Cea mai hashpa vedeta din Romania
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Cea mai hashpa vedeta din Romania
Initial trimis de Unregistered
Ascult parerile voastre....
Costi Ionita
- Unregistered
Cele mai naspha vedete :con: Dan Negru, manelisti,Horea Brenciu,Andrei Ghiorghe,Nadine,Florin Calinescu,Mihaela Radulescu si multi altii.
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
e o diferenta intre vedeta si persoana publica 

Till the roof comes off, till the lights go out, / till my legs give out, can't shut my mouth / Till the smoke clears out and my high burns out, / I'ma rip this shit till my bones collapse---'Till I Collapse---Eminem
-
Josefine^ - Junior Member
Daca ati fi vedete v-as pune si pe voi , care dati niste raspunsuri de tot cacatu , in lista mea cu vedete naspa!
Sa fie Andra...in primul rand ! Atat ! Ionita de asemenea , Vijelie .. si Co!
Sa fie Andra...in primul rand ! Atat ! Ionita de asemenea , Vijelie .. si Co!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
-
UnCopilutz - Junior Member
Lista e atat de lunga... dar as zice ca in primul rand Costi Ionita, pentru ca nu se multumeste cu "copierea" pentru propriile lui piese, ci a mai invadat si piata cu multi alti asa-zisi "artisti", al caror producator este.
- ro-ana
- Junior Member
Radu Cosarca
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
urasc prefabricatele,...
Respect tot ce inseamna pregatire,talent.Respect tot ce se realizeaza prin forte proprii si sacrificii .Respect pe toti care se fac cunoscuti prin meritele prin munca lor fie ca se numeste Leonard Doroftei sau Nadia Comaneci, B.U.G. Mafia sau Marcel Pavel , si slava Domnului in Romania exemplele pot continua la nesfirsit,...
Ceea ce ma doare cel mai tare este atunci cind i se da nas fiului/fiicei nu stiu cui, care are sau nu are ce cauta pe o scena,intr-un film,intr-o televiziune,echipa sportiva s.a.m.d.p. RUSINE pentru cei care se folosesc de un nume sau un statut sa arunce praf in ochii unei tari intregi si de ce nu rusine noua tuturor ca nu spunem tare ceea ce supara ce este fals cine este nenea rau.Sunt multi cei care pot fi catalogati ca naspa.Ii vedem pe strada ,la Tv in clipuri,emisiuni, filme,etc.
Atita timp cint vom fi ignoranti dezinteresati de observarea , descoperiea adevaratelor valori pentru mult timp de acum in colo in societatea noastra vor apararea multe vedete hashpa cu nume de stele cazatoare.
Biggy out.
Ceea ce ma doare cel mai tare este atunci cind i se da nas fiului/fiicei nu stiu cui, care are sau nu are ce cauta pe o scena,intr-un film,intr-o televiziune,echipa sportiva s.a.m.d.p. RUSINE pentru cei care se folosesc de un nume sau un statut sa arunce praf in ochii unei tari intregi si de ce nu rusine noua tuturor ca nu spunem tare ceea ce supara ce este fals cine este nenea rau.Sunt multi cei care pot fi catalogati ca naspa.Ii vedem pe strada ,la Tv in clipuri,emisiuni, filme,etc.
Atita timp cint vom fi ignoranti dezinteresati de observarea , descoperiea adevaratelor valori pentru mult timp de acum in colo in societatea noastra vor apararea multe vedete hashpa cu nume de stele cazatoare.
Biggy out.
-
superbiggy - Junior Member
Cea mai "hashpa" vedeta
Cea mai "hashpa" vedeta, manca-ti-as... E Hadrian Copilu lu' Minune ala, the Wonder Child, sau Wonder cum ii zice hacuma... Hala de halearga prin iarba cand vrea sa se sterge la cur... Dupa ce ca e cioara (defect de fabricatie), mai e si piticanie... Bahtalo, manca-v-as... Sa va traiasca frantuzoaicele...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Nus de partea nimanui da
Stiti ca lu ala ii merge calumea?(Afacerile ii merg, politistii vara pe litoral ii dau prioritate, se baga cu tot felul de tipe, printre care si andreea balan).....etc..
-
Mr Teo - Junior Member
Re: Nus de partea nimanui da
Initial trimis de dornea
Stiti ca lu ala ii merge calumea?(Afacerile ii merg, politistii vara pe litoral ii dau prioritate, se baga cu tot felul de tipe, printre care si andreea balan).....etc..
Asa, si? :confused:
indescifrabil
-
Cea mai hashpa vedeta din Romania
pick one.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
pick one.
pick 200 ..

... majoritatea vedetelor de hartie/carton ...prefabricate in romania, dupa model occidental..
..adica diletanti... apa-n vin ... chestii care nu vor ramane.
-
Bortzianu' - Junior Member
Re: Re: Cea mai hashpa vedeta din Romania
--Amarnic va inselati..golani ce sunteti!In general muzica romaneasca e de buna calitativa ..da' la ce sa ma astept de la niste inculti ca voi care habar n-au ce e aia muzica.Initial trimis de Bortzianu'
pick 200 ..)
... majoritatea vedetelor de hartie/carton ...prefabricate in romania, dupa model occidental..
..adica diletanti... apa-n vin ... chestii care nu vor ramane.

- Gugu
Re: Re: Re: Cea mai hashpa vedeta din Romania
Initial trimis de Gugu
--Amarnic va inselati..golani ce sunteti!In general muzica romaneasca e de buna calitativa ..da' la ce sa ma astept de la niste inculti ca voi care habar n-au ce e aia muzica.![]()
Presupun ca asta e o gluma nu? ca daca nu te compatimim in grup

- Unregistered
Re: Re: Re: Cea mai hashpa vedeta din Romania
Initial trimis de Gugu
--Amarnic va inselati..golani ce sunteti!In general muzica romaneasca e de buna calitativa ..da' la ce sa ma astept de la niste inculti ca voi care habar n-au ce e aia muzica.![]()
Mai Andra, anti-Andra, carmen sau cum draq vrei sa ti se spuna, atoatestiutoareo, ajuta si tu un incult, explica-mi si mie cum e cu cu muzica de buna calitativa... Te rog mult, poate o sa ajung si eu vreodata asa destept ca tine... Si mai incet sa nu ne auda astia de pe aici, as vrea sa ma inveti si bunele maniere, sa-mi arat curul intr-un mod atat de delicat cu faci tu... Bucingham Palace scrie pe tine...
P.S. Ti-am zis sa lasi liniutele alea de la inceputul frazei, ca te dai de gol... :j
indescifrabil
-
Re: Re: Re: Re: Cea mai hashpa vedeta din Romania
Da bine...domnule "Porcori'' de ce-mi spui"carmen".Eu am nick-uri diferite .....A!Si faza cu "de buna calitativa'' era un subiect de distractie ..vedeam cum toti copiii "inteligenti'' ca ''matale'' se ca...pe ei de ras creazand ca imi dau clasa cu ''multitudinea'' de cunostiinte.E..da...sunt stresata shi vroiam sa ma amuz pe "seama capacitatilor tale intelectuale'':A .A shi faza cu "carmen'' poate imi explici si mie cum stau lucrurileInitial trimis de Portnoy
Mai Andra, anti-Andra, carmen sau cum draq vrei sa ti se spuna, atoatestiutoareo, ajuta si tu un incult, explica-mi si mie cum e cu cu muzica [B]de buna calitativa... Te rog mult, poate o sa ajung si eu vreodata asa destept ca tine... Si mai incet sa nu ne auda astia de pe aici, as vrea sa ma inveti si bunele maniere, sa-mi arat curul intr-un mod atat de delicat cu faci tu... Bucingham Palace scrie pe tine...
P.S. Ti-am zis sa lasi liniutele alea de la inceputul frazei, ca te dai de gol... :j [/B]
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai hashpa vedeta din Romania
Initial trimis de Unregistered
Da bine...domnule "Porcori'' de ce-mi spui"carmen".Eu am nick-uri diferite .....A!Si faza cu "de buna calitativa'' era un subiect de distractie ..vedeam cum toti copiii "inteligenti'' ca ''matale'' se ca...pe ei de ras creazand ca imi dau clasa cu ''multitudinea'' de cunostiinte.E..da...sunt stresata shi vroiam sa ma amuz pe "seama capacitatilor tale intelectuale'':A .A shi faza cu "carmen'' poate imi explici si mie cum stau lucrurile
Mai fetita tatii... In primul rand mai gandeste-te cui ii spui "copil", ca poate am scoala cat n-ai tu vacanta...
In al doilea rand vad ca recunosti ca postezi aiurea sub multe nickuri si iti raspunzi singura... Mai fetito, e grav... Suferi de multipla personalitate? Du-te si tu pe la 9 pe acolo, poate te ajuta astia cumva... ;j
Asta-i partea cea mai distractiva, am lasat-o la sfarsit... "Esti stresata" si "te amuzi pe seama capacitatilor mele mentale"?!? LOL!!! Tu mah? ;h ;h ;h Esti "de belea", Dorothy... Loveste pantofiorii de trei ori... Poate in universul tau multidimensional, da... Ori esti atat de proasta incat nu ai inteles ca esti pafarista, ori incerci sa repari ceva, de ochii lumii, spunand lucruri pe care nici tu nu le crezi... ;h Sau esti adepta stilului dada? Nu vad nici o logica aici... Demonsteaza-mi TU ca ai dreptate, ca te-ai distrat pe seama mea... ;h Astept... :j
Cat despre "de buna calitativa", las-o balta... Ai facut greseala, suporta consecintele...
Initial trimis de carmen
-ANDRA-fitzoasa,proasta,ratata-"VEDETA''
Sa nu spui ca nu esti tu asta...
indescifrabil
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai hashpa vedeta din Romania
Discutia a deviat aiurea, asa ca eu pun punct aici, am avut ce am avut de zis, daca ai inteles, bine, daca nu, pa si pu la gara!!!
- Unregistered
Paste fericita...
Discutia a deviat aiurea, asa ca eu pun punct aici, iti las ultimul cuvant, sa te faci de kkt pana la capat, eu am avut ce am avut de zis, daca ai inteles, bine, daca nu, pa si pu la gara!!!
indescifrabil
-
Re: Paste fericita...
Initial trimis de Portnoy
Discutia a deviat aiurea, asa ca eu pun punct aici, iti las ultimul cuvant, sa te faci de kkt pana la capat, eu am avut ce am avut de zis, daca ai inteles, bine, daca nu, pa si pu la gara!!!
Prea te crezi destept....Ma ''buna calitativa'' era o poanta :sal:Cum iti spuneam[nu stiu daca ai retinut] eu imi bateam joc de tine.Apaream sub diferite nick-uri pentru ca asa aveam eu chef.A!O noutate:nu sunt singura care pune liniuta la inceput [vezi Iulia].Iar daca tu consideri ca a fi destept si a arata ca ai personalitate,injurand ca ultimul golan,shi dand replici de genul ''du-te la gara'' ,''esti ratata'' si asa mai departe te inseli amarnic,amice!:-S Poate mai mesajele mele nu sunt complete[mananc litere],dar eu nu am timp nici rabdare sa scriu compuneri on-line.Poate esti tu destept....in felul tau...
P.S.A! Eu nu sunt Andra ,nu-mi place recunosc,dar nu ma dau drept ea.:no:
- Unregistered
Re: Re: Cea mai hashpa vedeta din Romania
Rusinat din cale afara de rusinea ce-o patii, ma intorc la subiectul topicului...
Model occidental... Incearca ei, dar nu prea reusesc... Idiotii "lor" arata macar bine, au oameni competenti in spate care lucreaza pentru imaginea lor (pentru astia din urma toata stima)... La noi au "artistii" niste fete de papitoi de te umfla rasul... Si niste gesturi penibile prin care incearca "sa arate sexy"... LOL!!! Cel mai bun exemplu: Akcent... Asta-mi vine in minte acum, c-ar mai fi...
Initial trimis de Bortzianu'
Model occidental... Incearca ei, dar nu prea reusesc... Idiotii "lor" arata macar bine, au oameni competenti in spate care lucreaza pentru imaginea lor (pentru astia din urma toata stima)... La noi au "artistii" niste fete de papitoi de te umfla rasul... Si niste gesturi penibile prin care incearca "sa arate sexy"... LOL!!! Cel mai bun exemplu: Akcent... Asta-mi vine in minte acum, c-ar mai fi...
indescifrabil
-
dar, ce? exista vedete in romania? a, aia care scot trei melodii de un ban fiecare si dupa aia canta pe la niste baluri de boboci, pt. vreo 500$ si mai dau si niste interviuri? aia sunt rusinea muzicii romanesti, care de abia se pune pe picioare si sunt cam multi si se inmultesc pe zi ce trece. chestia e ca exista si niste idioti-cam vreo 15 mil -in Romania , care le cumpara albumele de kkt. ca daca n-ar fi astia, si-ar da si ei seama ca si-au gresit vocatia.
bine, sunt niste oameni care nu merita pusi in aceeasi categ. cu acesti ratati , dar f. putini.
bine, sunt niste oameni care nu merita pusi in aceeasi categ. cu acesti ratati , dar f. putini.
- X-ulescu dia
- Junior Member
Pay sunt multe...dintre cantaretze:
1.andreea antonescu(ma enerveaza fatza ei,ca ...melodiile sunt intr-un fel cool)
2.Andra(ma enerveaza caracterul ei shi ....melodia Un ocean de-ai fi)
3.aia de la Simplu,care nu-i pot suporta!!
1.andreea antonescu(ma enerveaza fatza ei,ca ...melodiile sunt intr-un fel cool)
2.Andra(ma enerveaza caracterul ei shi ....melodia Un ocean de-ai fi)
3.aia de la Simplu,care nu-i pot suporta!!
- Titina
- Junior Member
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii