GSMLand.ro - Un site util sau ...
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
GSMLand.ro - Un site util sau ...
Credeti ca era necesar pe internetul din romania aparitia unui portal gsm precum este http://www.gsmland.ro ? Cu ringtones -uri gratuite, cu ultimile noutati si telefoane gsm aparute, cu anunturi gsm online ... ?
- MarianCristian
Da...e meseriash siteul tau ! Numai ca nu mi-a placut ca mi-a ramas la home page ! :mad:
Si mi-ar place si mai mult , daca ash gasi vreun indiciu ceva..la cum sa trimit sms cu toone personalizat pe al meu Motorola T192 emo ! :p
Si mi-ar place si mai mult , daca ash gasi vreun indiciu ceva..la cum sa trimit sms cu toone personalizat pe al meu Motorola T192 emo ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Site-ul e dragut, dar n-ar fi rau ca la sectiunea "telefoane noi" sa apara si altceva in afara de varianta partial tradusa a site-ului gsmarena, eventual review-uri scrise de useri etc.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
E super site-ul, e ingrijit nu ai multe reclame sa te zapaceasca, ai un concurs zic eu atractiv, e plin de noutati si cea ce ma intereseaza pe mine e ca este in romana (nu prea sunt asemenea site-uri pe .ro) Tine-o tot asa Cristiane
- sweety4u
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1