Epilogue

3SE, AndreEA, Andreea Balan, Animal X, Blondy, Candy, O-ZONE, Simplu, Taxi ... tot ce tine de acest gen de muzica

Epilogue

Mesajde Titina » Vin Mar 04, 2005 11:33 pm

Ultima melodie Christiana Raduta se numeshte epilogue shi mie mi se pare superba.E cea mai reushita a ei,cu toate k mi se pare copiata.Refrenul seamana f mult cu ceva,dar chiar nu-mi dau seama cu ce melodie...
Ashtept alte pareri...
clipul e ffff mishto,imi, place f mult.Fata de ce a facut pana acum christiana a evoluat mult...asha mi se pare mie...
Titina
Junior Member

Mesajde 2peu » Sâm Mar 05, 2005 12:39 am

Mda...deci aia este Cristiana Raduta...sa mor daca am recunoscut-o:D
Melodia...cam trista...seamana cu o melodie anti-war dupa videoclipul acela...
"Tupac is the best rapper of all time"
2peu
Junior Member

Mesajde simonutza » Mie Mar 30, 2005 5:49 pm

mie imi place la nebunie clipul,,e putin cam trista melodia dar ea arata super bine in videoclip :-* :D
simonutza
Junior Member

pai....asta cam asha e....

Mesajde K_Fee » Vin Mai 06, 2005 2:32 pm

Chiar asta a si fost ideea..o melodie foarte trista care sa atraga atentia asupra lucrurilor care se intampla acum in lume..din pacate..
Deci nu se putea face ceva vesel..pentru ca nu ne putem bucura ca mor oameni acolo....
Ne bucuram ca a fost bine inteleasa ideea:))
K_Fee
Junior Member

hmm

Mesajde zyxell9 » Dum Sep 25, 2005 5:25 am

Si mie mi se pare super cunoscuta melodia.SIGUR nu e a ei .. e copiata .. stie cumva cineva cine o canta ??? Textul e al ei dar melodia e copiata ... dupa cine ??? am cautat tot google in toate felurile :dir:
zyxell9
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Sep 25, 2005 10:35 am

deci sigur e copiata dupa o melodie dintr-un Soundtrack...fiindk mi se pare ca shtiu refrenul ala(ma refer la mel,nu la versuri) de mai demult...mi se parea cunoscut...
Titina
Junior Member

Înapoi la Pop si Dance romanesc