
Vizitator

Mesajde Syke » Vin Mai 31, 2002 12:56 am

In primul rand folosirea unui prezervativ e OBLIGATORIE cand practici orice fel de sex. In ceea ce priveste sexul anal, e bine sa folosesti lubrifianti pt a nu rani tesutul. Nu e perfect igienic, dar, hey, daca o luam asa nici un fel de sex este igienic.
Fetele, vreo parere?
Syke
Junior Member

Mesajde M@X » Vin Mai 31, 2002 1:31 am

Intr-adevar este obligatoriu un prezervativ dar citi romani folosesc ?
Eu personal sint impotriva sexului anal , prefer sa-mi vad partenetul in placere nu in durere ...
M@X
Junior Member

Mesajde Aragorn » Vin Mai 31, 2002 4:17 am

Domnule MAX, trebuie sa te contrazic.
Aceeasi Sue de care mentionezi tu are sex showul ala din fiecare seara la ora 23:00 (de fapt e numa duminica dar in restul zilelor reluare din emisiuni mai vechi). De nenumarate ori i s-a pus intrebarea cu sexul anal si niciodata n-a zis ce ai scris tu mai jos
Pentru femei .In primul rind o femeie NU simte placere la un astfel de act .De ce ? pentru ca in anus nu sint nervi care sa excite sexual. Peretii anusului au doar 1 mm (vaginul are 5 cm ), ceea ce face ca acest tip de sex sa fie foarte riscant pentru o femeie. O femeie din 2 care practica are rupturi de tesut intern , care in general se supra infecteaza datorita microbilor si sint extrem de greu de vindecat si/sau hemoroizi . Barbatii in general cer dar nu se gindesc la ce simte ea .
Un sexolog foarte cunoscut in SUA si Canada(Sue locuieste in acelasi oras cu mine , Toronto-Canada) spunea ca un barbat care cere asa ceva trebuie sa experimenteze el insusi acest fel de sex.
. Nu este adevarat ca femeile nu simt placere deloc ba dinpotriva unele simt mai mult decat la vagin...deoarece si zona din jurul anusului e la fel ca cea din jurul vaginului. Chestiile astea le-a spus chiar Sue intr-o emisiune nu demult. SI in plus la fiecare om care o intreaba de sex anal, fie barbat sau femeie, ea le zice ca daca e practicat cum trebe n-are consecinte negative. Adika cu lubrifiant mult si cu prezerevativ, si nu in ultimul rand mai incet ca actul sexual normal...
Deci...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde M@X » Vin Mai 31, 2002 8:18 am

Iti spun sincer cele mai multe femei care practica acest fel de sex nu o fac din propria placere , o fac pentru a-si multumii partenerul .Foarte putine sint cele care vor si simt placere din asa ceva.
Si m-am referit la Sue , la treaba cu cit de riscant poate fii pentru femei .

Intreba-ti partenera ce crede cu adevarat :D despre sexul anal , asta in cazul in care il practicati .
M@X
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Vin Mai 31, 2002 4:47 pm

exista orgasme la orice fel de nivel. multe femei pot sa shi-l provoace mental fara actziune mecanica. referitor la nr de orgasme shi existentza lor aruncatzi un ochi aici: http://www.sexualrecords.com , cercetatorii care au studiat treaba asta la femei au introdus excitatori in vagin shi in cur
aphextwinz
Junior Member

bai max

Mesajde Joao » Sâm Iun 01, 2002 2:00 pm

cu parere de rau iti spun ca ai delirat la greu in primul post
are desti nervi senzitivi zona,daca nu stii tu sigur,nu posta
este placut pot barbati(o teorie) pt ca ar fi mai stramt decat vaginul,deci mai placut!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Iun 08, 2002 6:03 am

Tre sa recunosc ca vreau sa incerc si eu macar odata sexul anal, dar in NICI un caz cu un barbat, deci exclus homosexualitatea...
Numa ca partenera mea nu vrea sa incerce... :(, dar nici nu o acuz ca de fapt pt ea ii periculos.
oricum eu cred ca e o practica buna cand femeia e gravida, si din cate am citit eu se pratica frecvent in trecut cand nu erau metode de contraceptie...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde demonxxus » Mar Iun 11, 2002 2:59 am

Initial trimis de M@X
Iti spun sincer cele mai multe femei care practica acest fel de sex nu o fac din propria placere , o fac pentru a-si multumii partenerul .Foarte putine sint cele care vor si simt placere din asa ceva.
Si m-am referit la Sue , la treaba cu cit de riscant poate fii pentru femei .

Intreba-ti partenera ce crede cu adevarat :D despre sexul anal , asta in cazul in care il practicati .

Imi spun si eu parerea. Tu crezi ca prima oara o femeie face sex normal de placere? Nu, face sex de curiozitate sau pentru a-si multumi partenerul. Asa se intampla si la sexul anal. Cu cat are mai multa experienta cu atat ar putea sa-i placa. Si asta depinde si de partener
Nimic, nimic nu poate schimba lumea!!
demonxxus
Junior Member

Curioasa!

Mesajde MissBugMafia » Mie Iun 12, 2002 11:34 pm

Is curioasa cati dintre voi ati practicat asa ceva.
Eu nu is de acord cu asa ceva si nici nu vreau sa incerc. Daca va trebe c*r.... mergeti la baieti:D :D (sa vezi acuma cate voturi voi avea la cea mai enervanta pers.).
Deci nu pot intelege de ce vor unii sex anal......
Poate imi ziceti voi!:moon: (nu va dati la el ca nu este loc!)
:D :cool:
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde vali » Joi Iun 13, 2002 11:56 pm

sa vedem...

bobo is right, mult lubrifiant

codrutza, am incercat de comun acord cu partenera si nu pot sa spun ca mi-a placut prea mult...deci, porbabil daca ea o sa mai vrea, o sa mai facem si pe asta.
some people deserve to die
vali

bai codrutza

Mesajde Joao » Sâm Iun 15, 2002 8:49 am

tu vorbesti aici exact ca o pustuoaica care nu a vazut pu*a in viata ei!
de unde stii tu ca dupa ce o s-o iei in c*r nu o sa vrei numai acolo?
daca nu stii,de ce te bagi? Lasa-i pe cei cu pervesiuni in perversiunile lor! daca prietenul tau iti cere asta si nu vrei,n-o fa!
dar,te rog,nu te mai da cu parerea asa,doar ca sa spui ceva!
Joao
Junior Member

Re: bai codrutza

Mesajde MissBugMafia » Dum Iun 16, 2002 10:25 pm

Initial trimis de Joao
tu vorbesti aici exact ca o pustuoaica care nu a vazut pu*a in viata ei!
de unde stii tu ca dupa ce o s-o iei in c*r nu o sa vrei numai acolo?
daca nu stii,de ce te bagi? Lasa-i pe cei cu pervesiuni in perversiunile lor! daca prietenul tau iti cere asta si nu vrei,n-o fa!
dar,te rog,nu te mai da cu parerea asa,doar ca sa spui ceva!

Fac ce vreau .....ok_! ?
Eu pur si simplu imi spun parerea..... asa cum ti`o spui si tu!
Ai pus punctu pe "i" da....is o pustoaica! Si ce ii cu asta?! Recunosc... da cred ca stiu multe si am dreptu` la replica!
La multe sb. ma tot ataci.... ce draq ai cu mine?!
:moon:
If u don`t like me...... beeeep (vorba lu Neamtzu`) :D
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

alo,copiii!

Mesajde Joao » Lun Iun 17, 2002 9:23 pm

bah codruto,cum ar zice moshu paranoia-i printre noi!
nu am nimic personal cu tine,dar cam ce stii tu asa,din experienta proprie de te dai cu parerea peste tot?

nu e frumos sa injuri oamenii simplii!;e
Joao
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Iun 22, 2002 5:12 am

Codruta cand o sa-ti incepi viaTA sexuala (asta daca n-ai inceput inca), o sa faci tot ce odata ti se parea scarbos si de neinchipuit, asa ca vorbim noi in 10 ani sa vedem ce si cum.
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Re: alo,copiii!

Mesajde vali » Sâm Iun 22, 2002 1:50 pm

Initial trimis de Joao
nu e frumos sa injuri moderatorii!;e

speram sa nu vad fraza asta scrisa vreodata. noi tratam moderatorii ca pe simpli oameni. daca ei se cred supra-oameni, asta nu e de bine. ;P

multumesc pt ca mi-ai deschis ochii un pic!
cu respect,
Joao
vali

Mesajde Aragorn » Sâm Iun 22, 2002 3:41 pm

Da vali ai dreptate, dar na hai ca reformulez eu pt Joao:
"Nu e frumos sa injuri oamenii NORMALI" :D
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde vali » Mar Iun 25, 2002 5:34 am

sa ne intoarcem la sexu anal...cu codruta :D:D
vali

Mesajde baixinho© » Joi Iul 18, 2002 8:39 pm

cine incepe? :)
baixinho©

Mesajde MissBugMafia » Sâm Iul 20, 2002 3:38 pm

Initial trimis de vali
sa ne intoarcem la sexu anal...cu codruta :D:D

Why meeeeeeee?
Lasa`ma sa ma bucur si eu de mare in liniste....:D :p
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Iul 20, 2002 7:48 pm

Codruta, dar asta nu inseamna ca nu poti sa imbini utilul cu placutul! :)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iul 20, 2002 11:15 pm

Utilul fiind care si placutul fiind care ? :con:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Iul 21, 2002 11:01 am

te las pe tine sa alegi mosule. din punctul meu de vedere plecatul la mare al codrutzei si secsul anal sunt strans legate intre ele. :)
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde baixinho© » Dum Iul 21, 2002 11:02 am

codrutza, sper sa iti dai seama ca este doar o gluma si ca nu am nimic cu persoana ta!
ANTI

baixinho©

Mesajde Superba Oana » Lun Sep 16, 2002 12:16 am

AM PRACTICAT O SG DATA
NU MI-A PLACUT
SENZATIA? CU STRANGERE DE INIMA TREBUIE SA COMPAR ACEST TIP DE SEX CU SENZATIA DE CONSTIPARE
DE CE AM FACUT-O? DIN CURIOZITATE. DACA NU ACUM, CAND?
DACA AS MAI FACE-O ? DA ! DAR DEPINDE CU CINE
POATE ATUNCI O SA-MI PLACA MAI MULT
:moon:
Superba Oana
Junior Member

Re: Sexul anal

Mesajde n3aGabitz » Mie Sep 18, 2002 7:57 am

Initial trimis de

Avind in vedere ca doar cca 30% dintre femei au orgasm restul de 70% trec prin viata fara asa ceva si eu cred ca este pacat , orgasmul este ceva extraordinar dar ei prefera sa se satisfaca pe ei insisi si nu pe ea.

Deci ce parere aveti ?

ce sa zic hai sa generalizam....mami imi pare rau daca omu tau nu stie sa te satisfaca, asta e viata. fac pariu ca jumate din alea 70% nu si-au dat seama daca au avut sau nu orgasm...da hai sa nu intram in alte statistici. Pana acum majoritatea femeilor care le-am avut mi-au sugerat ele sa facem sex anal....deci nu toate femeile sunt victime....si nu toti barbati sunt animale cum ii consideri tu in subconstient!

te-am pupat..
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Sep 23, 2002 11:06 am

If you think sex is a pain in the ass, try different position
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Cain » Mar Oct 15, 2002 2:53 pm

Ce dracu fetelor, ati suferit violuri colective drept in cur ?!? Daca NU ati incercat, liniste. Nu spuneti ca nu e placut. Si ce este placut pentru ambii parteneri, nu este scirbos. Faza aia cu marou', pai de obicei nu te futi prin boscheti (sper), asa ca nu te opreste nimeni si nimic sa faci un dus dupa.. De fapt, oricum faci un dus dupa...

Si da, e chiar misto !!! Pentru barbati cel putin este si senzatia de DOMINARE. Poate ca nu stiti, dar armatele victorioase ale lui Alexandru Macedon (si nu numai ei, si persii) isi futeau in cur prizonierii, pt a demonstra superioritatea si dominarea asupra lor.
Cain
Junior Member

Am tovarasi care platesc bani grei pt asta

Mesajde Love2Fly » Mie Oct 16, 2002 11:23 pm

Vreo 10 insi de pe aci din Pantelimon au gasit niste tarfe pe linia lu' 21 care o fa exclusiv in anus. Oare alea nu au probleme cu scaunul>? ganditi-va....de peste 15-20 de ori pe zi!:) wow!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde demonxxus » Vin Oct 18, 2002 9:30 pm

Ba, ce interesanti astia doi pustani. Nu sunt la subiect dar nu exista nici un mod pentru ca pustanii gaozri sa nu-si mai exprime parerea aici?
Nimic, nimic nu poate schimba lumea!!
demonxxus
Junior Member

Următorul

Înapoi la vechi: Totul despre Sex