vreau sa va prezint o situatie forte ciudata:
acu cateva zile, postez si io la AnimalX. construiesc un thread care sa indeplineasca toate conditiile sa nu fie sters. nu era tocmai ceva pe planul lor( nu-i pupam in cur, nu ma minunam ce frumos danseaza, nu ma intrebam ce prietene au "baietii de la anumal x"). le ceream anumite explicatii fanilor.dupa nici 15 mnute mesajul meu dispare. ok, il mai pun inca o data. la fel, dispare. ma cert potin cu moderatoarea, Bad Girl (bad garl), care imi zice ca sa am grija. dupa ce pun threadu de vreo 3-4 ori, asta ma baneaza. mesajul meu vi-l prezint mai jos:
cand asculti o melodie, o asculti sau pentru versuri (ce exprima ele, ce mesaj vor sa-ti aduca, si alte alea...), sau pentru muzica( anumite frcvente, ritmuri, sunete, ultrasunete... te pot duce intr-o stare spirituala placuta)
dar totusi termin cu teoria si trec la subiect. muzica celor de la animalx e o muzica moarta(asa se cheama muzica ce nu o poti canta cu instrumente, fie si electronice, pe o scena, ci doar o compui acasa cu anumite programe speciale) .versurile...(daca le ascultati mai cu atentie, veti observa ca nu prea au un mesaj clar).
asa ca vreau sa vad daca ma puteti convinge sa-mi placa si mie animalx (sustineti-va idolii)
tocmai ascult animalx cu melodia omoloaga(adica cu acelasi nume) si ma oripilez: muzica-> MUSIC INSTRUCTOR ,
versuri->ati venit aici la fix, n-ati gasit cumva un pix...
ps:un adevarat fan poate sa accepte si parerile celorlalti"
• Pagina 1 din 1
Re: anti x
Mosule, desi nu pot suporta trupa, cred ca ti-o cam meriti. Cum crezi de pilda, ca ar reactiona, daca ai intra pe o pagina gay, cu accese homofobe ?
Nu vorbesti de funie in casa spanzuratului !
Nu vorbesti de funie in casa spanzuratului !
- Unregistered
Re: anti x
Bai, eu ce sa zic... Ai fost cu bun simt, ai dat argumente... Ce sa-i faci, s-au speriat de tine... Daca nu-i duce mintea mai mult... Normal ca altfel nu stiu sa-ti raspunda...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
ok.... iti eXplic si aici...poate vei intelege de data aceasta....
forumul animal X nu este unul pupincurist, iar eu si celelalte 2a moderatoare facem tot posibilul ca orice parere sa fie spusa... buna, rea ... nu conteaza, atata timp cat respectivu/respectiva o face in limita bunului simt (cea ce tu ai facut). sunt constienta ca nu toata lumea este un fan animal X (acum depinde ce intelegi tu prin cuvantul fan)...
subiectul tau a fost sters pentru ca cea ce subliniai tu era : hai mah convingeti-ma sa-mi placa animal X!!!
era un subiect care nu merita sa ramana, precum ti-am explicat din prima.... tu ai ales sa iti pierzi timpul...plus, ti-am unit subiectul cu un altul, deci postul tau a ramas iari fanii au apucat sa il citeasca...
acum nu poti posta pe animal x deoarece ai ban acolo...
forumul animal X nu este unul pupincurist, iar eu si celelalte 2a moderatoare facem tot posibilul ca orice parere sa fie spusa... buna, rea ... nu conteaza, atata timp cat respectivu/respectiva o face in limita bunului simt (cea ce tu ai facut). sunt constienta ca nu toata lumea este un fan animal X (acum depinde ce intelegi tu prin cuvantul fan)...
subiectul tau a fost sters pentru ca cea ce subliniai tu era : hai mah convingeti-ma sa-mi placa animal X!!!
era un subiect care nu merita sa ramana, precum ti-am explicat din prima.... tu ai ales sa iti pierzi timpul...plus, ti-am unit subiectul cu un altul, deci postul tau a ramas iari fanii au apucat sa il citeasca...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
Parerea mea e ca intinzi coarda prea tare vazand ca cineva ti-a dat dreptate... In speta eu. Dar numai pana la un punct. Io zic sa ramai tu fain frumos sa pastoresti viermele, hiena si o stiuca.... Nu ca asta era din alt film... Si whoever ellse...
- Unregistered
Scuza-ma, dar nici eu nu inteleg: ce e atit de ofensiv in asta? Daca aveti argumente, convingeti-l, nu? Daca nu aveti argumente e alta chestie.... e ofensiv ceea ce a spus el..
Daca unul vrea sa ma converteasca la Buddhism, intii imi explica ce avantaje asi avea. Altfel cum pot sa evaluez daca imi convine sau nu?
PS. Nici nu stiu cine-s astia, m-am bagat si eu in vorba...
-
Ire - Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
bad girl ....esti penibila CEL PUTIN din 3 motive :
1 . pentru motivul pentru care l-ai banat pe omul care si-a spus parerea intr-un mod civilizat
2. pentru motivele si pentru explicatia pe care ai dat-o explicandu-ti fapta
3. pentru ca esti fan animal x
eu il inteleg f bine pe cel care a spus ca vrea sa auda un motiv pentru care sa asculte animal x.
de multe ori ma intreb si eu oare ce e in capul vostru si oare ce va place la animal x.
cum am mai spus-o poate nu am destula pregatire muzicala , inteligenta sau cultura pentru a putea intelege valoarea nemarginita, extraordinara a trupei animalele x.
stiu ca nu ma pot lega de gusturile oamenilor , stiu ca nu ar trebui sa critic oamenii pentru ca sunt fani animal x dar cand vad atata impertinenta la unii dintre ei nu ma pot abtine.
- BLUEDEVIL
- Junior Member
mda, la ce te poti astepta de la niste fani enimal ics?... anuntul trebuia sa ramana, oricum. ca sa vedem, cam ce argumente au "fanii".. de ce le place enimal..:silly:
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Vad ca am si eu putina dreptate in tot ce am zis..poate ca ban-ul ala nu era cea mai potrivita metoda de a ma convinge de valoarea trupei. in fine...macar in "barfe on lain" am primit niste raspunsuri, chiar daca nu tocmai cele pe care le asteptam..ma refer la raspunsurile de la fani. mai am timp.
- Calinescu
- Junior Member
Da,cred ca iti dau shi eu dreptate......dar intr-un fel,Bad Girl cred c-a inteles ca tu nu poti sa-i suferi pe animal X shi intri pe forumul lor,ca sa ii convingi ep ceilalti sa nu le mai placa animal x...cred ca asta a inteles ea...io am inteles tot ce-ai vrut sa zici.
- Titina
- Junior Member
okey.. se pare ca prima oara nu m-am facut inteleasa... sa mai incercam odata...
eu, ca moderatoarea forumului animal x nu am considerat ca subiectul propus de tine ar fi fost unul care ar fi avut succes acolo.. cel mai mult ar fi devenit aberant.... din pacate... insa am combinat subiectul tau cu subiectul : ce nu va place la ei.. pentru ca am considerat ca s-ar fi integrat bine acolo...... daca cineva de acolo va avea ceva sa-ti spuna, te asigur ca o va face...
el nu a fost banat pentru ca si-a spus parerea, a fost banat pentru ca desi i-am explicat de 5 ori prin intermedia PM-urilor ca mesajul nu va ramane el a continuat sa il posteze...
calinescu.. imi pare rau k nici aici nu ai primit raspunsuri.. si nici nu vei primi pentru ca ai adaugat si faza cu mine... si acum toata lumea sara sa comenteze banul tau.... thats life....
eu, ca moderatoarea forumului animal x nu am considerat ca subiectul propus de tine ar fi fost unul care ar fi avut succes acolo.. cel mai mult ar fi devenit aberant.... din pacate... insa am combinat subiectul tau cu subiectul : ce nu va place la ei.. pentru ca am considerat ca s-ar fi integrat bine acolo...... daca cineva de acolo va avea ceva sa-ti spuna, te asigur ca o va face...
el nu a fost banat pentru ca si-a spus parerea, a fost banat pentru ca desi i-am explicat de 5 ori prin intermedia PM-urilor ca mesajul nu va ramane el a continuat sa il posteze...
calinescu.. imi pare rau k nici aici nu ai primit raspunsuri.. si nici nu vei primi pentru ca ai adaugat si faza cu mine... si acum toata lumea sara sa comenteze banul tau.... thats life....
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii