Eurovision 2003 - La Treaba !

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde nocturna » Lun Mai 26, 2003 12:46 pm

Hyde, pentru ce atata agitatie? de cand in ultimii ani are Eurovisionu' vreo legatura cu muzica? :con:

noi sa fim sanatosi. traiasca Turcia, condoleantze Marea Britanie, bravo noua ca ne-am depasit recordu'. :D cele mai multe puncte ni le-au dat rusii. si sa mai zicem noi ca nu ne iubesc. poate data viitoare ne prezentam cu marele Costi, ca el le are cu ritmurile orientale.

Hyde, rusoaicele au fost huiduite pe scena si au luat doar locul 3.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Sioux » Lun Mai 26, 2003 1:52 pm

No, ce sa zic ? Balciul Eurovision din tara s-a mutat la nivel international. Parerea mea este ca nici macar nu ar trebui sa participam la asa o porcarie. Piesa Nicolei a fost bunicica, Nicola insasi s-a prezentat foarte bine. Parca nici la fel de nazala nu a fost. Ideea este cu totul alata - atata vreme cat voturile se dau numai pe prietenie, mai nou nici macar ascuns acest aspect, nu cred ca e cazul sa ne facem griji. Este un lucru destul de stiut ca pe noi nu ne prea iubeste nimeni, in afara de Rusia care si anul trecut ne-a dat maxim de punctaj. Intreba cineva de Italia ... Ei bine, italienii sunt singurii baieti destepti, care au zis pas acestei mascarade ordinare, numite Eurovision. Daca am avea capul pe umeri nu am tine mortis ca in fiecare an (mai nou) sa ne facem nervi la dublu - atat la preselectie, cat si la finala. A si sa nu uit - mai zicea cineva ca ar trebui facuta piesa mai din vreme si nu aruncata pe piata in ultimul moment. Pai s'avem pardon - piesa de Eurovision, trebuie musai sa fie noua si sa nu fi fost prin topuri samd. E o regula a concursului. Sunt insa de acord ca cei care vor sa se prezinte la aceasta preselectie n-ar fi rau daca s-ar apuca de lucru la piesa de concurs, de maine !

PS - acest loc 10 l-am luat tocmai pentru ca ceea ce a facut Nicola a fost facut bine si muncit mult si din greu. Altfel, da ! Ieseam din nou in coada ! Totusi, sunt atat de destepti si atat de dragalsi cand isi dau voturile incat de la Eurovision au plecat exact la fel cum au venit (cu avionul) destul vedete la ora asta de prima mana. Ar trebui sa il aleaga anula ca sef de tarla pe Corleone Dragomir. Parerea mea !
Sioux
Junior Member

Rusine

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 2:31 pm

bah da-o-ncolo de melodie castigatoare...pe Realitatea TV scria ca este o piesa plagiata si cica organizatorii '' marelui concurs european de muzica'' ,vor sa le ia premiul turcilor...Ma gandesc si intreb:chiar era nevoie sa copieze kkt-ul ala de piesa????Si daca turcii astia tot se ocupa de prostii...DE CE N-AU COPIAT O PIESA MAI ACATARI?????????
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 3:24 pm

1. piesa nicolei au ales-o moculescu cu monica anghel si restu lumii, deci, tragi singur concluzia de ce a fost ea the one
2. dictia in romana e proasta, daramite aia in engleza
3. italienii sunt mai nationalisti, ei au san remo .... cam tot p'acolo ....

Initial trimis de Ire
Cu mare placere dar:
1. piesa Nicolei e un pic cam.....banaaaala.... (cine a ales-o?)
2. dictia in engleza e cam de dentist cu vata in gura
3. in Italia nici nu se pomeneste de Eurovision, daramite sa-l dea la TV....

Oricum, forza Romania!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Mai 26, 2003 3:41 pm

Sincer, crec ca am castigat datorita publicului din respectivele tari .... gindeste-te si tu cam de la cine am primit puncte, ca asta a fost foarte interesant: de la austria, germania, spania, israel .. eu ma gindesc ca sunt foarte multi romani plecati pe acolo, si ei au votat piesa romaniei ... bine, si la rusi, probabil ca ne-au votat moldovenii ... daca au telefoane acolo la ei in tara .... ei, ce zici, e buna teoria mea??

Initial trimis de Sioux
No, ce sa zic ? Balciul Eurovision din tara s-a mutat la nivel international. Parerea mea este ca nici macar nu ar trebui sa participam la asa o porcarie. Piesa Nicolei a fost bunicica, Nicola insasi s-a prezentat foarte bine. Parca nici la fel de nazala nu a fost. Ideea este cu totul alata - atata vreme cat voturile se dau numai pe prietenie, mai nou nici macar ascuns acest aspect, nu cred ca e cazul sa ne facem griji. Este un lucru destul de stiut ca pe noi nu ne prea iubeste nimeni, in afara de Rusia care si anul trecut ne-a dat maxim de punctaj. Intreba cineva de Italia ... Ei bine, italienii sunt singurii baieti destepti, care au zis pas acestei mascarade ordinare, numite Eurovision. Daca am avea capul pe umeri nu am tine mortis ca in fiecare an (mai nou) sa ne facem nervi la dublu - atat la preselectie, cat si la finala. A si sa nu uit - mai zicea cineva ca ar trebui facuta piesa mai din vreme si nu aruncata pe piata in ultimul moment. Pai s'avem pardon - piesa de Eurovision, trebuie musai sa fie noua si sa nu fi fost prin topuri samd. E o regula a concursului. Sunt insa de acord ca cei care vor sa se prezinte la aceasta preselectie n-ar fi rau daca s-ar apuca de lucru la piesa de concurs, de maine !

PS - acest loc 10 l-am luat tocmai pentru ca ceea ce a facut Nicola a fost facut bine si muncit mult si din greu. Altfel, da ! Ieseam din nou in coada ! Totusi, sunt atat de destepti si atat de dragalsi cand isi dau voturile incat de la Eurovision au plecat exact la fel cum au venit (cu avionul) destul vedete la ora asta de prima mana. Ar trebui sa il aleaga anula ca sef de tarla pe Corleone Dragomir. Parerea mea !
Unregistered

Mesajde Ire » Lun Mai 26, 2003 5:27 pm

Initial trimis de Sioux
A si sa nu uit - mai zicea cineva ca ar trebui facuta piesa mai din vreme si nu aruncata pe piata in ultimul moment. Pai s'avem pardon - piesa de Eurovision, trebuie musai sa fie noua si sa nu fi fost prin topuri samd. E o regula a concursului. Sunt insa de acord ca cei care vor sa se prezinte la aceasta preselectie n-ar fi rau daca s-ar apuca de lucru la piesa de concurs, de maine !

Este EXACT ceea ce am spus eu, n-am spus sa se prezinte un cintec vechi, ci sa se apuce de ea din timp. Scuzati-ma, am auzit piese ale aceluiasi autor care la Eurovision ar fi facut BOOM, si vorbesc tot de piese dance, ca la Eurovison nu trebuie sa te prezinti cu sinfonia a 9-a.

Ca a ales-o Horia Moculescu si Monica Anghel (la restul lumii ma abtin, ca nu prea cred eu in televoturi)... ce sa mai comentez...
Ire
Junior Member

Mesajde Ire » Lun Mai 26, 2003 5:35 pm

Initial trimis de Unregistered
3. italienii sunt mai nationalisti, ei au san remo .... cam tot p'acolo ....

Aici iti dau dreptate. Cred ca sint foarte putine festivaluri internationale la care partecipa italienii, unde ii trimit pe artistii "in iarba" si nu se vorbeste absolut deloc despre asa ceva in mass-media national.
Sanremo cam tot pe-acolo NU, ca este festival national, ca si Mamaia (daca te refereai la stil, iar te contrazic, ca acolo cu cit sint mai "grele" - de inteles - cintecele, cu atit le considera bune de festival).
Dar Festivalbar da, este international, insa nu sint cintece inedite, ci cele lansate in anul respectiv.
Ire
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Mai 26, 2003 5:35 pm

Initial trimis de Nightwish
Hyde, pentru ce atata agitatie? de cand in ultimii ani are Eurovisionu' vreo legatura cu muzica? :con:

Naituiso, Eurovisionul n-a avut niciodata de-a face cu muzica... Si inainte de televoting se dadeau voturi pe simpatie... Numai ca aici erau in joc interese politice...
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Mar Mai 27, 2003 11:19 am

imi aduc aminte de anul 2000 cand Nightwish participa la Eurovision, reprezentand Finlanda. au luat locul 3 desi au avut de departe cele mai multe voturi din partea publicului.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde MARIANDRA » Mar Mai 27, 2003 2:12 pm

Mie sincer nu mi-a placut melodia .Pur si simplu nu avea text Inafara de refrenul repetat la infinit.Si melodia turcilor nu a fost o manea daca tinem cont ca la ei asta e muzica traditionala.Asa ca...
MARIANDRA

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii