Mi se pare mie sau in background-ul reclamei la berea "Silva" se aud acorduri din "Nothing else matters" a celor de la Metallica?
Sau...?
Reclama la "Silva"
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Reclama la "Silva"
Two beers or not two beers, that is the question....
-
MadMax - Junior Member
http://www.apocalyptica.com/releases/inquisition.php
Vezi ca in stanga ai toate albumele lor... O sa vezi de ce am selectat doar albumul asta...
Vezi ca in stanga ai toate albumele lor... O sa vezi de ce am selectat doar albumul asta...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Bah, omu' vine si vrea sa ajute si el pe cineva, adica isi aduce aminte ca atunci cand nu stia, cineva i-a deschis ochii, si vine Naituisa si strica tot... Vezi-ti mah de fanclubul A.S.I.A. si lasa-ne in pace...
Acum sa fim seriosi, bineinteles ca Apocalyptica a copiat Metallica...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Portnoy
Bah, omu' vine si vrea sa ajute si el pe cineva, adica isi aduce aminte ca atunci cand nu stia, cineva i-a deschis ochii, si vine Naituisa si strica tot... Vezi-ti mah de fanclubul A.S.I.A. si lasa-ne in pace...
Cum spui tu ! Io stiu de cover ... Ca daca era de copiat auzeam si noi de un proces, ceva ! Ca la ei nu prea se joaca nimni cu drepturuile de autor. Mai ales cand vione vorba de Metallica. Ca doar ei au facut tot posibilul sa inchida Napster-ul
- Sioux
- Junior Member
Initial trimis de Portnoy
Mai, da stii ca esti carcotas rau? Cover, na! E bine asa? A draq limba romana...

Lol ! Nu sunt carcotas, da' voiam sa subliniez ca nu toate piesele unei trupe sau interpret sunt copiate daca le-a preluat de la altcineva. In general numa pe la noi se practica chestia asta - sa iei o piesa, sa o schimbi un pic pe ici pe colo si dupa aia sa pui semnatura pe ea, profitand din plin de ignoranta majoritatii.
- Sioux
- Junior Member
Initial trimis de Nightwish
siouz da' esti desptept mah frate. vad ca le stii pe toate, si coveru' si piesa ASIA. bravo. d'aia vroaim io sa te am in fanclub. e mare nevoie de oameni ca tine.![]()
Io mai curand i-as spune "nepotrivire de caracter", ca deh ! E drum lung de la A.S.I.A., pana la Cocteau Twins, Dead can Dance sau Siouxie & The Banshees. Da' lasa, ca te faci tu mare !
- Sioux
- Junior Member
Initial trimis de Sioux
Cum spui tu ! Io stiu de cover ... Ca daca era de copiat auzeam si noi de un proces, ceva ! Ca la ei nu prea se joaca nimni cu drepturuile de autor. Mai ales cand vione vorba de Metallica. Ca doar ei au facut tot posibilul sa inchida Napster-ul
..pai metallica au avut proces si cu o firma de rujuri, care a denumit un ruj metallica..si cu o firma de mobila.... iti dai seama ca daca nu se intelegeau apocalipticii cu ei iesea scandal mare..
Intotdeauna e mai tarziu decat crezi..
-
drumplayer - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii