doresc un pic de fericire
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Crede-ma! Tu probabil iti doresti putina fericire, dar asculta ce iti zice eu acum. Celebrul user Pisica nu iti poate aduce fericire. Pt ca, sorry for u, eu deja m-am intalnit cu ea. Si, desi pentru cateva ore pot zice ca am fost fericit, bolile pe care le-am contactat dupa aceasta "infuzie" de fericire mi-au luat toata fericirea, ducandu-ma intr-un stadiu mai nefericit decat eram inainte de a fi aparent fericit. Userul Pisica in primul rand zgarie foarte rau si in al doilea rand ii place sa isi linga intr-una "blana". Asa ca, daca ai sa pui totusi cainele pe ea, nu uita sa ii pui botnita, sa nu iei si tu vreo boala.
Am zis
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
mai sod sa te ajut deoarece userul pisica e din iasi ca si mine? si poate iti pun o vorba sau dau de ea si ii zik de tine deoarece nu a mai intrat de ceva timp pe forum!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
"Fericirea este un slucru care nu se atinge nicidata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata"
Sod,Poate nu o sa te intalnesti cu useru Pisica..da' alearga dupa toata viata si vezi dak o sa te intalnesti cu ea...
Ps: Dak nuo intalnesti o sa castigi la maraton...tot o sa te alegi cu ceva
Sod,Poate nu o sa te intalnesti cu useru Pisica..da' alearga dupa toata viata si vezi dak o sa te intalnesti cu ea...
Ps: Dak nuo intalnesti o sa castigi la maraton...tot o sa te alegi cu ceva
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
hai ma,ca sunteti rai!ce aveti cu dragostea mea?puteti sa ma ajutati sau nu?
uitati ce frumusete de fata este Pisicuta mea.Sunt tare mandru ca o iubesc!
- Fişiere ataşate
-
- my love.jpg (103.15 KiB) Vizualizat de 3026 ori
-
SOD - Mesaje: 6035
da bah da n-ai zis ca ie pisica cu ochelari...ca daca stiam asa iera useru onk care doneaza un cotoi birmanez necastrat care-n lipsa de altceva poate fi folosit si ca implinirea fericirii de moment...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Ce ochi! Ce nas! Ce privire patrunzatoare care te infioara! Itzi ingheatza sangele in vene cand priveshti o asemenea frumusetze! Ce floare rara!
SOD, eshti un norocos...
SOD, eshti un norocos...

Play the fool - axel groove - I love it!
-
Pain in the Arse - Junior Member
Initial trimis de SOD
hai ma,ca sunteti rai!ce aveti cu dragostea mea?puteti sa ma ajutati sau nu?
Ce sa zic, frumoasa fata... Da' mi se pare mie sau a aparut in Playboy mai demult?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Initial trimis de bhuttu
Ce sa zic, frumoasa fata... Da' mi se pare mie sau a aparut in Playboy mai demult?
Numa` in editia din America...numar d-ala special,de colectie!
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
1696
SOD, eu zic sa ii ceri prietenia si sper, pentru fericirea ta, sa nu te refuze! Dar vezi, cand o sa accepte sa iesiti impreuna la un cico la dozator, sa nu o iei de mana din prima, sa nu se sperie! Si inca ceva: abia la a cincea intalnire, incolo, sa o pupi pe obraz!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Eh..vrea sa isi gaseasca jumatatea. Vrea sa se culce cu ea....aceasta fiind singura ocazie pt. SOD ..de a-si pierde virginitatea. Cine altcineva sa il mai accepte ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de SOD
bah,pana la urma nu mi-ati dat nici un sfat!eu sunt indragostit si voi faceti misto!
Eu zic sa o inviti in oras la o eugenie...sper din tot sufletul sa te iubeasca asa cum si tu o iubesti...

-
Sydney - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eh..vrea sa isi gaseasca jumatatea. Vrea sa se culce cu ea....aceasta fiind singura ocazie pt. SOD ..de a-si pierde virginitatea. Cine altcineva sa il mai accepte ?
vezi ma cum esti?m-ai mintit!tii minte cand mi-ai supt-o?ai zis ca de-acum incolo nu mai sunt virgin!m-ai mintit!mincinosule!
-
SOD - Mesaje: 6035
sod-ule,tot io sa-ti spun ma>?cedracu!
a fost zilele astea licitatie pentru strangere de fonduri care sa ajunga in buzunarele politicienilor....scuzati-ma,care sa ajunga la copiii nevoiasi.si a participat si hyena .ce dracu,l-a luat monica barladeanu.cu numai 13 milioane parca.dacaerai baiat destept,vorbeai cu monica,ii dadeai ei 14 milioane,mi-o dadeai mie si pe hyena i-l dadeai PISICII.si asa mai cresteai in inima ei.
fraiere!
a fost zilele astea licitatie pentru strangere de fonduri care sa ajunga in buzunarele politicienilor....scuzati-ma,care sa ajunga la copiii nevoiasi.si a participat si hyena .ce dracu,l-a luat monica barladeanu.cu numai 13 milioane parca.dacaerai baiat destept,vorbeai cu monica,ii dadeai ei 14 milioane,mi-o dadeai mie si pe hyena i-l dadeai PISICII.si asa mai cresteai in inima ei.
fraiere!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
1604
Pai si eu cu ce m-as fi ales de la faza asta?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 1604
Initial trimis de baixinho
Pai si eu cu ce m-as fi ales de la faza asta?
Cam cu ce ai pe avatar....

-
Sydney - Junior Member
21 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii