Jocuri la telefoane mobile
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Jocuri la telefoane mobile
Mandru de scorurile record de la jocurile 3310-ului meu, m-am decis sa creez acest thread in care sa hotaram dak sunt sau nu o pierdere de timp shi baterie acest joculetze, care sunt preferatele voastre etc.
Deci shi prin urmare...consider aceste joculetze o salvare in momente precum ore interminabile gen chimie sau romana dar shi o mare paguba pt sarmana mea baterie...care lupta din rasputeri sa reziste...
Preferatul meu este de departe Snake-ul, prin prisma faptului k deshi este un joc clasic shi mai mult decat simplist ramane veshnic jucabil shi interesant...
Sa nu uit....3656 la Snake shi 13460 la Space Impact
Deci shi prin urmare...consider aceste joculetze o salvare in momente precum ore interminabile gen chimie sau romana dar shi o mare paguba pt sarmana mea baterie...care lupta din rasputeri sa reziste...
Preferatul meu este de departe Snake-ul, prin prisma faptului k deshi este un joc clasic shi mai mult decat simplist ramane veshnic jucabil shi interesant...
Sa nu uit....3656 la Snake shi 13460 la Space Impact
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Oare cand o sa-mi vad si eu scorul la solitaireul care il joc pe telefon? La tetris am facut 48000 fara sa ma chinui
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
pe al meu 7110, nu am jocuri prea interesante, cum este space impact-ul de pe 3310. eu pe telefon meu numai snake II ( unde nu am trecut de 2000, dar nu pt record m-am jucat), rotation, racket ( destul de bunicel facut), opposite. nu m-am jucat pe tel decat pe la cursuri plictisitoare ,prin tren, cand aveam de facut vreo calatorie si de cateva ori acasa. si cu joculetzele astea pot scapa temporar de plictiseala, in cazurile mentzionate mai sus, in rest, nu ma joc pe telefon, ca si-asha nu stau prea bine cu bateria.
- Hera
- Junior Member
Eriksson A2628s. 421440 la Tetris plecand de pe nivelul 1.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
eu nu am nokia ci am un alcatel 311 model nou cu jocuri.
Are urmatoare jocuri:Killer Expo (esti o racheta shi trebuie sa eviti obstacolele de pe planeta Killer Expo, trebuie sa elimini dusmanii pe care ii intalnesti pe drum la toate cele patru nivele pentru a-l elibera pe Starshot), Eyes&Stars(joc de strategie , trebuie sa aliniezi patru pioni:orizontala, verticala sau diagonala ) - preferatul meu shi ultimul joc e Run run run . Nu prea ma joc deoarece nu am chef sa imi slabesc bateria dar uneori il ma mai joc shi eu in unele ore plictisitoare!
Are urmatoare jocuri:Killer Expo (esti o racheta shi trebuie sa eviti obstacolele de pe planeta Killer Expo, trebuie sa elimini dusmanii pe care ii intalnesti pe drum la toate cele patru nivele pentru a-l elibera pe Starshot), Eyes&Stars(joc de strategie , trebuie sa aliniezi patru pioni:orizontala, verticala sau diagonala ) - preferatul meu shi ultimul joc e Run run run . Nu prea ma joc deoarece nu am chef sa imi slabesc bateria dar uneori il ma mai joc shi eu in unele ore plictisitoare!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
recordul meu la snake pe 3310: vreo 650.
- e cineva mai tare?
baixinho,cum sa nu fi tu campion la tetris,daca tu si la baute joci!

baixinho,cum sa nu fi tu campion la tetris,daca tu si la baute joci!

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de Calypso
Sora mea se pricepe la Bantumi... Nu stiu ce scor a facut...
Bantumi nu e pe scor...ori batzi ori pierzi...simplu k buna ziua.
Nah k e al treilea post azi...damn, ce caracter slab am...
-
Pe noul meu mobil..am jocul numit "Caramizi" . Un fel de Arkanoid ..pt. cei ce stiu jocurile de HC .
(si la mine e tot al 2 lea post pe ziua de azi . am mai dat si 2 ieri . dar nu cred ca am caracter slab...si nici tu nu ai mai Decret. suntem mai puternici decat multzi )

(si la mine e tot al 2 lea post pe ziua de azi . am mai dat si 2 ieri . dar nu cred ca am caracter slab...si nici tu nu ai mai Decret. suntem mai puternici decat multzi )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
lol...e bine ma ca trage masina
.
m-am apucat sa joc si eu 'opposite' pe 6210 (aka bantumi). pe nivelele 1,2 si 3 am reusit sa-l bat, uneori cu avantaj mare, insa pe nivelul 4 abia daca reusesc sa fac jumate din punctajul lui....

m-am apucat sa joc si eu 'opposite' pe 6210 (aka bantumi). pe nivelele 1,2 si 3 am reusit sa-l bat, uneori cu avantaj mare, insa pe nivelul 4 abia daca reusesc sa fac jumate din punctajul lui....
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Initial trimis de JaJa Beens
Oare cand o sa-mi vad si eu scorul la solitaireul care il joc pe telefon? La tetris am facut 48000 fara sa ma chinui
Deduc ca folosesti Ericsson. Eu am un R320s si sunt foarte multumit de el. Iar la scoruri stau cam tot asa.
Scorurile o sa le vedem atunci cand fiecare o sa le postam aici, pana va apare un program/soft care va face treaba asta in locul nostru.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
- Pirtea Sorin
- Junior Member
V66
Am un Motorola V66 si stau cam asa:
1.Blackjack:nu e pe puncte dar bat mobilu' aproape tot timpul.Ma enerveaza faptul ca daca la o mana ai tot atatea puncte ca mobilu' tu pierzi <<<PAI E CORECT?>>>
2.Mindblaster:am ajuns la level 7 si mam plictisit sa mai joc.
3.Paddleball:18 pct. (nu radetzi asa e jocul asta pe puncte putzine).
Am si o intrebare! Wap-ul la V66 e compatibil pe Connex si am auzit ca se pot trage jocuri de pe wap! Daca da cum sau de unde?
1.Blackjack:nu e pe puncte dar bat mobilu' aproape tot timpul.Ma enerveaza faptul ca daca la o mana ai tot atatea puncte ca mobilu' tu pierzi <<<PAI E CORECT?>>>
2.Mindblaster:am ajuns la level 7 si mam plictisit sa mai joc.
3.Paddleball:18 pct. (nu radetzi asa e jocul asta pe puncte putzine).
Am si o intrebare! Wap-ul la V66 e compatibil pe Connex si am auzit ca se pot trage jocuri de pe wap! Daca da cum sau de unde?
IF LIFE IS A LESSON...THEN I AM THE TEACHER!!!
- Just #1
- Junior Member
Am si eu un Nokia si am vreo 35 de joace dar din pacate n-am avut timp decat a joc The Worm
dar oricum nu ma pasioneaza jocurile pe telefon ca eu is cam brutal si uneori in cam vine sa dau cu el de pamant, si asa ca m-am lasat de meseria asta.

-
Aragorn - Junior Member
Eu am Nokia 8310 si joc Snowboarding si Snake II...am un scor destul de mare la amandoua dar su mai stiu care sunt...si mobilu nu este langa mine...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
10 mii bagarea`n seama.... cui ii dau_ ?
Mie im,i pplace sa ma joc pe telefon in ore...
Pt ca mi`a ciordit siemensu` cineva (jur ca nu`mi pare rau ca era oricum varza) acum am un Motorola t 190 pe abonament. Am iesit ffff bine pt ca oricum am vrut sa trec pe abonament (cu cent )si am vrut alt telefon. Deci sa revin.... ma joc snake .... am reusit sa fac 85 de puncte (nu radeti ca la motorola nu`i asa simplu ca la nokia punctaju ii altfel....unde mai pui ca lasa si "oua" ) si imi mai place foarte mult sa ma "joc" de`a apelurile
)) apelez pe toti din agenda..... Cine vrea sa se joace cu mine de`a apelurile sa isi lase numaru` ca`l voi "contacta":D
Si.... cum pot sa`mi pun jocuri pe telefon?

Mie im,i pplace sa ma joc pe telefon in ore...
Pt ca mi`a ciordit siemensu` cineva (jur ca nu`mi pare rau ca era oricum varza) acum am un Motorola t 190 pe abonament. Am iesit ffff bine pt ca oricum am vrut sa trec pe abonament (cu cent )si am vrut alt telefon. Deci sa revin.... ma joc snake .... am reusit sa fac 85 de puncte (nu radeti ca la motorola nu`i asa simplu ca la nokia punctaju ii altfel....unde mai pui ca lasa si "oua" ) si imi mai place foarte mult sa ma "joc" de`a apelurile

Si.... cum pot sa`mi pun jocuri pe telefon?
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
Codrutza, mai trimite postul de vreo 8-9 ori, sa dea bine la numaratoare.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Pirtea Sorin
Deduc ca folosesti Ericsson. Eu am un R320s si sunt foarte multumit de el. Iar la scoruri stau cam tot asa.
Scorurile o sa le vedem atunci cand fiecare o sa le postam aici, pana va apare un program/soft care va face treaba asta in locul nostru.
folosesc chiar doua ericsson: T28 si T29. de jocuri m-am lasat de cand am vazut ce scor a facut seful meu la tetris:91970
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
cum facetzi scorurile alea uriashe la snake?! ca al meu pe la doua sute shi ceva incepe sa se dea cu capu de peretzi sau se face ghem. pai pana ajungi la 3000, nu crejte sherpele ala de nu mai are loc pa ecran? ori pe nivelele mari apar alte reguli?!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Update la Snake 3774. Ideea e ca de pe la 2200 in sus potzi sa mergi foarte ushor folosind intarile shi ieshirile din meniu intrucat itzi opreshte imaginea shi potzi sa abordezi urmatoarea mishcare fara probleme. Chestia asta nu merge insa pe 3330, insa pe 3310 daca ai nervi de semi-otzel potzi sa faci linishtit recorduri.
-
32 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2