Bambi-fetise cu fise?!
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bambi-fetise cu fise?!
"Bun de aruncat la gunoi", pt. ca prea multe chestii de 2 (doi) bani, uneori chiar si mai putin de atat, se plimba prea des pe ecranele televizoarelor noastre, cu pretentia de a fi numite videoclipuri. De asemenea, prea multe personaje se perinda pe la tot felul de emisiun, cu pretentia de a fi numiti artishti. Si voi va dati seama de asta iar pe mine ma streseaza in aceeasi masura. Nu mai trebuie sa schimbam canalul sau s ane enervam . E momentul sa-i aruncam la gunoi si sa-i facem sa dispara!
Pregatiti-va cosurile de gunoi pt. cel mai nou videoclip Bambi-"Fetite fitoase". Cine crede ca respectivul clip arata bine, e rugat sa iasa afara din clasa [cu absenta nemotivata] pt. ca ori delireaza ori e prima oara cand vede un televizor. Scenariul de la "Fetite fitoase"... pardon , care shcenariu???? Sa recapitulam, cele 2 domnisoare dragute se plimba prin
"Colors" printre niste rame de tablouri scrise cu marcaru'. Asta nu m-a impresionat. La un moment dat, apar niste baieti care vorbesc la niste telefoane fara fir. Apoi aud refrenul si cedez. Ce baiba inseaman "Fetise fisoase"?!pt. ca asa se aude in refren! Fetise cu fise? Ralica si Denitza [sau Denisa?!] au maim multe fise de telefon si d-aia apar atatea telefoane? Mie nu mi-a picat fisa deloc. Imaginea este zero, niste efecte care le vezi de obicei pe la filmari de botez , intr-un cuvant un clip nefericit, o noua shansa pt. cosul de gunoi.
Pregatiti-va cosurile de gunoi pt. cel mai nou videoclip Bambi-"Fetite fitoase". Cine crede ca respectivul clip arata bine, e rugat sa iasa afara din clasa [cu absenta nemotivata] pt. ca ori delireaza ori e prima oara cand vede un televizor. Scenariul de la "Fetite fitoase"... pardon , care shcenariu???? Sa recapitulam, cele 2 domnisoare dragute se plimba prin
"Colors" printre niste rame de tablouri scrise cu marcaru'. Asta nu m-a impresionat. La un moment dat, apar niste baieti care vorbesc la niste telefoane fara fir. Apoi aud refrenul si cedez. Ce baiba inseaman "Fetise fisoase"?!pt. ca asa se aude in refren! Fetise cu fise? Ralica si Denitza [sau Denisa?!] au maim multe fise de telefon si d-aia apar atatea telefoane? Mie nu mi-a picat fisa deloc. Imaginea este zero, niste efecte care le vezi de obicei pe la filmari de botez , intr-un cuvant un clip nefericit, o noua shansa pt. cosul de gunoi.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
dar clipul andre "o noapte si-o zi" e super , nu?:rolleyes:
fetite cu codite in costume cu stelute un fundal sclipicios , o tipa si un tip care se plimba prin oras si cele doua andrele bataindu-se cu niste dansatori in spate.mda.
=====
anywayz eu am vazut doar o bucatica din clipul bambi(nu am suportat mai mult de 20 de sec) si , intr-adevar , este idiot .
wtf is the point?ca sunt dorite de toti si ca le invita la petreceri sau ce?
fetite cu codite in costume cu stelute un fundal sclipicios , o tipa si un tip care se plimba prin oras si cele doua andrele bataindu-se cu niste dansatori in spate.mda.
=====
anywayz eu am vazut doar o bucatica din clipul bambi(nu am suportat mai mult de 20 de sec) si , intr-adevar , este idiot .
wtf is the point?ca sunt dorite de toti si ca le invita la petreceri sau ce?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Videoclipul e de o imbecilitate rara.Toti le invita la petreceri,in cluburi...si ele se hotarasc sa danseze in parc.O decizie inteleapta.Probabil si-au dorit un mediu mai putin toxic.

"me gusta marijuana,me gustas tu..."
- 3pac
- Junior Member
Cred ca fetele de la Bambi au nevoie urgenta de un logoped. Au probleme grave de exprimare si de "manifestare corporala". Oricum cu ele muzica romaneasca isi mai adauga in palmares niste refuzate de la casele de copii... 

- Bagheera
- Junior Member
Chestia e ca se vede ca ele isi compun piesele. Hai ca sunt prea tinere ptr. cosu` de gunoi! E de ajuns sa le trimitem dreq , sa cumparam albumele lor, si sa inchidem tv cand "canta " ele...
:A
:A
"Uneori se intampla ce nu vrei" ;e
I am

I am

- djdiu
- Junior Member
Aulio, exista fani bambi?! Of, of unde-a ajuns lumea asta, domne`...
Cica fac reclama (a se citit capata tzoale pe gratis) unui magazin (cred ca Fanchi feshion sau ceva) care vinde haine rupte, mazgalite, vulgare, excentrice... deci in mai putine cuvinte: genul lor (sau ca ele - rupte, mazgalite, vulgare etc).
Cica fac reclama (a se citit capata tzoale pe gratis) unui magazin (cred ca Fanchi feshion sau ceva) care vinde haine rupte, mazgalite, vulgare, excentrice... deci in mai putine cuvinte: genul lor (sau ca ele - rupte, mazgalite, vulgare etc).

Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc