HAI SA SCHIMBAM NOI LUMEA (Despre formatiile care se destrama)

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Daca Bogdan(parca) de la Body & Soul pleaca ceilalti trei care raman

Vor fi varza,terminati
48
84%
Vor fi mai buni
9
16%

Voturi totale : 57

Re: Neaaaaaaaaah

Mesajde copiutzu » Joi Ian 23, 2003 3:19 pm

Initial trimis de AnDrEi
Love2Fly .. toate ca toate dar nu te lua de Claudia ( Cream ) ea a ajuns unde a ajuns datorita faptului ca are o impresara super marfa si anume pe Madalina Simionescu de la Media Pro Music , ea ii spune Claudiei ce anume trebuie sa faca , si cand spun asta ma refer la toate punctele de vedere .. look/muzica .. deci .. tu crezi ca toate fetele care au ajuns unde au ajuns au trecut prin @*#$ cuiva? eu nu prea cred asta ... daca nu esti sigur de adevar de ce incerci sa vorbesti?

E grav atunci cand ajungi undeva din cauza impresarului si nu datorita valorii tale. Pacat de ea ca atunci cand nu o sa mai arate cum arata acum o sa ii dea toti cate un picior in cur.
Si ce zici, ii spune impresara aia "super marfa" si cu cine sa se culce? Sau numai impresara e o marfa? :))
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Re: Re: Re: E usor sa vorbesti.

Mesajde Sonya17 » Vin Ian 24, 2003 12:37 am

[quote]Initial trimis de Florin Hi-Q

Si apropos de demo-uri: la MOF RECORDS vin cateva zeci de cd-uri pe saptamana! Crede-ma ca le ascultam cu totii, toate piesele, in speranta gasirii unui talent ascuns (este in avantajul nostru sa gasim, si este job-ul nostru). Stii cati ne-au atras atentia? Unul singur... din aproape 100!

[B]Talent ascuns pe dracu...Atunci spune-mi si mie cum au ajuns TNT sa cante?Li s-a nazarit si lor peste noapte sa faca muzica si gata s-a gasit cineva sa le promoveze.Sa nu-mi spui tu mie ca alea sunt artiste sau "talente"...
Sonya17
Junior Member

Re: Re: Re: Re: E usor sa vorbesti.

Mesajde Oferta » Vin Ian 24, 2003 1:58 am

Initial trimis de Sonya17
Initial trimis de Florin Hi-Q
[B]

Si apropos de demo-uri: la MOF RECORDS vin cateva zeci de cd-uri pe saptamana! Crede-ma ca le ascultam cu totii, toate piesele, in speranta gasirii unui talent ascuns (este in avantajul nostru sa gasim, si este job-ul nostru). Stii cati ne-au atras atentia? Unul singur... din aproape 100!

[B]Talent ascuns pe dracu...Atunci spune-mi si mie cum au ajuns TNT sa cante?Li s-a nazarit si lor peste noapte sa faca muzica si gata s-a gasit cineva sa le promoveze.Sa nu-mi spui tu mie ca alea sunt artiste sau "talente"... [/B]

Sonya tu esti fata puiule.N-ai de unde sa stii,nu ca mi-ar parea rau daca ai stii.Crede-ma fetelor de la Tnt acum le-ar face un remix ceva 4 baieti din 10 de ce sa ne cacam pe noi.Si io daca as fi avut posibilitataea sa le produc le-as fi produs si inca cum: "4 nopti si patru zile", in "7 zile de 8 ori" "in flacari" "ani de liceu de-a randul".Le-as "zbura spre cer" de nu s-ar vedea.Si apropo de subiectul pus in discutie fetele astea nu trebuie sa se desparta .Le sta bine impreuna. Tatu ce nu-ti place aici e varianta2+1 Vasle si carma.Florin Hiq si ai lui stiu mai bine.

Egoistilor.Numai voi sa produceti
Oferta

Re: MISTO MISTO

Mesajde Unregistered » Vin Ian 31, 2003 11:49 pm

Initial trimis de Esti varza, "Comisare" !!!

"Comisare" scuza-ma ca m-am luat tare de tine. In privinat gramaticii raman la aceeasi parere.Trebuie sa mai te antrenezi putin,parerea mea. Acum ca am mai inteles cate ceva din ce vrei si tu sa spui sa iti raspund

In primul rand cred ca nu ai inteles faptul ca daca au trecut de o anumita varsta UNII, NISTE ilustrii Necunoscuti Nimeni Zero...Artisti ar putea foarte bine sa ne lase cu impresiile lor de vedete concretizate in tot ceea ce fac si sa traga cum bine spui linia peste o cariera care si asa nu a existat niciodata sau doar pe alocuri. Despre cariera poti sa vorbesti la Madonna, la Aerosmith etc etc iar de la noi la Iris, Compact,Mafia,Voltaj si ar mai fi cativa dar nu imi vin acum in minte. Esti varza dupa cum spuneam daca tu crezi ca N&D au facut cariera pentru ca li s-a pus in discoteci o luna melodia VinoLaMine sau si mai grav, aia de la Body&Soul sunt vedete ca acum nu stiu cat timp am ascultat eu o melodie "La stanga femei" care suna binisor.In cazul nefericit al ultimilor eu zic ca o sa isi inceapa cariera baiatul care pleaca de aici incolo si poate sa o faca pana la 100 de ani, sa se ia de mana cu Gica Petrescu, ca are potential. Baietii care erau cu ei il trageau la fund. Dansatori mai gasesti , compozitori sunt cu droaia la romani si unii chiar buni (in cel mai rau caz il iei pe Moga....sper sa nu se supere, glumeam) dar voce mai greu. Daca tine asa de mult totul de organizare de ce dracu' sunt atat de putine formatii germane cunoscute si nici una japoneza. Ia zi ?

In privinta miscarii scenice nu stiu inca la ce te referi ca N&D erau varza, Hi-q si mai si Akcentul erau terminati iar Body & Soul ziceai ca fac pentru homosexuali dansuri erotice (I-am vazut pe astia la Florin Calinescu de curand; aveau o schema din pelvis de la Shakira si Britney si combinata cu N'Sync si Backstreet-comparatiile oricum nu isi au locul- si m-am zis ca cine dracu' le face dansurile la astia e mai terminat decat ei,astia sunt doar niste papitoi care asculta de boul ala de coregraf si de boul de patron al casei de discuri la cine sunt ei acum care e si mai terminat decat terminatu' pe care l-a angajat). Si amai stii ceva, culmea, blondu care pleaca nu dansa . De ce? asta poate mi-o spui tu . Eu nu spun decat ca bine facea.........Sunt chiar penibili aia trei...

Iar in privinta timpului, domnu' Comisar noroc ca cineva a bagat in topic sa se vorbeasca despre cacaturile astea de formatii. Asta e istoria lor, acum, aici...cat timp o sa existe acest site. Au fost uitate ele formatii mari nu petarde gen Akcent, Andre, Hi-q, Body&Soul.. Eu zic ca vorba unora din colegi toti astia ar trebui sa se apuce de lucruri mai serioase,sa-si faca o familie ceva...sa ne lase. In momentul in care tii cu dintii sa mai scoti un material, o casetuta, o ceva ca sa mai iei si tu un banutz in vreun conecrt in vreo carciuma pe undeva ca doar stii sa si dansezi esti terminat .

Mai bine vorba ta " odata cu trecerea peste 25 de ani poti da tragi linie peste toata cariera , te ingropi in casa si astepti linistit batranetea ."

Hai ca mai vorbim.
Eu ma duc sa vomit...Poate s-or duce si cacatii astia...

Si daca ma asculta cineva... Sa traga cineva apa

Glumeam

Hai ca ne mai auzim. Bafta si mediteaza la ce ti-am zis inainte sa imi raspunzi.

Dupa tot ce am citit sunt 100% ca tu esti chiar ''blondu'' care a plecat in trupa si nu faci decat sa-ti faci reclama.
Te-am prins
Esti de mare cacat.
Pacat ptr ca subiectu' era bun pana sa te dai de gol.
Unregistered

Re: Re: MISTO MISTO

Mesajde Unregistered » Vin Ian 31, 2003 11:55 pm

Initial trimis de Unregistered

Dupa tot ce am citit sunt 100% ca tu esti chiar ''blondu'' care a plecat in trupa si nu faci decat sa-ti faci reclama.
Te-am prins
Esti de mare cacat.

Soro scuza-ma ca ti-o spun dar esti varza. tu Alina esti terminata. Daca ajungi pe un astfel de forum sa te dai in baloane pentru fraierii aia fie ei patru, trei sau unu esti un cacat cu ochi si nimic mai mult
Unregistered

Re: Re: MISTO MISTO

Mesajde {CT}Radon » Sâm Feb 01, 2003 4:00 am

Te-am prins
Esti de mare cacat.

Amice esti tampit.De unde si pana unde ai tras tu concluzia ca asta cu mesajul e blond nu stiu, dar tu esti idiot.Stai dracu acasa nu te mai baga in seama.
{CT}Radon

90%

Mesajde Bassplayer » Sâm Feb 01, 2003 4:58 am

Sa se desparta pt ca sunt de kkt? Asta e o utopie, la fel ca si comunismul. Ar trebui sa dispara 90% din trupe din simplu motiv ca fac muzica doar pt a o vinde (vezi MOF-ii).
Partea spirituala o gasesti in underground, dar din pacate acolo e insotita de mult neprofesionalism, iar cand ajung pe piata se lasa prada compromisurilor comerciale.
Bassplayer

Mesajde Kanada » Sâm Feb 01, 2003 5:06 am

Love2Fly si<<comisare, esti varza>> sinteti buni! Aveti si dreptate,asa ca nu va mirati ca nimeni nu va intelege si nu va crede. Prostia e in floare , simtul ridicolului a disparut si muzica proasta e la ea acasa . Bine ca mai avem si alte optiuni pe internet .Sa auzim numai de bine!
Kanada

Mesajde Unregistered » Sâm Feb 01, 2003 12:08 pm

Initial trimis de Kanada
Love2Fly si<<comisare, esti varza>> sinteti buni! Aveti si dreptate,asa ca nu va mirati ca nimeni nu va intelege si nu va crede. Prostia e in floare , simtul ridicolului a disparut si muzica proasta e la ea acasa . Bine ca mai avem si alte optiuni pe internet .Sa auzim numai de bine!

Sunt in deplin acord si armonie
Unregistered

Mesajde Titina » Sâm Feb 01, 2003 12:31 pm

Intr-o zi toti o sa se desparta shi n-o sa mai avem ce asculta! :lol:
Titina
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Feb 03, 2003 11:44 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

Om mai trai noi pana atunci. Ca vad ca astia sunt ca harciogii.Stau ataca ,prind vreo doua trei muste bete si iar stau. Si harciogii stii traiesc cam 100 ani. Iar eu ... beau fumez femei alea alea
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Feb 07, 2003 1:23 am

Initial trimis de X-Tina Aguilera

Fii linistita apar altii
Unregistered

asa e

Mesajde Unregistered » Lun Feb 10, 2003 9:33 pm

Fii linistita apar altii

asa e
Unregistered

Re: asa e

Mesajde Bortzianu' » Mie Feb 12, 2003 11:31 am

asa e

..si de cele mai multe ori, vin altii si mai rai ..credeti-ma ca se poate...
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: asa e

Mesajde Darec » Vin Feb 21, 2003 12:35 am

Initial trimis de Bortzianu'

..si de cele mai multe ori, vin altii si mai rai ..credeti-ma ca se poate...

Ba suntem atatea minti pe forumul asta Chiar nu putem face nimic pentru piata romaneasca? Sa schimbam ceva? E clar ca suntem direct implicati in fenomen altfel n-am fi pe acest forum...
Darec

Re: Re: Re: asa e

Mesajde Bortzianu' » Vin Feb 21, 2003 12:41 pm

Initial trimis de Darec

Ba suntem atatea minti pe forumul asta Chiar nu putem face nimic pentru piata romaneasca? Sa schimbam ceva? E clar ca suntem direct implicati in fenomen altfel n-am fi pe acest forum...

...Pai facem.Nu facem? ..discutiile de la cozile de carne/lapte/ oua/labe triste de pui.... s-au mutat pe forum..:)

..si ce, discutiile alea cozi nu au adus nimic bun romaniei? Au adus: eram preocupati sa stam la cozi ..si astfel nu obs. cum altii ne furau pe fata... si astfel se crea stabilitatea sociala..

Aku ..ne fura tot pe fata...chiar ii vedem si ii discutam si ..parca ... i-as lasa sa ma mai fure o data... ca sa mai am ce discuta si maine..

Eu zic sa schimbam tara...
Bortzianu'
Junior Member

Re: Re: Re: Re: asa e

Mesajde nocturna » Vin Feb 21, 2003 1:59 pm

Initial trimis de Bortzianu'
Eu zic sa schimbam tara...

adica sa emigram toti?! :confused:
ok.ultimul sa nu uite sa stinga lumina...
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Re: Re: Re: asa e

Mesajde copiutzu » Vin Feb 21, 2003 2:03 pm

Initial trimis de Nightwish

adica sa emigram toti?! :confused:
ok.ultimul sa nu uite sa stinga lumina...

Da' de ce?
Sa mai plateasca si guvernantii ceva din buzunarele lor :p
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde basstard » Vin Feb 21, 2003 9:50 pm

Foaie-n coada de toporu'
Emigreaza tot poporu'
Nu-ntreba a cui e vina
Ultimul stinge lumina

Asa zice intr-o piesa un "artist in devenire" de pe muzicabuna.ro
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Vin Feb 21, 2003 11:38 pm

Ce artist in devenire ar fi ala? Poate e interesanta piesa....cu siguranta pare :)
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde baby blue » Sâm Feb 22, 2003 7:09 pm

nu vad rostul subiectului asta !oricum nu poti sa faci tu o trupa sa se destrame!!!
ps Akcent si Hi-q sunt 2 trupe care nu se vor desparti prea curand asa ca poti sa le tai de pe lista!!!
baby blue
Junior Member

Mesajde Darec » Sâm Feb 22, 2003 10:41 pm

Initial trimis de baby blue
nu vad rostul subiectului asta !oricum nu poti sa faci tu o trupa sa se destrame!!!
ps Akcent si Hi-q sunt 2 trupe care nu se vor desparti prea curand asa ca poti sa le tai de pe lista!!!

Oricum eu unu l-eam taiat de mult de pe lista. Si aproppo lista mea e aproape goala, mama ei de muzica romaneasca
Darec

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii