Vise
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Evelina...cauta si tu te rog subiectul cu vise facut de tine...si baga aici un link....sa-l atasem pe asta la el.
Merci !
Eu visez la un forum fara lutze ! De ce in fiecare vara tre' sa apara o noua generatzie de lutze ? Abia le-am crescut pe alea vechi. Si cand sa stam si noi linistitzi..iar ne-a pocnit nenorocirea.
Merci !
Eu visez la un forum fara lutze ! De ce in fiecare vara tre' sa apara o noua generatzie de lutze ? Abia le-am crescut pe alea vechi. Si cand sa stam si noi linistitzi..iar ne-a pocnit nenorocirea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu visez la un forum fara lutze
Gata,scuze,nu shtiam ca mai era un subiect cu vise facut deja...!!!!Deci..poti sa shtergi subiectul asta!M-ai mai facut o data lutza,shi "m-am simtit" shi atunci...(cu toate ca nu-mi convenea sa fiu "lutza" )
:a
- Titina
- Junior Member
Nu stergem nimic. O sa gaseasca Evelina...subiectul facut de ea...si o sa-l unim cu ala.
Ce ma enerveaza ca tu esti lutza lu Vali .
Cu mine nu te intalnesti. :cry: :p
Ce ma enerveaza ca tu esti lutza lu Vali .

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Eu visez in fiecare noapte, dar in fiecare, sa ma mut in Bucuresti. Mai visez si sa am internet acasa, si sa nu ma mai duc la scoala, sa ma duc la discoteca, sa se anulze examenul. Cam multe vise pt o noapte. NU? Oh well, vise.... si visuri....
Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei persoane este sa fie iubit si sa invinga. Insa sa iubeasca si sa fie invins este al doilea lucru frumos care i se poate intampla
- zuza
- Junior Member
Sa nu banuitit nimik,dar noaptea trecuta io am visat ca eram intr-o camera cu Florin shi andreea de la B.B. .ei se certasera,iar io incercam sa-i cer prietenia (ghici cui..) ANDREEI!Ea nu vroia sa fie cu mine,vroia sa fie cu Florin.. 

- Titina
- Junior Member
Shi inca un vis din ala "cretin" (am avut pana acum DOAR 2 vise in care ma visam pe invers.......
oare ce inseamna asta?
):la fel ca visul ala cu Andreea de la B.B.,dar aici sunt Alida shi Izabela shi...se intampla putin mai multe decat in visul celalalt....
Sper ca se opresc aici visele astea "banuitoare".... ;P

Sper ca se opresc aici visele astea "banuitoare".... ;P
- Titina
- Junior Member
.... ma da ce visatoare e lutza asta
(n.n. X-Tina )
Io unu visez sa scap in pm (n.n. puii mei
) de examenu asta de kkt

Io unu visez sa scap in pm (n.n. puii mei

-
monk - Mesaje: 2747
Ce ma enerveaza ca tu esti lutza lu Vali .Cu mine nu te intalnesti. :cry: :p
nu vrei sa ma intalnescu eu cu tine
eu si cu niste amici de-ai mei, de pe forumu de rock, amici care te au la inima

eu de obicei nu visez, doar dorm ca blovanu
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=4144
de asta ziceai moshule?
io am avut un cosmar.se facea ca moshu nu mai avea nici o gaura,se hranea prin fotosinteza,respira prin epiderma ca batracienii si nu se caca niciodata!si astfel afacerea mea si a lu ochila a dat faliment.cumplit cosmar!
de asta ziceai moshule?
io am avut un cosmar.se facea ca moshu nu mai avea nici o gaura,se hranea prin fotosinteza,respira prin epiderma ca batracienii si nu se caca niciodata!si astfel afacerea mea si a lu ochila a dat faliment.cumplit cosmar!
-
SOD - Mesaje: 6035
Evelina...cauta si tu te rog subiectul cu vise facut de tine...si baga aici un link....sa-l atasem pe asta la el.
Merci !
Te referi la ala cu "temerile noastre toate"?Uite-l: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=4144
si mai este inca unul pe Generalitati, dar nu-i facut de mine: http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=4924
Si mai era inca unul inchis, facut de frati-miu

-
dEpEchEmIND - Junior Member
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii