Impartim forumul in 2 sectiuni ???????

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Impartim forumul in 2 sectiuni ???????

Mesajde Bassplayer » Lun Feb 03, 2003 4:45 pm

Am stat eu si mi-am stors neuronul: In topicuri in care se vorbeste de valoare gasesti cate un raspuns de gen: "invidia... ala scoate bani garla cu piesa aia si tu stai si latri aici la luna, fa ca el sa te vad poti?"

NU AR FI BINE SA IMPARTIM FORUMUL IN 2 SECTIUNI? 1.MUZICA DE CALITATE SI 2.MUZICA COMERCIALA (scuzati cacofonia)

In felul asta nu incurcam artisti de valoare (dar care nu mananca kk pt a se vinde si ca rezultat sunt ascultati doar de cunoscatori si de cei pretentiosi cu ce le intra in urechi) si afaceristi de valoare (care vand in draci, dar daca stai sa gandesti ce canta ei acolo arunci boxele pe geam, dar care au rolul lor in entertaining the masses)

In felul asta AnDrEi (si altii ca el) nu va fi nevoit sa citeasca despre Phoenix si Dream Theater (de care n-a auzit probabil), si la fel eu (si altii ca mine) nu vom fi nevoiti sa citim despre talentul intergalactic al lui Marius Moga.
Bassplayer

Mesajde Dulcika » Lun Feb 03, 2003 6:11 pm

Ideea e f buna. Dar cine va hotari care e muzica de calitate si care nu? Tu? Eu? Eu pot spune ca ce canta Animal X e comercial si de moment, in opozitie cu Dan Spataru(un simplu exemplu). Poate veni altcineva care sa ma contrazica. Pt mine e clar ce e muzica de calitate si ce nu, si pentru restul la fel si in final se va ajunge la certuri.
Dulcika
Junior Member

Re: Impartim forumul in 2 sectiuni ???????

Mesajde Titina » Lun Feb 03, 2003 7:12 pm

Initial trimis de Bassplayer
Am stat eu si mi-am stors neuronul: In topicuri in care se vorbeste de valoare gasesti cate un raspuns de gen: "invidia... ala scoate bani garla cu piesa aia si tu stai si latri aici la luna, fa ca el sa te vad poti?"

[B]NU AR FI BINE SA IMPARTIM FORUMUL IN 2 SECTIUNI? 1.MUZICA DE CALITATE SI 2.MUZICA COMERCIALA
(scuzati cacofonia)

In felul asta nu incurcam artisti de valoare (dar care nu mananca kk pt a se vinde si ca rezultat sunt ascultati doar de cunoscatori si de cei pretentiosi cu ce le intra in urechi) si afaceristi de valoare (care vand in draci, dar daca stai sa gandesti ce canta ei acolo arunci boxele pe geam, dar care au rolul lor in entertaining the masses)

In felul asta AnDrEi (si altii ca el) nu va fi nevoit sa citeasca despre Phoenix si Dream Theater (de care n-a auzit probabil), si la fel eu (si altii ca mine) nu vom fi nevoiti sa citim despre talentul intergalactic al lui Marius Moga. [/B]

Inteleg ce vrei sa spui,dar...cum zice shi Dulcika...ce ti se pare tie "muzica buna" poate altora nu li se pare asha...shi invers.
Titina
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Lun Feb 03, 2003 9:22 pm

Eu zic sa comtiuam ca pana acum, ca e destul de bine. Oricum fiecare face ce vrea...daca vrea, se uita pe topicul "Phoenix", daca nu nu....indiferent daca ii plac sau nu.Avem voie sa ne exprimam parerea si in ce priveste ceva ce nu ne place.:o
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde Bassplayer » Mar Feb 04, 2003 7:50 am

Nu e greu sa privesti obiectiv realizarile unui artist. Muzica buna e muzica buna, fie ca iti place sau nu. Spre exemplu mie imi plac foarte mult Omul Cu Sobolani, am albumele lor, le ascult, dar n-as putea sustine ca ce canta ei e muzica buna. Intelegi unde vreau sa ajung?
Bassplayer

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 9:34 am

Cum bine concluzioneaza mai sus stimabilii colegi forumisti... one man's garbage is another man's treasure... :p
N-ar avea nici un rost sa impartim forumu-n doua. Asa e mult mai distractiv...

Parerea mea.... :t lol
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde copiutzu » Mar Feb 04, 2003 10:20 am

[B]NU AR FI BINE SA IMPARTIM FORUMUL IN 2 SECTIUNI? 1.MUZICA DE CALITATE SI 2.MUZICA COMERCIALA
(scuzati cacofonia)

In felul asta AnDrEi (si altii ca el) nu va fi nevoit sa citeasca despre Phoenix si Dream Theater (de care n-a auzit probabil), si la fel eu (si altii ca mine) nu vom fi nevoiti sa citim despre talentul intergalactic al lui Marius Moga. [/B]

Il Impartim, frate....
Da' cu ce il taiem si de unde? :))
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Impartim forumul in 2 sectiuni ???????

Mesajde Bortzianu' » Mar Feb 04, 2003 10:39 am

Initial trimis de copiutzu

Il Impartim, frate....
Da' cu ce il taiem si de unde? :))

Pai simplu ..:) doua parti , cu titlu ASA DA ... ASA NU ..si fiecare posteaza ce vrea unde vrea,cum crede ...si dupa un timp vom vedea mai clar sau deloc ..care ce crede despre muzica buna si cea comerciala ..:)

Apropos: sunta misto :talentul intergalactic al lui Marius Moga..Hi hi hi !!! blace!blace!blace!
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Impartim forumul in 2 sectiuni ???????

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 10:55 am

Initial trimis de Bortzianu'

Apropos: sunta misto :talentul intergalactic al lui Marius Moga..Hi hi hi !!! blace!blace!blace!

LOL - na ca nu numai AnDrEi aduce vorba de MM pe oriunde apuca... :p te-am prins asupra faptei...
da' n-am inteles nimic din fraza de mai sus... lamureste-ma, ca zilele astea sunt "lovita", si pana-mi trece tre sa aflu tot despre orice subiect concerning Mr. MM... :cool: asa-s eu, deh...
Draga
Junior Member

Mesajde nocturna » Mar Feb 04, 2003 12:25 pm

Bassplayer poti incerca sa expui problema asta (daca chiar e serioasa) la "probleme, sugestii si reclamatii", asta pentru ca mai marii forumului sa fie sesizati. dar si eu sunt de parere ca aceasta impartire e foarte putin probabil. plus ca subscriu la ce a zis Draga este mult mai distractiv forumul asa cum este. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Bassplayer » Mar Feb 04, 2003 3:06 pm

Initial trimis de Lady Killer
[b]Bassplayer poti incerca sa expui problema asta (daca chiar e serioasa) la "probleme, sugestii si reclamatii", asta pentru ca mai marii forumului sa fie sesizati. dar si eu sunt de parere ca aceasta impartire e foarte putin probabil. plus ca subscriu la ce a zis Draga este mult mai distractiv forumul asa cum este. :) [/B]

Pai sa iti explic ratiunea mea (daca are sau nu logica e altceva :) ) :

Forumul se cheama barfe online, deci teoretic barfim despre ce se intampla in muzica. Dar eu nu pot sa particip la o barfa despre Akcent de exemplu (daca ziceam MM ma banuia Draga ca sunt fan) pentru ca nu ma intereseaza ce fac pacalicii aia. La fel AnDrEi ar fi pe langa daca si-ar da cu parerea despre VH2 . Sa continuam exemplul cu mine si AnDrEi, care e mai destept decat mine si nu isi da cu parerea despre VH2 sau Phoenix, pe cand eu mai trag o phlegma pe 3SE, HannibalX etc. O fac pt ca vad o pagina intreaga cu subiecte legate de ei si pana gasesc un subiect interesant pt mine ma mai nevrozez inspre pacalicii din lumea dance... ca sunt prea multi si prea penali. Deocamdata este distractiv, cand voi face prima criza de nervi o sa anunt moderatorii (sa ma dea afara)
Bassplayer

Mesajde Draga » Mar Feb 04, 2003 3:18 pm

Pai sa iti explic ratiunea mea (daca are sau nu logica e altceva :) ) :

Forumul se cheama barfe online, deci teoretic barfim despre ce se intampla in muzica. Dar eu nu pot sa particip la o barfa despre Akcent de exemplu (daca ziceam MM ma banuia Draga ca sunt fan) pentru ca nu ma intereseaza ce fac pacalicii aia. La fel AnDrEi ar fi pe langa daca si-ar da cu parerea despre VH2 . Sa continuam exemplul cu mine si AnDrEi, care e mai destept decat mine si nu isi da cu parerea despre VH2 sau Phoenix, pe cand eu mai trag o phlegma pe 3SE, HannibalX etc. O fac pt ca vad o pagina intreaga cu subiecte legate de ei si pana gasesc un subiect interesant pt mine ma mai nevrozez inspre pacalicii din lumea dance... ca sunt prea multi si prea penali. Deocamdata este distractiv, cand voi face prima criza de nervi o sa anunt moderatorii (sa ma dea afara)

Uneori si eu ma plictisesc cand nu gasesc un topic calumea sau cand boboru' tace si nimic nu face - adica nu prea scrie nimeni(acum de exemplu), dar in general nu postez decat daca intr-adevar am o parere despre subiectul respectiv.
Vezi ca mai sunt si alte forumuri pe fanclub.ro (o gramada) si poate te mai distrezi pe-acolo cand prin Barfe Online bate vantu'...
Sau start a new subject :)

/ End of motherly advice
User "mom" logout ...lol
the system is going down for reboot now... hehe ;h
Draga
Junior Member

Mesajde basstard » Mie Feb 05, 2003 8:43 am

Ok mom
I'll go to bed early
human being/being human
basstard