Initial trimis de Esti varza, "Comisare" !!!
"Comisare" scuza-ma ca m-am luat tare de tine. In privinat gramaticii raman la aceeasi parere.Trebuie sa mai te antrenezi putin,parerea mea. Acum ca am mai inteles cate ceva din ce vrei si tu sa spui sa iti raspund
In primul rand cred ca nu ai inteles faptul ca daca au trecut de o anumita varsta UNII, NISTE ilustrii Necunoscuti Nimeni Zero...Artisti ar putea foarte bine sa ne lase cu impresiile lor de vedete concretizate in tot ceea ce fac si sa traga cum bine spui linia peste o cariera care si asa nu a existat niciodata sau doar pe alocuri. Despre cariera poti sa vorbesti la Madonna, la Aerosmith etc etc iar de la noi la Iris, Compact,Mafia,Voltaj si ar mai fi cativa dar nu imi vin acum in minte. Esti varza dupa cum spuneam daca tu crezi ca N&D au facut cariera pentru ca li s-a pus in discoteci o luna melodia VinoLaMine sau si mai grav, aia de la Body&Soul sunt vedete ca acum nu stiu cat timp am ascultat eu o melodie "La stanga femei" care suna binisor.In cazul nefericit al ultimilor eu zic ca o sa isi inceapa cariera baiatul care pleaca de aici incolo si poate sa o faca pana la 100 de ani, sa se ia de mana cu Gica Petrescu, ca are potential. Baietii care erau cu ei il trageau la fund. Dansatori mai gasesti , compozitori sunt cu droaia la romani si unii chiar buni (in cel mai rau caz il iei pe Moga....sper sa nu se supere, glumeam) dar voce mai greu. Daca tine asa de mult totul de organizare de ce dracu' sunt atat de putine formatii germane cunoscute si nici una japoneza. Ia zi ?
In privinta miscarii scenice nu stiu inca la ce te referi ca N&D erau varza, Hi-q si mai si Akcentul erau terminati iar Body & Soul ziceai ca fac pentru homosexuali dansuri erotice (I-am vazut pe astia la Florin Calinescu de curand; aveau o schema din pelvis de la Shakira si Britney si combinata cu N'Sync si Backstreet-comparatiile oricum nu isi au locul- si m-am zis ca cine dracu' le face dansurile la astia e mai terminat decat ei,astia sunt doar niste papitoi care asculta de boul ala de coregraf si de boul de patron al casei de discuri la cine sunt ei acum care e si mai terminat decat terminatu' pe care l-a angajat). Si amai stii ceva, culmea, blondu care pleaca nu dansa . De ce? asta poate mi-o spui tu . Eu nu spun decat ca bine facea.........Sunt chiar penibili aia trei...
Iar in privinta timpului, domnu' Comisar noroc ca cineva a bagat in topic sa se vorbeasca despre cacaturile astea de formatii. Asta e istoria lor, acum, aici...cat timp o sa existe acest site. Au fost uitate ele formatii mari nu petarde gen Akcent, Andre, Hi-q, Body&Soul.. Eu zic ca vorba unora din colegi toti astia ar trebui sa se apuce de lucruri mai serioase,sa-si faca o familie ceva...sa ne lase. In momentul in care tii cu dintii sa mai scoti un material, o casetuta, o ceva ca sa mai iei si tu un banutz in vreun conecrt in vreo carciuma pe undeva ca doar stii sa si dansezi esti terminat .
Mai bine vorba ta " odata cu trecerea peste 25 de ani poti da tragi linie peste toata cariera , te ingropi in casa si astepti linistit batranetea ."
Hai ca mai vorbim.
Eu ma duc sa vomit...Poate s-or duce si cacatii astia...
Si daca ma asculta cineva... Sa traga cineva apa
Glumeam
Hai ca ne mai auzim. Bafta si mediteaza la ce ti-am zis inainte sa imi raspunzi.
Dupa tot ce am citit sunt 100% ca tu esti chiar ''blondu'' care a plecat in trupa si nu faci decat sa-ti faci reclama.
Te-am prins
Esti de mare cacat.
Pacat ptr ca subiectu' era bun pana sa te dai de gol.