Am citit pe undeva printr-un replay numele Laurentiu Cazan printre valori, cred, asa ca mi-am luat curaju-n dinti si va intreb:
Ce mai face, mai, Laurentiu Cazan? Ca eu muream dupa el...
Ce mai face....?
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
buna... referitor la intrebarea ta ire... nu se mai aude absolut nimic despre el.. deoarece dupa cum stii si tu bine deja in romania nimeni nu maia sculta si pretuieste muzica mai veche... marea majoritate s-au pus pe ascultat manele si kkt-uri :cry:
deja daca intrebi pe cineva ceva de muzica mai veche o sa iti raspunda.. "oh artisti scosi de la naftalina"
so sad but so true
deja daca intrebi pe cineva ceva de muzica mai veche o sa iti raspunda.. "oh artisti scosi de la naftalina"
so sad but so true
- Crazy Babe
soory
buna... referitor la intrebarea ta ire... nu se mai aude absolut nimic despre el.. deoarece dupa cum stii si tu bine deja in romania nimeni nu maia sculta si pretuieste muzica mai veche... marea majoritate s-au pus pe ascultat manele si kkt-uri
so sad but so true
so sad but so true
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Re: soory
Initial trimis de Crazy Babe
so sad but so true
Pai de-aia am zis si eu ca "mi-am facut curaj", ca am vazut cum e atitudinea in privinta celor vechi... Cred ca Laurentiu Cazan a fost unul dintre putinii artisti romani competitivi pe plan international...
Asi fi curioasa ce crede lumea despre o Tina Turner, un Eric Clapton, Rolling Stones etc.... asa de chichi.....
-
Ire - Junior Member
..pai din cate am inteles .. nu prea mai traieste prin romania ..si bine face ..ca aici s-ar prosti..
..este intr-adevar unul dintre artistii romani buni,,recunoscut pe plan international ..intr-adevar ..doar cu o piesa ..dar mai stiti multi ca el? eu nu ..
...ma rog ..poate mai scoate ceva ca inca nu e mort.. e tanar si are potential. ..si relatiile necesare.
..este intr-adevar unul dintre artistii romani buni,,recunoscut pe plan international ..intr-adevar ..doar cu o piesa ..dar mai stiti multi ca el? eu nu ..
...ma rog ..poate mai scoate ceva ca inca nu e mort.. e tanar si are potential. ..si relatiile necesare.
-
Bortzianu' - Junior Member
Initial trimis de Bortzianu'
..pai din cate am inteles .. nu prea mai traieste prin romania ..si bine face ..ca aici s-ar prosti..
Trebuia sa plece el de mult...nu stiu de ce s-a incapatinat sa ramina acolo unde nu era inteles. Chestia e ca ATUNCI "se zice" ca eram incuiati rau la minte in privinta muzicii, mai ales cintata in limba engleza si cu stilul lui mai neobisnuit. Dar astazi ce scuze or mai fi ca a fost inlaturat?
-
Ire - Junior Member
Re: Re: soory
Initial trimis de Ire
Cred ca Laurentiu Cazan a fost unul dintre putinii artisti romani competitivi pe plan international...
Asi fi curioasa ce crede lumea despre o Tina Turner, un Eric Clapton, Rolling Stones etc.... asa de chichi.....
pai, eu fiind o parte din lumea care poa sa creada, io cred ca Laurentziu Cazan nu ajunge nici pana la genunchiu broashtii in comparatzie cu vrunu din aia amintitzi de tine. (unde mai pui un scandalutz micutz da' foarte suculent intamplat cu ceva vreme in urma din care reieshea ca succesu lui s-a datorat unor anumite raporturi secsuale intretzinute cu marina voica (bleaoahh) care cica daca n-ar fi fost ea dragutza, nici el n-ar fi fost cunoscut. io ma indoiesc de claritatea logicii lu madam voica, da' sunt io sigur ca ceva, ceva tot o fi)
-
neatza - Mesaje: 5820
Laurentiu Cazan a avut anul trecut in Iasi, la o terasa din campusul Tudor Vladimirescu un mini-concert (care pana la urma a durat vreo 2-3 ore). Majoritatea pieselor au fost preluate din repertoiul international (inclusiv Imagine de la John Lennon) si tot majoritatea cu "tenta" latino. Ce sa zic, a iesit destul de dragutz...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
Re: Re: Re: soory
Initial trimis de neatza
pai, eu fiind o parte din lumea care poa sa creada, io cred ca Laurentziu Cazan nu ajunge nici pana la genunchiu broashtii in comparatzie cu vrunu din aia amintitzi de tine.
Pai nu de aia am pus numele alea, ci ca sa vad daca si astia sint tot scosi de la naftalina sau.... daca de la straini merg si aia care ies pe scena cu bastonul. Evident ca-i asa....
Initial trimis de neatza
(unde mai pui un scandalutz micutz da' foarte suculent intamplat cu ceva vreme in urma din care reieshea ca succesu lui s-a datorat unor anumite raporturi secsuale intretzinute cu marina voica (bleaoahh) care cica daca n-ar fi fost ea dragutza, nici el n-ar fi fost cunoscut. io ma indoiesc de claritatea logicii lu madam voica, da' sunt io sigur ca ceva, ceva tot o fi)
N-asi vrea sa te contrazic, dar mi se parea o aberatie...
Oricum eu am fost pe vremuri la un concert de-al lui si vreau sa spun ca nu-mi trebuia recomandarea Marinei Voica.... m-am indragostit de muzica lui.
Dar atunci erau alte timpuri. Erau timpurile alea in care ceausescu ne obliga sa ascultam muzica romaneasca la radio, in discoteci, in restaurante... Dar cine le asculta? Puneau si ei 2 melodii acolo ca sa fie cu "basmaua curata".... Acum tre' sa te rogi si sa dai spaga sa mai asculti si un cintec de pe afara....
-
Ire - Junior Member
Re: Re: Re: Re: soory
Initial trimis de Ire
Pai nu de aia am pus numele alea, ci ca sa vad daca si astia sint tot scosi de la naftalina sau.... [b]daca de la straini merg si aia care ies pe scena cu bastonul. Evident ca-i asa....
[/B]
Cand Rolling Stones o sa fie buni doar pentru ca sunt de la straini, o sa-mi pun shtreangu de gat.
-
neatza - Mesaje: 5820
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii