Buna!Sunt eu ,Elena Carstea!
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Buna!Sunt eu ,Elena Carstea!
M-am inalnit cu prietana mea,Andreea Balan,care mi-a dat aceasta adresa,avand posibilitatea sa ma ''intorc'' in timp cu vreo 2 ani ,si sa reintru si eu in grupul adolescentilor liberini...Doamne ce vremuri erau pe atunci!
- Elena Carstea
Re: Buna!Sunt eu ,Elena Carstea!
... probabil ca e cineva care crede ca face o gluma buna... da mie nu mi se pare comic...mai degraba pierdere de timp.
Dar sa presupunem ca e pe bune d-na Elena, trebe sa zic am o parere proasta despre ea! nu-mi place deloc!
Bye!
;a
Dar sa presupunem ca e pe bune d-na Elena, trebe sa zic am o parere proasta despre ea! nu-mi place deloc!
Bye!
;a
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
Re: Re: Buna!Sunt eu ,Elena Carstea!
[quote]Initial trimis de drumplayer
... probabil ca e cineva care crede ca face o gluma buna... da mie nu mi se pare comic...mai degraba pierdere de timp.
Bye!
;a [/QUOTE
CARMEN B-IMI PLAC CANTECELE DOAMNEI ELENA CARSTEA !HAI SA ALEGEM UN NOU SUBIECT!CE ZICETI?
Bye!
;a [/QUOTE
CARMEN B-IMI PLAC CANTECELE DOAMNEI ELENA CARSTEA !HAI SA ALEGEM UN NOU SUBIECT!CE ZICETI?
- Unregistered
Re: Buna!Sunt eu ,Elena Carstea!
Initial trimis de Elena Carstea
M-am inalnit cu prietana mea,Andreea Balan,care mi-a dat aceasta adresa,avand posibilitatea sa ma ''intorc'' in timp cu vreo 2 ani ,si sa reintru si eu in grupul adolescentilor liberini...Doamne ce vremuri erau pe atunci!
Andreea Balan prietena cu Elena Carstea??! :hehe:numai 2 ani o desparte de adolescenti?! Acum serios vorbind, e aceeasi persoana care a inceput mai intai cu Andra... apoi a venit Andreea Balan care a aflat de forum de la prietena Andra, acum Elena care a aflat de la prietena Andreea... ce-i asta? telefonul fara fir??!
-
Weirda - Junior Member
lllllooooooooolllllll!!!!
Bai da' incatati,gata,a expirat faza cu "buna,sunt..."...
PS: nici nu shti sa minti: elena carstea n-o poate suporta pe andreea balan(se shtie ca tu faci mishto akuma).....nu mai ti minte,"elena",ca ai aruncat-o pe Andreea shi in piscina ,fiindca nu-ti placea vocea ei?
Lol again...
Bai da' incatati,gata,a expirat faza cu "buna,sunt..."...
PS: nici nu shti sa minti: elena carstea n-o poate suporta pe andreea balan(se shtie ca tu faci mishto akuma).....nu mai ti minte,"elena",ca ai aruncat-o pe Andreea shi in piscina ,fiindca nu-ti placea vocea ei?
Lol again...
- Titina
- Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii