Cocktail si Bliss (trupele Popstars) ....
60 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Of, of, of, citeam mai devreme un mesaj in care cineva spunea ca nici trupele astea nu au voci...dupa mine, nu numai ca au voci superbe, dar au si prezenta scenica,farmec, tot , absolut tot ce le trebuie!E adevarat, piesele lor nu sunt chiar super, da' merg, dupa mai multe ascultari au inceput sa imi placa si mie...oricum, sunt toti foarte talentati si au ajuns aici pe buna dreptate...
ps:George rullezzzz!!!!!!!1chiar ieri am stat putin de vorba cu el, a fost la un festival aici, in Mangalia, si e superrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o sa atasez aici poza can o scot...ok????
once again..george rules!!!!!!!!!!!
ps:George rullezzzz!!!!!!!1chiar ieri am stat putin de vorba cu el, a fost la un festival aici, in Mangalia, si e superrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o sa atasez aici poza can o scot...ok????
once again..george rules!!!!!!!!!!!
- elena george
- Junior Member
Bliss-cea mai tare trupa
Bliss este cea mai tare trupa din muzica dance romaneasca.Baietii arata super(in special Dan e angelic),au piese super si au personalitati puternice.Recunosc ca mi-ar fi placut sa cante ceva in genul Westlife,dar oricum sunt THE BEST!
- gata_salvaje
- Junior Member
Bliss
Bliss este cea mai tare trupa dance romaneasca Ce parere aveti despre baieti,despre muzica lor,despre vocile lor?
- gata_salvaje
- Junior Member
2710
selecteaza, foca, selecteaza
gata_salvaje, decat sa te bagi aiurea in seama, mai bine ai fi remarcat ca exista un thread dedicat trupei bliss, ce-i drept la gramada cu aia de la cocteil. oare de ce? doar penjtru ca au aparut toate cele doua trupe ca urmare a emisiunii Popstar? sau pentru ca impreuna fac cat o formatie?
evident, multumex pentru atentie
gata_salvaje, decat sa te bagi aiurea in seama, mai bine ai fi remarcat ca exista un thread dedicat trupei bliss, ce-i drept la gramada cu aia de la cocteil. oare de ce? doar penjtru ca au aparut toate cele doua trupe ca urmare a emisiunii Popstar? sau pentru ca impreuna fac cat o formatie?
evident, multumex pentru atentie
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
In loc sa nu mai fii atat de subiectiv, mai bine ai asculta ceva muzica de calitate (daca stii ce este aia) si ai vedea cat valoreza Bliss si Cocktail pe langa altii care sunt cu adevarat buni! Crezi ca daca apare cineva la televizor si canta de doua ori "tra la la si tra la la bine ai venit la mare", inseamna ca sunt buni? Ca sa nu mai spun ca si versurile sunt de rahat. Parca am fi la gradinita! Hei! Treziti-va! Ne-am intoxicat cu atata muzica proasta!
:a
- Muzicutza
- Junior Member
Initial trimis de Mihai-MOF
habar nu am...
la Cocktail avem alt coregraf
da, mai Ghinda :p , stiu. Mi se pare firesc... copiii sunt prea diferiti ca personalitate si greu de sincronizat.... am auzit ca sunt varza la dans... totusi, cum se descurca al lor coregraf?
si cat la suta a contribuit Andrei Maria la elaborarea pieselor "Ei, si ce?" si "Prietenii"(....daca stii)?
merci.

PS: Muzicutza has a point, u know......In a rough sense, but she does...

- usualflow
- Junior Member
cocktail
imi plac foarte mult si fiindca sunt si cu niste voci super si mai ales imi plece cum arata si cum canta
de exemplu raluca imi plce fiindca e draguta si foarte vesela
sandrina e mai linistita dar nu exagerat
teo e foarte frumoasa si pe deasupra canta si bine
Dada e la fel ca raluca de vesel si dragut
Despre george as putea sa scriu pagini intregi. Are o privire foarte frumoasa si arata si foarte, foarte bine, ca sa nu mai spun de vocea lui, cred ca e si din cauza ca e cel mai mare din trupa .
Raluca Coman - Bucuresti - 18.08.1985
Sandrina Agape - Vaslui - 10.06.1986
Teodora Vasu (Teo) - Constanta - 18.09.1985
Mihai Dascalescu (Dada) - Bucuresti - 16.04.1987
George Papagheorghe - Constanta - 22.06.1982
de exemplu raluca imi plce fiindca e draguta si foarte vesela
sandrina e mai linistita dar nu exagerat
teo e foarte frumoasa si pe deasupra canta si bine
Dada e la fel ca raluca de vesel si dragut
Despre george as putea sa scriu pagini intregi. Are o privire foarte frumoasa si arata si foarte, foarte bine, ca sa nu mai spun de vocea lui, cred ca e si din cauza ca e cel mai mare din trupa .
Raluca Coman - Bucuresti - 18.08.1985
Sandrina Agape - Vaslui - 10.06.1986
Teodora Vasu (Teo) - Constanta - 18.09.1985
Mihai Dascalescu (Dada) - Bucuresti - 16.04.1987
George Papagheorghe - Constanta - 22.06.1982
Ruxy girl,
live your life
live your life
- ruxcom
- Junior Member
Initial trimis de Mihai-MOF
ai fi putut face o tura pana la un concert de-al lor si ai sa vezi ca se descurca f bine...
Am lucruri mult mai bune de facut decat sa "asist" la un concert Cocktail. Nu iti spun cine mi-a zis ca sunt greu de sincronizat, pentru ca o sa spui ca te mint. In plus, nu am de gand ca "respectivul" sa scada in ochii tai.

In fine, bravo lor ca se descurca. Orice se invata.
- usualflow
- Junior Member
Am citit multe pareri pro si contra formatiilor formate in urma concursului popstar... insa eu cred ca ii judecati un pic cam prea dur!
Cocktail mi se pare o formatie destul de misto, cu adolescenti "crazy", si f simpatici!
Despre Bliss pot sa spun ca au niste voci f bune, si mi se pare ca ar trebui sa cante niste melodii pe masura vocilor lor!
Oricum mi se pare ca nu conteaza cate trupe noi apar, fiindca e bine ca exista concurenta, iar daca trupele nu vor avea fani ele vor disparea la fel de repede precum au si aparut ( fiindca asa e in muzica: "fanii nostrii, stapanii nostrii" )!!
Cocktail mi se pare o formatie destul de misto, cu adolescenti "crazy", si f simpatici!
Despre Bliss pot sa spun ca au niste voci f bune, si mi se pare ca ar trebui sa cante niste melodii pe masura vocilor lor!
Oricum mi se pare ca nu conteaza cate trupe noi apar, fiindca e bine ca exista concurenta, iar daca trupele nu vor avea fani ele vor disparea la fel de repede precum au si aparut ( fiindca asa e in muzica: "fanii nostrii, stapanii nostrii" )!!
- i'm back
- Junior Member
i'm back, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste vocile. Baietii de la Bliss au voci extraordinar de bune si am mai spus si in alt post ce gen de piese li s-ar potrivi lor.... Iar cand am auzit-o prima data pe Sandrina de la cocktail cantand, am stiut ca fata asta are un loc asigurat in muzica. Insa... si pe ea o vedeam cantand altceva... Sincer. In fine, treaba lor.
pe mine altceva ma oripileaza....
Baietii de la Bliss ar trebui sa ia lectii de gramatica....
Si acum imi vine sa rad (sau sa plang?) cand imi amintesc ce greseli de exprimare au facut in cadrul emisiunii... CORECT Show (culmea ironiei
!!!)
Mai nou aflam de la stimabilul domn Corneliu Ulici ca se spune "care" in loc de "pe care", atunci cand constructia frazeologica cere clar prepozitia "pe". Drept urmare, "piesa pe care am cantat-o" se transforma, din economie de cuvinte, in "piesa care am cantat-o"... iar greseala s-a repetat...
Penal.... ;a
Iar mister Dan Bubuioc, cu experienta in radio si televiziune (nu scapa nici o ocazie sa se lamenteze in legatura cu ce a lasat el in urma de dragul muzicii) foloseste in exces "ca sa", mai ales atunci cand nu e cazul ("Mergem ca sa cantam"). Mai grav e ca nici colegii de trupa, nici don'shoara prezentatoare, atat de cunoscatoare intr-ale limbii, nu au sesizat gafele savarsite de cei doi juni.
Dragi telespectatori/forumisti, va rugam, aplauze!:A
Concluzia: probabil nu si-au dat inca seama ca sunt persoane publice, destul de cunoscuti pt a-si mai permite sa se exprime ca la usa cortului.... sau se simt in show-bizz "ca acasa"???
Si acum imi vine sa rad (sau sa plang?) cand imi amintesc ce greseli de exprimare au facut in cadrul emisiunii... CORECT Show (culmea ironiei

Mai nou aflam de la stimabilul domn Corneliu Ulici ca se spune "care" in loc de "pe care", atunci cand constructia frazeologica cere clar prepozitia "pe". Drept urmare, "piesa pe care am cantat-o" se transforma, din economie de cuvinte, in "piesa care am cantat-o"... iar greseala s-a repetat...
Penal.... ;a
Iar mister Dan Bubuioc, cu experienta in radio si televiziune (nu scapa nici o ocazie sa se lamenteze in legatura cu ce a lasat el in urma de dragul muzicii) foloseste in exces "ca sa", mai ales atunci cand nu e cazul ("Mergem ca sa cantam"). Mai grav e ca nici colegii de trupa, nici don'shoara prezentatoare, atat de cunoscatoare intr-ale limbii, nu au sesizat gafele savarsite de cei doi juni.
Dragi telespectatori/forumisti, va rugam, aplauze!:A
Concluzia: probabil nu si-au dat inca seama ca sunt persoane publice, destul de cunoscuti pt a-si mai permite sa se exprime ca la usa cortului.... sau se simt in show-bizz "ca acasa"???

- usualflow
- Junior Member
da....ce sa zic...
Cocktail.... mie mi se pare ca arata caraghios... dansul nu mai zic...iar vesrurile, sunt sub orice critica! Cand ma gandesc ca ei au fost ajutati de MArius Moga...numi vine sa cred....ma asteptam la ceva mai spectaculos...in fine...
sa trecem mai departe...
Bliss...nu stiu unde i-am mai gasit si pe baietii astia...au niste fete absolut penibile...
de cantat, canta mai bine decat formatia anterioara, iar versurile sunt putin (doar putin) mai originale!
Cocktail.... mie mi se pare ca arata caraghios... dansul nu mai zic...iar vesrurile, sunt sub orice critica! Cand ma gandesc ca ei au fost ajutati de MArius Moga...numi vine sa cred....ma asteptam la ceva mai spectaculos...in fine...
sa trecem mai departe...
Bliss...nu stiu unde i-am mai gasit si pe baietii astia...au niste fete absolut penibile...
de cantat, canta mai bine decat formatia anterioara, iar versurile sunt putin (doar putin) mai originale!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
Nu inteleg cum te-ai asteptat ca trupa Coktail sa aiba o aparitie spectaculoasa. Avand in vedere ca Marius Moga s-a ocupat si se ocupa de ei... Trupele proaste apar ca ciupercile dupa ploaie.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Pacat de ei!
Dupa parea mea Cokakatail, Bliss si Pops is putrede. Dar bune pentru cei de mintea unor copii de 5-6 ani.
Voci foarte, foarte bune daca le treci printr-un Mixer tare si un Pentium 4 cu 5 placi de sunet.
Eu il cunosc pe Mos Mihai, care a fost coleg de suferinta cu cei de la Cocktail si Bliss in cadrul concursului de "talente" Popstars. Juriul i-a spus ca nu merita sa se complice cu Cocktail si Bliss deoarece el are o voce superba pentru Jazz si nu pentru chiciuri de copii mici.
Desi in Romania "parerea me nu conteaza" eu v-o mai spu odata: Cocktail si Bliss sunt naspa rau! pacat de copii care ii asculta ca o sa ajunca sa se sinucida. ;f
Voci foarte, foarte bune daca le treci printr-un Mixer tare si un Pentium 4 cu 5 placi de sunet.
Eu il cunosc pe Mos Mihai, care a fost coleg de suferinta cu cei de la Cocktail si Bliss in cadrul concursului de "talente" Popstars. Juriul i-a spus ca nu merita sa se complice cu Cocktail si Bliss deoarece el are o voce superba pentru Jazz si nu pentru chiciuri de copii mici.
Desi in Romania "parerea me nu conteaza" eu v-o mai spu odata: Cocktail si Bliss sunt naspa rau! pacat de copii care ii asculta ca o sa ajunca sa se sinucida. ;f
- Dimitros
- Junior Member
Nici mie nu imi place trupa,dar asta poate se datoreaza faptului ca mie de obicei nu-mi plac piesele astea asha mai lente.Dar nu neaparat,daca ar avea niste versuri mai de doamne ajuta...cine stie?Oricum,mi se pare ca stilul asta de muzica nu ii caracterizeaza!!!
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Bine ca stiti voi sa cantati!
Smekerilor,cantati voi mai bine daca puteti!Credeti ca toti se nasc "vedete" ca voi si pot sa cante la fel de bine ca voi (la baie)!
Mai ganditi-va inainte sa criticati trupele sau cantaretii nou intrati in industria asta de kakao!
Credeti ca e asa de usor pentru ei sa cante pe o scena in fata a catorva zeci de copii razgaiati care vor sa asculte doar Gutza Reynolds sau Adi deVito.
Mai lasati-o moarta ca nu sunteti mai presus de ei!
Hai pa!
Mai ganditi-va inainte sa criticati trupele sau cantaretii nou intrati in industria asta de kakao!
Credeti ca e asa de usor pentru ei sa cante pe o scena in fata a catorva zeci de copii razgaiati care vor sa asculte doar Gutza Reynolds sau Adi deVito.
Mai lasati-o moarta ca nu sunteti mai presus de ei!
Hai pa!
-
justin00 - Junior Member
Fraaaaate da` lasatzi-ma in pace ca deja simt ca mi se face rau. George rullzzzz ... va punetzi in nume george (elena george)... dar asta e patetic. Rau de tot. Voce nu au... sunt afoni de-a dreptul. Ca se fatzaie intr`un clip si gata deja ii iubitzi. Pueril... lipsit de argumente (wow ce ochi are mama sunt moarta dupa el..... argumente de copil de gradinitza handicapat). Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar citind tot ce s-a spus pana acum mi s-a facut asha o sila.... Ascultatzi frate niste muzica adevarata...facetzi un dush cu apa rece si grow up!!!
...unu-o ia de-a dreptul, altul zboara sui, unul zboara peste cuibul cucului.
-
Razorel - Junior Member
60 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Pop si Dance romanesc