Curatzenie generala

Forum dedicat trupei Candy si fanilor acesteia

Curatzenie generala

Mesajde Wild Rose » Joi Feb 27, 2003 3:44 am

In seara aceasta am stat si am sters multe din mesajele off topic... am luat mai tot forumul la rand... Mi-e somn, sunt obosita, este aproape 4 dimineata... dar macar avem un forum mai curat!!! Poate nu am reusit sa sterg chiar totul, dar eu zic ca e mult mai bine ca inainte!!

Va rog eu: de acum incolo nu mai postati offtopic! Orice mesaj de acest gen va fi sters ... Va spun asta acum. De acum incolo, cei care sunt off topic de mai multe ori o sa se trezeasca cu avertisment/ban.... so please!!

(daca v-au mai scazut din posturi.. now you know why!)

va multumesc pentru atentia acordata :D )
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde darkshines » Joi Feb 27, 2003 1:01 pm

De-acum incolo eu si cu BadGirl vom modera impreuna acest forum. Este datoria mea sa sterg mesaje ce incalca regulamentul forumului asa ca daca va dispar posturi sa nu fiti suprinsi.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Wild Rose » Joi Feb 27, 2003 8:39 pm

Deasemenea, se vor mai schimba cateva lucuri pe aici:
1. cat de curand posibil, regulamentul va fi schimbat (si va rog sa-l cititi cu atentie deindata ce se va intampla asta!). Eu il am scris trebuie doar sa-l vada Xkran sau cineva:D
2. Acum lucrez la un logo nou pentru acest forum! astept si ajutorul vostru!
3. Din motive evidente, o sa devin ceva mai "stricta" si o sa sterg orice post care nu va indeplini cerintele regulamentului!!

in alta ordine de idei, cred ca in curand acest forum va fi mult mai bine (nu degeaba tot stam ME & DARKSHINES ore intregi citind totul de la capat..... si stergand mesajele off topic)... Aseara s-au pierdut vre-o 50 de posturi... deci va dati seama!!!
HAve fun everybody! :lol:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Înapoi la Candy