Top 3
-Tu
-De maine
-3D
Cred ca astea sunt cele mai bune versuri ale lor. Astept parerile
voastre
Cele mai bune versuri Voltaj
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cele mai bune versuri Voltaj
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
I'm sinking down
-
Faded Existence - Junior Member
De maine, Tu..., 20.
Am pus "De maine" deoarece, in contextul in care Vali aa avaut ulterior acea nenorocire, mi s-a parut ca melodia a fost o sumbra premonitie (desi expresia este cam aiurea, sper sa ma fi facut inteles). Am bagat si "20" deoarece este una dintre melodiile celor de la Voltaj care imi plac extraodrinar de mult.
Am pus "De maine" deoarece, in contextul in care Vali aa avaut ulterior acea nenorocire, mi s-a parut ca melodia a fost o sumbra premonitie (desi expresia este cam aiurea, sper sa ma fi facut inteles). Am bagat si "20" deoarece este una dintre melodiile celor de la Voltaj care imi plac extraodrinar de mult.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ai dreptate....si eu m-am gandit la "De maine" cand am auzit
de nenorocirea lui Vali... Ce ironie...a venit timpul sa creada
in versurile formatiei.......".....am sa trec si peste asta..ce va fi va fi......."
de nenorocirea lui Vali... Ce ironie...a venit timpul sa creada
in versurile formatiei.......".....am sa trec si peste asta..ce va fi va fi......."
"The distance grows
I'm sinking down
I'm sinking down
-
Faded Existence - Junior Member
piesele de pe noul album au versuri misto:etajul3, de maine , de ieri, noapte buna iar dintre cele vechi 20, cinema, iarna, hai sus etc.
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Pop si Dance romanesc