Fan-Club Taxi Bucuresti

3SE, AndreEA, Andreea Balan, Animal X, Blondy, Candy, O-ZONE, Simplu, Taxi ... tot ce tine de acest gen de muzica

Fan-Club Taxi Bucuresti

Mesajde Lovealot » Vin Dec 27, 2002 1:05 am

Exista vre-un Fan-Club Taxi in Bucuresti? Si daca nu exista ar fi cineva interesat sa facem unul? Si cand ma refer la infintarea unui Fan Club, nu ma refer la unul virtual, in care facem o pagina de web, gasim un forum si pana la organizare se plictiseste lumea. Daca ar fi fani interesati, am putea face intruniri, am putea merge la concerte si etc...E adevarat, nu sunt multi care posteaza pe acest forum, insa asa ceva poate ne-ar face sa fim mai uniti iar ceilalti fani Taxi ni s-ar alatura. Ce ziceti?
Lovealot
Junior Member

Re: Fan-Club Taxi Bucuresti

Mesajde bogdan555 » Sâm Dec 28, 2002 4:08 am

idee superba dupa parerea mea... sa ne strangem cu toti, si sa mergem pe la concerte... la cate o bere cu EI.. :)) si eu vin pe la intalniri cand oi ajunge prin romania.

Initial trimis de Lovealot
Exista vre-un Fan-Club Taxi in Bucuresti? Si daca nu exista ar fi cineva interesat sa facem unul? Si cand ma refer la infintarea unui Fan Club, nu ma refer la unul virtual, in care facem o pagina de web, gasim un forum si pana la organizare se plictiseste lumea. Daca ar fi fani interesati, am putea face intruniri, am putea merge la concerte si etc...E adevarat, nu sunt multi care posteaza pe acest forum, insa asa ceva poate ne-ar face sa fim mai uniti iar ceilalti fani Taxi ni s-ar alatura. Ce ziceti?
bogdan555
Junior Member

Asa putina lume?

Mesajde Lovealot » Sâm Ian 04, 2003 12:47 am

Vad ca desi acest forum nu e chiar vid(in ceea ce priveste nr celor care posteaza), totusi s-a inghesuit lumea sa scrie. Chiar numai bgdan vrea sa facem un fan-club Taxi, sau nu e nimeni din Bucuresti pe aici?
Lovealot
Junior Member

fanclub

Mesajde Someone » Sâm Ian 04, 2003 11:12 pm

Oki...
La Baia Mare este fan-club TAXi... din cate stiu eu singurul din tara.....
Dar din mai multe motive cred ca am sa-l inchid.
Hai sa rcunoastem... lumea prefera intrenetul deoarece este mai accesibil si nu trebuie miscat fundul pana la posta! :)

Anyways...

LONG LIVE TAXI!!!
Someone
Junior Member

Mesajde MaNo_692003 » Vin Iul 23, 2004 10:29 am

si eu sunt din Baia Mare, dar nu am aflat ink de existenta unui fan-club Taxi! I adore Taxi!!!!!!!!!!!!!!!! interesant...de ce sa il inchizi???
MaNo_692003
Junior Member

Înapoi la Pop si Dance romanesc