Muzica preferata

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

hhhhaaaaaaa

Mesajde Vizitator » Mar Sep 11, 2001 6:09 am

Initial trimis de FrozeN
Cam asa ceva. Si cum la noi se asculta in draci manele si hip-hop...concluzia o tragi singur

iiiiaaa maii ingheatzaaa mahhhhh...Fritzzz
animalutzeelor suntetii tare dragutzee cind nu mieunatii!!
guraaa mahhh...
Vizitator

Mesajde Vizitator » Mie Sep 12, 2001 6:31 pm

despre genurile de muzica din toata lumea s-a discutat si se va discuta in continuare.
faza e ca-i o chestie de optiune si mi se pare eronat sa judecam oamenii dupa genul de muzica pe care-l asculta.
si pana la urma e vorba de caracterul fiecaruia, dar si de anturaj.
nu poate sa spuna nimeni ca o persoana melancolica asculta muzica clasica sau slow, sau altceva de genul asta, atat timp cat anturajul sau asculta hip-hop sau agressive.
cam asta e treaba cu muzica si genurile sale.
ideea e ca nu ar trebui sa judecam in nici un caz oamenii dupa stilul de muzica pe care il asculta, nu de alta dar de cele mai multe ori s-ar putea sa existe niste oarecari surprize.
Vizitator

Mesajde FrozeN » Vin Sep 14, 2001 12:33 pm

Hai ma Irina lasa abureala. Parerea mea e ca mai ai de crescut. Sau poate ai dat tu peste un manelar cu care puteai discuta si filozofie. Ceea ce...hai sa fim seriosi...e cam IMPOSIBIL.

Am zis.
FrozeN
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Mie Apr 23, 2003 6:57 pm

Muzica mea preferata este muzica house.
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Apr 23, 2003 9:24 pm

Initial trimis de FrozeN
WOLF, daca te intereseaza genul de rock gothic, iti voi spune ca am urmatoarele:

- Nightwish

Nightwish din cate stiu eu e power metal...
indescifrabil
cubu

Mesajde jane doe » Mar Apr 29, 2003 12:11 am

Cel mai mult ascult R&B ( Alicia Keys, Destiny's Child, Ashanti, Aaliah, J.Lo, n all da rest) si hip-hop(KC&JoJo, 2Pac, JaRule, Jay-Z, P.Diddy, Usher,Sisq, Nelly n so on....nu-mi place hip-hopul romanesc).
Melodia preferata...hummm....sunt multe, dar o melodie care imi place ffffffffffffffffffffff mult este "Nice n Slow" (Usher).
jane doe

...

Mesajde jane doe » Mar Apr 29, 2003 12:13 am

Cel mai mult ascult R&B ( Alicia Keys, Destiny's Child, Ashanti, Aaliah, J.Lo, n all da rest) si hip-hop(KC&JoJo, 2Pac, JaRule, Jay-Z, P.Diddy, Usher,Sisq, Nelly n so on....nu-mi place hip-hopul romanesc).
Melodia preferata...hummm....sunt multe, dar o melodie care imi place ffffffffffffffffffffff mult este "Nice n Slow" (Usher).
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde Crazy » Mar Apr 29, 2003 4:25 pm

Eu personal cred ca muzica pe care o asculti are mare legatura cu nr de neuroni activi. Sa fim seriosi: cati oameni inteligenti asculta manele? Toti cei care asculta aceste infectii sunt aurolaci, jigodii si tzigani, intr-un cuvant - manelisti!!! Cei care asculta dance sunt tipul de oameni naivi care aud pentru prima data in viatza muzica (asha cum eram si eu odata). Acum shtiu ce imi place: Eminem, Shakira, Pink, Aguilera si altzi rapperi. Dintre cele romaneshti nu cred ca e ceva demn de urechile mele in afara de Stefan Banica Jr.
Asta e parerea mea despre muzica.

P.S. Urasc umpluturile care ne sparg timpanele (Alpha, Viva, Chikie Girls etc)
Crazy

???

Mesajde jane doe » Mar Apr 29, 2003 5:03 pm

Scuz-ma dar nu am inteles la cine te referi Crazy, sper ca nu la mine....:confused: pt ca ceea ce am spus eu ca ascult nu are nici o legatura cu manelele.................................................................:con:
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Re: Muzica preferata

Mesajde drumplayer » Joi Mai 01, 2003 11:57 am

Initial trimis de DrSlam
Suntem tentati sa judecam oamenii dupa muzica pe care o asculta? Oare anumite genuri muzicale sunt sinonime cu nivelul de cultura al ascultatorului (al fanului) ?

Exista o cultura muzicala sau cultura si muzica sunt doua lucruri diferite?

Astept parerile voastre....
.....

.... de ce oare majoritatea taximetristilor asculta manele..si muzica comerciala... si majoritatea studentilor ..de diferite profile.. asculta rock, jazz si chestii din astea ...??(care dupa parerea mea e muzica adevarata)...
arata-mi mie pe cineva care a facut conservatorul si adora manele si britney spears si TNT si akcent si bug mafia!!
No offense! si io mai ascult hip hop, da mai rar!:confused:
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
drumplayer
Junior Member

Re: Re: Muzica preferata

Mesajde my_girl_chris » Lun Mai 26, 2003 8:46 pm

Initial trimis de drumplayer
.....

.... de ce oare majoritatea taximetristilor asculta manele..si muzica comerciala... si majoritatea studentilor ..de diferite profile.. asculta rock, jazz si chestii din astea ...??(care dupa parerea mea e muzica adevarata)...
arata-mi mie pe cineva care a facut conservatorul si adora manele si britney spears si TNT si akcent si bug mafia!!
No offense! si io mai ascult hip hop, da mai rar!:confused:

Daca ti-as spune ca sunt la un liceu de muzica si ca peste 80% dintre colegii mei asculta manele, spears, akcent si bug mafia, si mult peste 50% dintre persoanele de la muzica(clasele 9-12) asculta aceleasi lucruri cu toate ca ar trebui sa fie mai "culti"? ce zici de faza asta? culmea ironiei,cei de la plastica si arhitectura, chiar daca n-au facut istoria muzicii si n-au ascultat atata muzica clasica,asculta genuri de muzica net superioare celor insirate mai sus.
sunt de acord cu Frozen, eu n-am vazut pana acum un manelist cu care sa poti avea o conversatie decenta, ce sa mai zic de filozofie.
my_girl_chris

Mesajde MARIANDRA » Mar Mai 27, 2003 2:29 pm

PENtru mine cea mai buna a fost si va ramane Catalina Toma.Voltaj nu-mi place Melodiile sunt aceleasi .Schimba doar textul.Bug Mafia si Parazziti sun cool! Bravo lor
MARIANDRA

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii