Baietii de pe fanclub.ro

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

baietii de pe fanclub.ro

Mesajde Sydney » Joi Feb 13, 2003 1:28 pm

Si uite asa ne intinseram la vorba si tot nu aflaram kare sunt "curvii" de pe forum...AnDrE,asteptam nume!
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Re: lol

Mesajde Draga » Joi Feb 13, 2003 1:40 pm

Initial trimis de AnDrEi

lol , asa o fi? oricum pe al tau certificat de nastere stii ce scrie nu? Adopted :)

Bah, macar io am certificat de nastere... :p

Iar ce scrie pe el e strict treaba mea si-a parintilor mei... :o in schimb bolentinu e de uz public, bre... nu amesteca tipurile de acte.... :D

Bortzianu zi daca nu vrei s-o afisezi pe forum (ca te sfasie fiarele astea :p ) - iti trimit adresa de email.
Dadui io cu bata-n balta, da' ma indusesi in oroare... las' ca-i prind io.... :j
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Re: Re: lol

Mesajde Bortzianu' » Joi Feb 13, 2003 2:01 pm

Initial trimis de Draga
[b] Bortzianu zi daca nu vrei s-o afisezi pe forum (ca te sfasie fiarele astea :p ) - iti trimit adresa de email.
Dadui io cu bata-n balta, da' ma indusesi in oroare... las' ca-i prind io.... :j [/B]

.. lasa .. nu mi-e frica vorbe.. ca de-aia sunt membru la barfe on line, nu?

Tarfa masculina? .. am fost candva, una de succes. Dar m-a prins Ileana Cosanzeana, mi-a pus capastrul in gura ...si de-atunci nu mai am timp de altele. Asta e sfarsitul (fericit ) al fiecarei tarfe masculine... Sfarsitul e tragic atunci cand ori te pridne zmeul... ori nu te cauta/fugareste nimeni. Si te asezi ofticat/obosit pe un scaun de bar si...acolo ramai..
Bortzianu'
Junior Member

jesus!

Mesajde Unregistered » Vin Feb 14, 2003 10:06 pm

Initial trimis de AnDrEi
[B]Gabyzzu , am uitat sa pun un patratel rosu .. interzis celor ca tine adik minorilor..apropos..vezi ca eu am pe undeva putin pí£r ( de ce putin? ma cam tund/shaved ) tu oare ai? sau la tine e in stadiul de puf? Apropos.. pe tricoul ala de pe tine pe care il porti in poza din avatar .. ce scrie? "Bugs Bunny in lumea lu` Pufuletz? "sau " Ora povestilor/noapte buna s`au culcat gainile"?
P.S. Cui nu place sa taca iar cui ii place ..asta e.. eu macar am vrut sa va arat cum arat si fara haine :-) .. decat frumos imbracat si cu un corp de 2 bani .. mai bine asa ca mine.. si credetzi-ma ca nu duc lipsa de fete..chiar daca voi .. spuneti "vai greatza" .. o intrebare am "De cand nu atzi mai iesit din fata un calculator?De cand nu atzi mai lasat lumea virtuala si aberatiile pe net ?"
Cu drag , Andrei [/B]

Inca sunt shocat de ce posturi/poze poate sa lasa asta la cei 18 ani ai sai.
Faptul ca tu consideri ca arati bine nu tre' sa fie si adevarat. dar nu despre asta era vb. ci despre scarboshenia aia de poza... te rog nu ma face sa te iau cu jigniri ca nu imi place latura asta, desi daca ma obligi...

si crede-ne pe cuv. ca nu toti suntem invidiosi pe "slenditul" tau corp :rolleyes:

Apropo cand te-ai spalat ultima data pe fatza? :D
Unregistered

jesus!

Mesajde Gabyzzu » Vin Feb 14, 2003 10:10 pm

Initial trimis de AnDrEi
[[B]Gabyzzu , am uitat sa pun un patratel rosu .. interzis celor ca tine adik minorilor..apropos..vezi ca eu am pe undeva putin pí£r ( de ce putin? ma cam tund/shaved ) tu oare ai? sau la tine e in stadiul de puf? Apropos.. pe tricoul ala de pe tine pe care il porti in poza din avatar .. ce scrie? "Bugs Bunny in lumea lu` Pufuletz? "sau " Ora povestilor/noapte buna s`au culcat gainile"?
P.S. Cui nu place sa taca iar cui ii place ..asta e.. eu macar am vrut sa va arat cum arat si fara haine :-) .. decat frumos imbracat si cu un corp de 2 bani .. mai bine asa ca mine.. si credetzi-ma ca nu duc lipsa de fete..chiar daca voi .. spuneti "vai greatza" .. o intrebare am "De cand nu atzi mai iesit din fata un calculator?De cand nu atzi mai lasat lumea virtuala si aberatiile pe net ?"
Cu drag , Andrei [/B]

Inca sunt shocat de ce posturi/poze poate sa lasa asta la cei 18 ani ai sai.
Faptul ca tu consideri ca arati bine nu tre' sa fie si adevarat. dar nu despre asta era vb. ci despre scarboshenia aia de poza... te rog nu ma face sa te iau cu jigniri ca nu imi place latura asta, desi daca ma obligi...

si crede-ne pe cuv. ca nu toti suntem invidiosi pe "slenditul" tau corp :rolleyes:
Apropo cand te-ai spalat ultima data pe fatza? La tine la tzara nu curge apa? :D
Gabyzzu

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii