you can't handle the truth.
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mesaj de dragoste
Asa asa .. la fel si ca .. Anna Lesko care nu vrea sa imi satisfaca poftele.. sa am si eu parte de ceva real .. o mica parte din fanteziile mele ..
- AnDrEi - versiunea sexi :-)
neither can you!
Initial trimis de anca14
MOSH CRACIUN NU EXISTA.
SI NICI ZANA DINTISHOR.
si nici the Easter Bunny?!? damn life! atunci de unde venim si incotro ne-ndreptam oare?!
-
nocturna - Mesaje: 8725
Oare de ce nu exista institutia de Mosh Craciun ? Ar trebui desigur sa aiba statut si regulament de ordine interioara. Ar fi dragutz... ar mai da si ei un cadou la copiii vai steaua lor, care n-au Mosh. Pe de alta parte, ar trivializa ideea de Mosh Craciun, copiii ar afla la 3 ani ca Moshu e o "instituctie". Propun deci infiintarea organizatiei non-profit Mosh Gerila. Mai e cineva pentru ?
- dinu
- Junior Member
muzica buna
fii serios. cum nu realizezi care e legatura cu muzica buna ? mosh craciun si zana dintisor sunt cei din cauza carora scot copiii sunetul acela gingash: "OAAAAAAAAA".
mosh craciun e pedofil.
mosh craciun e pedofil.

- anca14
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Initial trimis de TV/DVD
Oare sufletul de roman este material sau imaterial?
Eu nu cred ca mai exista viata in Romania. Suntem niste zombi.
...si pupaza zzvvvrrlllll ca o naluca din mana mea!!! E acu sa te vad Ionica!
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: muzica buna
Initial trimis de anca14
mosh craciun e pedofil.![]()
Nu se poate din moment ce ai spus k nu exista!
:cry: ;P :cry:

Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
to be or not to be
Initial trimis de edd4real
Nu se poate din moment ce ai spus k nu exista!
:cry: ;P :cry:![]()
am spus ca nu exista pentru ca e agent care lucreaza sub acoperire, iar eu a trebuit sa *imprastii* vestea.
mosh craciun s-a deghizat Xena. fear.
- anca14
Re: you can't handle the truth.
Initial trimis de anca14
MOSH CRACIUN NU EXISTA.
SI NICI ZANA DINTISHOR.
Asa..... si?
Sa nu-mi spui ca pe tine nu te-a adus barza?

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
i can handle the truth
...i believe you mosh craciun sux 

- claudiup
- Junior Member
mosh craciun sux
cum am ajuns aci? simplu...cand eram mai mic moshii mei au incercat sa-mi faca mie o surpriza...si in final a iesit o mare katerinka
Mosh Craciun era defapt o vecina care a scapat masinutza si a stricat-o (vecina era plina....de vin). Si de atunci...pot sa zic ca...i can handle the truth...

- claudiup
- Junior Member
dun kill me
Initial trimis de Lady Killer
anca14...ani?! cam sadica ptr 14 anisori, nu crezi?![]()
nu am 14 anishori, guritza

ai crezut ca am 14 anishori si ai venit sa ma sperii cu user-ul tau *criminal* ?

dupa ce ca am sechele din copilarie ca m-a scapat barza in fatza spitalului, ai mai aparut si tu

- anca14
I won't kill u!
Initial trimis de anca14
nu am 14 anishori, guritza
ai crezut ca am 14 anishori si ai venit sa ma sperii cu user-ul tau *criminal* ?
dupa ce ca am sechele din copilarie ca m-a scapat barza in fatza spitalului, ai mai aparut si tu![]()
ohh, scuza-ma scumpo, n-am vrut sa te sperii. honest!

-
nocturna - Mesaje: 8725
Re: I won't kill u!
...si imi pare rau ptr sechelele din copilarie.
doar normalitatea e o kestie sadica... !!!!
...doi caini bateau un cui intr-o balta ... vine o baba si ii intreaba:
"Plecati de-aici!"
..
-
Bortzianu' - Junior Member
}{
ohh, scuza-ma scumpo, n-am vrut sa te sperii. honest!am crezut ca ai 14 anisori si acum ai descoperit America
si imi pare rau ptr sechelele din copilarie.
cand eram mica, a venit cineva deghizat in mosh craciun si mi-a furat mancarea. Lady Killer, kill the motherbitch

mi-e foame.
- anca14
BAH!!! Tacetzi naibii din gura! Cum sa nu existe Mos Craciun? Mos Craciun exista, vine prin baie... (aaa... asta era altceva...) Asa... revenim. Nu exista mos craciun, exista mos gerila, pt ca ceausescu nu a murit si s-a deghizat in iepurasul de craciun, caruia ii canta costi ionitza LIVE o melodie BUNA. Hmmmm... aberez, nu? Oricum, comcluzia ar fi clara: Vaca e verde, broasca nu!
Am zis
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Oribilul Mosh exista shi e mai rau decat Mosh Craciun!
Varsa spume lacrimogene, abuzeaza de sentimentele oamenilor shi cand se supara da lumea de gol.
N-o sa poata dormi noaptea shi-o sa-shi zica in gand dupa ce vede postul asta al meu: " Of depeche, depeche..." ,aceasta fiind shi vorba lui eyewitness.
Aberatzie stupidioata!:p
Varsa spume lacrimogene, abuzeaza de sentimentele oamenilor shi cand se supara da lumea de gol.
N-o sa poata dormi noaptea shi-o sa-shi zica in gand dupa ce vede postul asta al meu: " Of depeche, depeche..." ,aceasta fiind shi vorba lui eyewitness.
Aberatzie stupidioata!:p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Cum spune si genicon,Mos Craciun exista...dar trebuie demascat(:D) din moment ce acum e agent sub acoperire.
Eu cred ca aia care cre in Mos Craciun si aia care cred in Oribilul Mosh ar trebui sa faca front comun si sa creada in Oribilul Craciun!
PS: Mos Craciun(MC) e rapper!
Eu cred ca aia care cre in Mos Craciun si aia care cred in Oribilul Mosh ar trebui sa faca front comun si sa creada in Oribilul Craciun!
PS: Mos Craciun(MC) e rapper!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Initial trimis de anca14
MOSH CRACIUN NU EXISTA.
SI NICI ZANA DINTISHOR.
Adevarul... Nu stii nimic despre adevar. Totul e o minciuna. Nu ai vazut Matrix?:eek: Trezeste-te !!:wazzup:
Dreams are answers to questions we haven't figured out how to ask.
-
ja sam pitbull - Junior Member
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii