Manifest CNA
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Minciuni...
Am citit si eu raspunsul tau de la CNA-ii astia, si ma surprinde ce lucruri stupide zic acolo. Cica "educatia se face si prin intermediul televizorului", ce naiba mai e si asta, ca eu nu am vazut un singur program educational cand am fost in Romania, si am stat in vara vreo 2 luni.
Is numai minciuni si scuze fara motive. Desgustator!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Re: CNA
Initial trimis de Portnoy
Bai, e adevarat ca au interzis-o pe una din Andre (care din ele nu stiu), pentru ca zice intr-o melodie: "Vreau sa iau viata la misto"?
era vb de Andreea Balan. si nu au interzis-o. (desi ar fi trebuit :j
singurele piese propuse de CNA pentru...nedifuzare (asa zice CNA-ul, nu cenzurate) sunt Zi de zi - La Familia si Bad Joke - Parazitii.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Re: Re: CNA
Initial trimis de Nightwish
era vb de Andreea Balan. si nu au interzis-o. (desi ar fi trebuit :j
singurele piese propuse de CNA pentru...nedifuzare (asa zice CNA-ul, nu cenzurate) sunt Zi de zi - La Familia si Bad Joke - Parazitii.
KK! Ma gandeam ca au facut si ei un lucru bun...

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Re: Minciuni...
Initial trimis de Aurolacul
Am citit si eu raspunsul tau de la CNA-ii astia, si ma surprinde ce lucruri stupide zic acolo. Cica "educatia se face si prin intermediul televizorului", ce naiba mai e si asta, ca eu nu am vazut un singur program educational cand am fost in Romania, si am stat in vara vreo 2 luni.
N-ai dreptate. Pe TVR 2 sunt o gramada de emisiuni faine, documentare etc. Pt cei satui de PROsT(i)eVe
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Re: Re: Re: CNA
Initial trimis de Portnoy
KK! Ma gandeam ca au facut si ei un lucru bun...![]()
..ma pisssss pe ei de La Familia .. moace de fraieri /jmecheri care de la bisnita au trecut la muzica . Versuri goale ce doar dau din coada.. Nimic cu substrat
In schimb Parazitii ..au c*aie

..sau gasiti voi o varianta sa se prinda lumea ..ca sunteti baieti destepti:)
Bafta!
(nu moare parazitul de mana altui parazit:)) )
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: Re: Re: Re: CNA
Initial trimis de Bortzianu'
..ma pisssss pe ei de La Familia .. moace de fraieri /jmecheri care de la bisnita au trecut la muzica . Versuri goale ce doar dau din coada.. Nimic cu substrat
In schimb Parazitii ..au c*aie.. Au substrat ... au FORTA . De ei imi pare rau ..spuneti in loc de BEAU : miau ! si gata ..ce pix!
..sau gasiti voi o varianta sa se prinda lumea ..ca sunteti baieti destepti:)
Bafta!
(nu moare parazitul de mana altui parazit:)) )
La Familia = B.U.G. Mafia = analfabeti cu aere de vedete, care s-au imbogatit pe spinarea idiotilor. Si cica "reprezinta strada"... Din Mertzane, de unde?
"Parazitii", da, sunt adevarati, chair "zic" bine...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Mistake...
Initial trimis de Bassplayer
N-ai dreptate. Pe TVR 2 sunt o gramada de emisiuni faine, documentare etc. Pt cei satui de PROsT(i)eVe
Poate ca nu am dreptate, deoarece nu prea m-am uitat la TVR 2. Oricum, mersi pentru informatie.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
38 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii