m-am intors (sau editorial de bagare-n seama)
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
m-am intors (sau editorial de bagare-n seama)
m-am intors. toate-s vechi noua toate. nu mai recunosc aproape pe nimeni. dadius a ajuns moderator, a aparut unu' nightwish de ma plagiaza cu avataru'
, threadurile necitite is mai stupide ca de-obicei, forumistii is in mare parte geaba. dar pana la urma ce ma fute pe mine asta? daca nu-mi place de ce-am mai revenit si de ce postez? pai, din acelasi motiv pt. care o face si restul lumii: lipsa de preocupare. Asadar, salut lume.

" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Hai noroc , coaie ! Ai avut accident cu Tico ,sau ce ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
oricum, ma simt bine, deja mi-au venit mesaje de la admiratori:
Alin
ba
tu chiar vrei sa vin in ploiesti sa-ti rup capu'?chiar nu poti sa vb civilizat?
tu chiar vrei sa vin in ploiesti sa-ti rup capu'?chiar nu poti sa vb civilizat?
tre - Junior Member
ei na salutare!
ce ai ba cu mine ca am ajuns moderator:) ? sunt moderator pe un sub-forum (home recording) pe care de obicei intru numai eu si inca cativa care au cat de cat legatura cu inregistrarile. Atata tot.
:o
:o
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
yo! hell-0!
welcome back tre cool!
stiam eu ca mai era cineva pe aici cu o pasiune ptr d'soara din avatar
si totusi parca imi place mai mult avatarul tau, dar asta e, tu ai fost primul si in cazul asta nu se aplica regula 'ladies first'. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
Re: yo! hell-0!
Initial trimis de Nightwish
welcome back tre cool!stiam eu ca mai era cineva pe aici cu o pasiune ptr d'soara din avatar
si totusi parca imi place mai mult avatarul tau, dar asta e, tu ai fost primul si in cazul asta nu se aplica regula 'ladies first'.
![]()
Cine e domnisoara din avatar? ..probabil o actrita/cantareata..ceva.. hai laddy k. ..mai fa-ti pomana o data..

-
Bortzianu' - Junior Member
tsk, tsk Bortzianu' :p ca sa vezi ce dragutza sunt
domnisoara nu este doar o simpla cantareatza, unii au numit-o zeitza. mie mi se pare un fenomen femeia asta, 25 ani, nascuta in Finlanda, studenta la conservatorul din Germania (specialitatea ei-opera). este solista trupei 'vocal instrumentale de mare angajament' Nightwish si pe deasupra are si un look tare interesant, oricum la vocea pe care o are look-ul chiar nu ma conta.
si daca nu era evident Nightwish este trupa mea preferata dintre cele noi aparute, cre'ca am avut o revelatie cand i-am descoperit. enough with the informations

domnisoara nu este doar o simpla cantareatza, unii au numit-o zeitza. mie mi se pare un fenomen femeia asta, 25 ani, nascuta in Finlanda, studenta la conservatorul din Germania (specialitatea ei-opera). este solista trupei 'vocal instrumentale de mare angajament' Nightwish si pe deasupra are si un look tare interesant, oricum la vocea pe care o are look-ul chiar nu ma conta.

si daca nu era evident Nightwish este trupa mea preferata dintre cele noi aparute, cre'ca am avut o revelatie cand i-am descoperit. enough with the informations

-
Initial trimis de Nightwish
tsk, tsk [b]Bortzianu' :p ca sa vezi ce dragutza sunt
si daca nu era evident Nightwish este trupa mea preferata dintre cele noi aparute, cre'ca am avut o revelatie cand i-am descoperit. enough with the informations[/B]
Ai dreptate in ceea ce priveste vocea ei. Din pacate in privinta look-ului nu ma pot pronunta pentru ca nu am vazut-o. Am in schimb 2 albume ale lor si sunt super incantat de ce canta si de cum canta.
Am auzit insa ca o sa ia o pauza mai mare, ca le-a plecat solista la studii. Ar fi pacat.
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
n-am nimic cu tine bre dadius, pe bune, doar ca asta a fost prima chestie care mi-a sarit in ochi cand am intrat pe forum.
nightwishsaru'mana, apreciez ca nu te-ai luat de mine.
bortianu ba nu m-au primit la cules de capsuni, au zis ca n-am calificarea necesara.
bortianu ba nu m-au primit la cules de capsuni, au zis ca n-am calificarea necesara.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Initial trimis de tre cool
[b]bortianu ba nu m-au primit la cules de capsuni, au zis ca n-am calificarea necesara. [/B]
1. Deci ea e vocea de la Nightwish... aha. m-am prins. Da..blace.
..merci, ca de obicei..

2.In legatura cu culesul de capsuni ..adevarul e ca si eu am dat vreo suta de euroi.. spaga..sa spuna ca am experienta de 10 ani in domeniu.. stampile/recomandari..bla bla bla..
..nu mai poate omul sa castige cinstit..

..las' ca poate prinzi sezonul urmator!
Bafta!
-
Bortzianu' - Junior Member
tre cool np
si acum profit si sunt un pic off-topic :p
eu am toate albumele lor, plus videclipuri, plus alte cateva chestii. ce mai, sunt innebunita. ma declar unul dintre cei mai devotati fani
si eu stiam ca vor lua o pauza ptr ca domnisoara sa-si definitiveze studiile dar se pare ca anul asta trupa intra in studio si prin 2004 apare un nou album Nightwish. scrie oficial pe site-ul lor (oficial, bineinteles). yupy 

Initial trimis de copiutzu
Am auzit insa ca o sa ia o pauza mai mare, ca le-a plecat solista la studii. Ar fi pacat.
si acum profit si sunt un pic off-topic :p
eu am toate albumele lor, plus videclipuri, plus alte cateva chestii. ce mai, sunt innebunita. ma declar unul dintre cei mai devotati fani

-
Welcome back tre cool :o Sau bine ai revenit...mai pe romaneste. Chiar ti-am observat lipsa....ma si speriasem ca ai disparut de tot de pe aici......
well.....keep on rockin`!

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Pot spune ca am trecut printr-o situatie similara cu cea a alui tre cool, si ca am lamas cu falca-n pamant cand am vazut ce de noi useri pe aici... unii prosti, nefamiliarizati, dar o sa vina si vremea lor. Cam atat, numai bine!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
aveti bre grija mare daca mergeti la cules de capsuni, sa va puneti prezervativele ....
Initial trimis de tre cool
n-am nimic cu tine bre [b]dadius, pe bune, doar ca asta a fost prima chestie care mi-a sarit in ochi cand am intrat pe forum.
bortianu ba nu m-au primit la cules de capsuni, au zis ca n-am calificarea necesara. [/B]
- Unregistered
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii