Sa radem ... umpic ... cu administratorii

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde angus » Mie Apr 16, 2003 11:50 am

Initial trimis de eyewitness

...atunci cu siguranta nu exista decat varianta imbecilitatii...

mai ieczista o esplicatzie, aiule, la care n-ai gandit: ie shugubatz. shi ce, credeai ca de drag imi da iel berea aia?! nu mah, ci casa ma doara burta. bruta!;P
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Apr 16, 2003 11:56 am

repet ori educatie ori imbecilitate si tind spre a doua varianta...in plus stii foarte bine placerea mea si a lui sod asa ca nu o lua pe ocolite....

citind threaduri mai vechi
am dat peste un post al actualului administrator care implora administratoru de atunci pt pedepsirea unui user...postu reflecta demnitatea,autoritatea si verticalitatea morala a prezentului administrator toate sub un generic de mare actualitate: 'pupincurism":

Am o alta problema :

Ia uite ce imi zice userul eyewitness pe literatura : "moshule io credeam ca doar te faci ca esti tampit da' constat cu stupoare ca tu chiar esti. "

Moderatorul de acolo nu i-a atras nici macar atentia. Eu nu mai suport sa fiu jignit asa ca te rog sa ii atragi atentia tu lu' eyewitness sa termine cu astfel de posturi la adresa mea.
Sa jigneasca pe cine vrea el...dar nu pe mine !

Apelez la tine ,Sopra ,prietene, deoarece am vazut ca in ultimul timp ai capatat valente de avocat. Sper sa ma rezolvi si pe mine

acu nu stiu daca sopra, prietenu, l-a rezolvat cert este ca sopra ca administrator l-a rezolvat...forumistic

Moshule - te-a jignit... dar nu poti sa spui ca a incalcat regulamentul. E diferentza dintre posturile lui SOD si Depechemind.

grea lovitura pentru moshu care acum se vede in ipostaza de administrator si in acelasi mod demn si autoritar se tanguie si se pleaca in fata lui aliosha si vali ,el saracu avand momentan un vid de ...putere decizionala
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 16, 2003 11:59 am

da..eye-ule ! gata..ma plec cu umilintza in fatza ta !

Eu ma duc sa ma uit la UTA - Poli Timisoara !

Tu...mai da-te mare pe aici...si mai exibitioneaza-te putin. Revin peste doua ore..sa vad ce ai mai scos din capu' ala destept al tau.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Joi Apr 24, 2003 1:08 am

acum 10 minute, cand modifcam prin forum

oribilul_mosh: casa loco sterge-l cu totu..da-l draq
oribilul_mosh: ;p
oribilul_mosh:
zosovali: stai sa il mut
oribilul_mosh: p**a mea
oribilul_mosh: nu mai stiu care si ce formatie e
oribilul_mosh: gaby si alex unde canta ?
zosovali: da-i in p**a mea
zosovali: ;)
some people deserve to die
vali

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii