Legatura ei cu Andrei Gheorghe ...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Legatura ei cu Andrei Gheorghe ...

Mesajde KoRn_bitch » Lun Mar 10, 2003 7:53 pm

Hmm se aude pe ici pe colo ca cel care l`ar fi urmarit pe A.G. timp de 6 luni shi intr`un final l`a prins in timp ce fuma marijuana ar fi prietenul Cristianei Radutza shi ca acesta a fost foarte suparat ca Andrei s`ar fi luat de prietena lui ... sa fie oare asha ... poate voi astia fani ai Cristianei stiti mai bine nu ???
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

mmm .. nush

Mesajde OLiX » Lun Mar 10, 2003 9:06 pm

am citit si eu chestia asta .. dar nu prea-mi vine sa cred ca sotul cristianei radutza ar putea aveai ceva cu A.G. .. pentru ca .. la Petrisor chiar ii placea Cristiana Radutza .. si Andrei a laudat mult piesa Cristianei .. deci nush .. Oricum .. pe A.G. il doare undeva de toata povestea asta ..
OLiX
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Lun Mar 10, 2003 9:34 pm

Da asha e ... Andrei Gheorghe a primit putina publicitate ... da nu tocmai pe degeaba ...se pare ca PRO TV`ul va fi dat in judecata ... Dar ce am mai auzit e ca prietenul Cristianei este un mare mafiot ... anybody ? imi confirma cineva astea ?
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde OLiX » Lun Mar 10, 2003 9:58 pm

hai sa fim mai discreti .. sa si nu folosim cuvantul de "mafiot" ci sa zicem mai frumos .. ca tipul respectiv .. este un oarecare interlop din bucuresti .. nu suna mai bine asa ?! :)))))
OLiX
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Mar 11, 2003 12:44 am

Eu zic ca pana la urma este viata ei... si ca nu are rost sa discutam subiectul Costel Bobic pe acest forum... Am motive intemeiate pentru a spune asta....

Scandalu cu Gheorghe... Mie Gheorghe mi se pare o persoana foarte inteligenta.. true, i-a jignit pe multi, dar in mare parte a avut dreptate.. Nu a fost, nu va fi pupincurist ca multi altii... asta ma face sa il respect. Oare Costel Bobic este intradevar cel care l-a prins fumand iarba?? Asta ramane de aflat, nu o sa zic da sau nu cand nu a fost afirmat nimik de Gheorghe..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Mar Mar 11, 2003 11:20 pm

Eu una nu stiu mare lucru despre povestea asta! Ceea ce cred eu este ca problema face parte din viata personala a Cristianei si nu e tocmai potrivit sa discutam asta aici. S-ar putea sa inchid subiectul asta fiindca, no offence, nu mi se pare potrivit pentru acest forum. Nu cred ca fanii ar sti mai mult. Oricum, eu zic sa incercati forumul de barfe: aveti sanse mai multe sa gasiti acolo raspunsul la intrebare...
Sorry...
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde vali » Mie Mar 12, 2003 12:06 am

eu cred ca nu se merita, pentru ca gheorghe a avut numai de castigat din asta.
some people deserve to die
vali

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii