si a venit randul lu bhuttu....
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
si a venit randul lu bhuttu....
....un alt forumist de baza!hehehe!
la multi ani,tot ce iti doresti tu,adica stim noi ce,succes in bransa si realizari pe ramura,gagici cu duiumul,precum si traditionalul putere de munca!
la multi ani!
la multi ani,tot ce iti doresti tu,adica stim noi ce,succes in bransa si realizari pe ramura,gagici cu duiumul,precum si traditionalul putere de munca!
la multi ani!
-
SOD - Mesaje: 6035
La multi ani, bubule! 

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
La multzi ani ! ....si traditionalul mai multa minte
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
iti dau un LA?. MULTImea se intreaba: -who the fuck is this rasta? tine minte. baANI sa ai in viata, prieteni la nevoie si cat mai mult verde pt. inaltare.
cred ca de fapt am vrut sa spun doar, LA MULTI ANI BUUUHHHUUUTUUULEEEE!!!!!!!!!!!!
K-gula.
cred ca de fapt am vrut sa spun doar, LA MULTI ANI BUUUHHHUUUTUUULEEEE!!!!!!!!!!!!

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
la multi ani bhuttu!.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La multi ani, bhuttule! 'ai sa traiesti, sa infloresti!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
......sa ai ce bea si ce fute !
d c nu bagi continuarea , mai Alina ?
d c nu bagi continuarea , mai Alina ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Scuze de intarziere, la multzi ani Bhuttule shi vezi k ii dau maine lui Alin Cd-ul ala pe kre tzi l-am promis. Il iei de la el...Hai sa ne traieshti...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
bhuttule, scuze ma de intarziere, la multi ani, happy anniversary de cati ani ai si opt zile, sa ne traiesti, si sa dibuiesti cum e sa te faci iubit... Fosta mea zicea ca pur si simplu se invata in timp si crede-ma, se pricepea... 

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
ia si de la mine bhuttule ...si nu-mi cer scuze de intarziere ca fusei banat...si oash...la multi ani!
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Scriu cu intarziere mare....MA rog....Oricum te-am sunat de ziua ta.LA multi ani pt data viitoare k poate uit.Si sa ramai mereu "Tanarul Bhuttu"
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
26 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii