I wonder why?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

I wonder why?

Mesajde Aragorn » Sâm Ian 04, 2003 9:58 pm

De ce forumul de Rock romanesc are 10000+ mesaje iar late forumuri mai interesantre au asa putine mesaje...sa fie oare ca Romania are asa multi rockeri si asa putini fotbalisti, sau orice altceva...????

I really wonder why...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Hera » Sâm Ian 04, 2003 10:11 pm

poate fiindca la Rock sunt mai multe threaduri de ..."aberatii" , ocazie cu care se strang posturi? poate fiindca fotbalistii nu stau sa se pupe-n c*r pe nu shtu ce threaduri - cum e unu pe la rock- sau sa se intrebe de sanatate...:p
Hera
Junior Member

Mesajde Aragorn » Sâm Ian 04, 2003 10:14 pm

Paote ai dreptate, eu nu prea am citit pe la rock, ca ci nu ma intereseaza...dar totusi e diferenta mare intre numarul de posturi...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 04, 2003 10:29 pm

O sa facem cat de curant si pe fotbal un thread numit..Clasa sportiva...unde ne vom intreba de sanatate ! Eu , Bobo , Decret , Mig29 si Mirela. Pe baixo nu il bagam..ca el e deja la clasa muncitoare....si nu are timp si de noi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Sâm Ian 04, 2003 10:40 pm

BOBO - strange si tu o gashca de ;M la tine pe forum... si o sa ai mii de mesaje fara sens :o
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Ian 05, 2003 12:38 am

Tine cont si de faptul ca Rock-ul a fost unul dintre primele forumuri de pe fanclub. Eu cand m-am inscris de abia se facuse forumul de sport.

Ia in calcul asta...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde catharsis » Dum Ian 05, 2003 1:23 am

tine cont ca pe mine, si pe inca destule persoane, forumurile de rock si vita de vie m-au atras pe fanclub.ro
ce va faceati fara un user asa de valoros (se poate inlocui cu idiot, nefolositor etc.) ca mine?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Aragorn » Lun Ian 06, 2003 4:24 am

Oricum diferenta e enorma intre Sport si Rock...ma refer la numar de posturi....
Probabil ca fotbal discuti mai bine la o bere decat pe forum, dar asa i was wondering why?

Si catharsis nu ti-as simpti lipsa :)
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Lun Ian 06, 2003 2:04 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
BOBO - strange si tu o gashca de ;M la tine pe forum... si o sa ai mii de mesaje fara sens :o

Sopra, pe cine faci tu betiv? eu sunt doar alcoolic :bleah:
Gone 4 good
JaJa Beens

1387

Mesajde baixinho© » Lun Ian 06, 2003 2:16 pm

Hera, daca scazi numarul de posturi de pe threadul ala in care userii se pupa in anus din numarul total al forumului la care te referi ajungi la un rezultat de "7600 si ceva". Chiar crezi ca pe "Rock" sunt atatea posturi ce contin intrebari despre sanatatea oamenilor? Ma-ndoi!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Hera » Lun Ian 06, 2003 2:25 pm

nu eu mi-am facut griji de ce are rock-ul mai multe posturi. Dupa mine poate sa aiba! :) Aia era una din cauze,nu stau eu acuma sa fac analiza forumurilor.
Hera
Junior Member

Mesajde as xxl » Lun Ian 06, 2003 3:06 pm

Initial trimis de Hera
pupe-n c*r pe nu shtu ce threaduri - cum e unu pe la rock- sau sa se intrebe de sanatate...:p

hera, hera ...

stiti voi, aia care au trabant se saluta daca se intalnesc pe strada. formeaza o comunitate, de cele mai multe ori foarte unita. ii leaga o pasiune greu de inteles si simtit pentru cei care merg cu opeluri si alte alea. ca sa nu zic dacii.
maciuci©
as xxl

Re: 1387

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Ian 06, 2003 3:47 pm

Initial trimis de baixinho
daca scazi numarul de posturi de pe threadul ala in care userii se pupa in anus din numarul total al forumului la care te referi ajungi la un rezultat de "7600 si ceva"...

