care melodie vi se pare mai frumoasa?
Nelly si Kelly Roland-Dilema sau Jay-Z si Beyonce Knowls?
Dilema sau Bonny & Clyde?
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
- SharKana
- Junior Member
Re: Dilema sau Bonny & Clyde?
De Dilemma m-am saturat...e,la inceput o iubeam.
Acum Bonnie & Clyde e melodia mea preferata,Beyonce a inceput sa-mi placa shi cum arata shi cum canta,deci...BEYONCE & JAY-Z-BONNIE & CLYDE.
Acum Bonnie & Clyde e melodia mea preferata,Beyonce a inceput sa-mi placa shi cum arata shi cum canta,deci...BEYONCE & JAY-Z-BONNIE & CLYDE.
- Titina
- Junior Member
bonnye&clyde
Eu, sincer, prefer Bonnye&clyde de la Eminem :p
Dilema lu' Nelly nu mi-a placut inca de la inceput, si in plus, am ascultat-o, vrand nevrand pana la exasperare...
Imi cer scuze ca nu prea am eu legatura cu topicul asta, dar am zis ca daca tot am intrat in el (crezand, repet, ca e vorba de mel. lui eminem) am zis sa si scriu ceva... sa nu imi simtitzi lipsa.
Am zis
Dilema lu' Nelly nu mi-a placut inca de la inceput, si in plus, am ascultat-o, vrand nevrand pana la exasperare...
Imi cer scuze ca nu prea am eu legatura cu topicul asta, dar am zis ca daca tot am intrat in el (crezand, repet, ca e vorba de mel. lui eminem) am zis sa si scriu ceva... sa nu imi simtitzi lipsa.
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Re: Dilema sau Bonny & Clyde?
Dilema normalInitial trimis de SharKana
care melodie vi se pare mai frumoasa?
Nelly si Kelly Roland-Dilema sau Jay-Z si Beyonce Knowls?
- Unregistered
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii