de eyewitness » Mie Apr 16, 2003 11:56 am
repet ori educatie ori imbecilitate si tind spre a doua varianta...in plus stii foarte bine placerea mea si a lui sod asa ca nu o lua pe ocolite....
citind threaduri mai vechi
am dat peste un post al actualului administrator care implora administratoru de atunci pt pedepsirea unui user...postu reflecta demnitatea,autoritatea si verticalitatea morala a prezentului administrator toate sub un generic de mare actualitate: 'pupincurism":
Am o alta problema :
Ia uite ce imi zice userul eyewitness pe literatura : "moshule io credeam ca doar te faci ca esti tampit da' constat cu stupoare ca tu chiar esti. "
Moderatorul de acolo nu i-a atras nici macar atentia. Eu nu mai suport sa fiu jignit asa ca te rog sa ii atragi atentia tu lu' eyewitness sa termine cu astfel de posturi la adresa mea.
Sa jigneasca pe cine vrea el...dar nu pe mine !
Apelez la tine ,Sopra ,prietene, deoarece am vazut ca in ultimul timp ai capatat valente de avocat. Sper sa ma rezolvi si pe mine
acu nu stiu daca sopra, prietenu, l-a rezolvat cert este ca sopra ca administrator l-a rezolvat...forumistic
Moshule - te-a jignit... dar nu poti sa spui ca a incalcat regulamentul. E diferentza dintre posturile lui SOD si Depechemind.
grea lovitura pentru moshu care acum se vede in ipostaza de administrator si in acelasi mod demn si autoritar se tanguie si se pleaca in fata lui aliosha si vali ,el saracu avand momentan un vid de ...putere decizionala