Noua clasa muncitoare (toamna se numara bobocii) - 2434
Cine/ce ne calca pa nervi - 1216
la care daca mai adaugam thread-uri ca: De ce traverseaza puiul strada?; Drogurile (moartea alba); pentru ce suma v-ati tunde??; Fight Club - agonia nebunilor!;... se ceea ce se refera la rock e cam jumatate din continutul forumului. Pe sport, daca e sa adunam, sunt aproximativ 7000 posturi... ceea ce arata ca oricum este putin si asta datorita faptului ca nu este promovat pe site. Pe homepage si pe portal nu se gaseste nimic de sport...
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Hera » Lun Ian 06, 2003 10:04 pm

Initial trimis de as xxl

hera, hera ...
.

Prezent! :yD
ehh,am chef sa ma repet: nu ma deranjeaza nici un subicet de pe rock, threadul de care vorbeam eu nu are legatura cu rockul ,deci numa strange posturi. si e un thread maricel.
anyway... la mai mare! :o
Hera
Junior Member

Mesajde vali » Lun Ian 06, 2003 10:11 pm

forumu de rock a fost infiintat in august 2001, pe vremea cand multi dintre voi sugeau mustaru si, beneficiind de multi oameni interesati, a ajuns in fruntea subforumurilor fanclub, conducand in acest clasament pana acum 3 luni, cand a fost depasit de barfe online. putin respect, va rog, pentru cel mai suparat forum de pe fanclub.
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Ian 06, 2003 10:15 pm

Forumul de generalitatzi a fost mereu cel mai respectat. Sa nu uitam ca el la un moment dat s-a despartit in 3 :

generalitatzi (6927) , aberatzii (8771) , scoala veche (1026)
plus alea de pe mancaruri si bauturi..plus ce a fost pe scandal !

Daca ar fi fost toate unite..ar fi avut peste 17 000 de posturi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde alina » Lun Ian 06, 2003 11:07 pm

Initial trimis de Hera
poate fiindca la Rock sunt mai multe threaduri de ..."aberatii" , ocazie cu care se strang posturi? poate fiindca fotbalistii nu stau sa se pupe-n c*r pe nu shtu ce threaduri - cum e unu pe la rock- sau sa se intrebe de sanatate...:p

shut the fuck up! habar n-ai cum sta treaba pe rock si te bagi ca musca in cac.. pardon lapte!uita-te un pic la ce s-a discutat pana acum o sa descoperi lucruri interesante.cele "mai multe threaduri" la care te referi (scuzati agramatismu) au aparut in ideea de a nu strica threaduri serioase soo shut .... stii tu mai departe
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Hera » Lun Ian 06, 2003 11:19 pm

:eek: ce va atacati toti in halul asta?!!!!!!???!!!!!
alina,stai blanda :)
Hera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Ian 07, 2003 1:06 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
O sa facem cat de curant si pe fotbal un thread numit..Clasa sportiva...unde ne vom intreba de sanatate ! Eu , Bobo , Decret , Mig29 si Mirela. Pe baixo nu il bagam..ca el e deja la clasa muncitoare....si nu are timp si de noi.

Moshule,pai nu mai pierde timpu...shi treci la treaba.Chiar ar fii interesant un thread ptr veteranii sportului de pe fanclub.ro.Shi dak e cazu devenim shi ;M ,nici o problema :j
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 1:12 am

Initial trimis de alina

shut the fuck up! habar n-ai cum sta treaba pe rock si te bagi ca musca in cac.. pardon lapte!uita-te un pic la ce s-a discutat pana acum o sa descoperi lucruri interesante.cele "mai multe threaduri" la care te referi (scuzati agramatismu) au aparut in ideea de a nu strica threaduri serioase soo shut .... stii tu mai departe

Uite cum isi apara ciobanu turma... :cow:
ALina stim cu totii ce se posteaza pe rock...adika m-am informat...
Si ce conteaza ca se posteaza si multe aberatii...asta e...
So please Alina:fuck:
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mar Ian 07, 2003 1:14 am

Initial trimis de MiG29

Moshule,pai nu mai pierde timpu...shi treci la treaba.Chiar ar fii interesant un thread ptr veteranii sportului de pe fanclub.ro.Shi dak e cazu devenim shi ;M ,nici o problema :j

Eu o sa va join in aceasta dorinta dar din apcate tre s-o las mai moale cu ;M ca eu conduc in fiecare zi ;a
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii