Initial trimis de AnDrEi L`am facut pe Moga fericit si stitzi de ce? Melodia lu Nicola de la Eurovision "Don`t break my heart" reprezinta un plagiat de invidiat! Si de ce zic asta ? Deoarece coloana sonora este in proportie de 80 % identica cu o melodie de a lu Britney Spears - I`m not a girl , not yet a woman.
Suntetzi de acord cu mine? Eu va zic sa ascultati melodiile
Sincer Andrei, m-ai facut curios. Am downlodat si eu Nicola- Don't break my Heart (trebuie sa dai o bere ca mi-am bagat pe hard 2.8 mega de cacat) si le-am comparat. Tu vorbesti de I'm not a girl de la Britney , adica blues-ul ala? Ca daca e asa eu zic ca dintr-un exces de zel sincer greseti. E destul de fortata comparatia din toate punctele de vedere incepand cu armonia (la asta te refereai in primul rand, cred), continuand cu dezvoltarea si complexitatea armonica apoi cu ritmul, soundul, structura piesei si mai ales vocea si stilul de interpretare. Ba, cand am vazut piesa Nicolei pe TV mi s-a parut buna. Pe monitoare, sa moara Ciakanel de nu-i asa, nu mi-a venit sa cred. In ce limba canta ba Nicola? Ca engleza pe care o stiu eu nu-i asa. Cred ca e idiomul ala de Balt-English (engleza de balta),dar asta e.
Probabil ti-ai dat seama ca nu sunt un fan Nicola, si cu toate ca sincer il respect pe Moga pentru ceea ce face si ceea ce este nu pot fi de acord cu tine. Au fost melodii mult mai pe fata copiate la Eurovision decat ar putea semana Nicola cu Britney daca ma intelegi ce spun, si ma intelegi ca esti baiat destept.
Ca este o melodie de cacat o stiu, nu-mi dau seama cum a reusit dinozaurul ala de barba-su sa faca ritmul melodiei ca ala nu avea decat samplere de tobe reci prin studio. Aici poti sa te legi de ei. Tobele (ca si sunet single nu ca ritm )sunt furate din Mp3-uri si iti dau o mana de ajutor ( ia verifica se apropie mai mult macar ca idee aaa?). Ca sunt luate din mp3 ca un prost o spune compresi care o are toba. Fa niste experimente ia o toba fa-o mp3 la 128 ia-o baga la tine in melodie si apoi da-i master din nou, compara apoi cu toba din wave original si vezi diferentele. Io cu Victoria Beckham featuring TrueSteppers and Dane Bowers - Out of your mind am dat un exemplu nu inseamna ca de aici au furat Nicola cu dinozaurul. In mod sigur si asta e de tot cacatul schratch-ul e din Hip hop E-jay. Mie unu mi-ar fi rusine,
Faza ca l-ai facut pe Moga fericit e cam trasa de par. Ce o sa faca o sa dea de baut la toti, ca a gasit o pista cum ca melodia Nicolei e furata ? se banuia. Nu mai cauta , N-are rost sau macar nu ne spune decat cand ai dovada sigura.
De altfel e un simplu MOFt