Sacosha Fericirii

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Sacosha Fericirii

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 29, 2003 10:00 pm

Intr-una din zilele acestei saptamani, in timp ce ma aflam intr-o filiala BCR pentru a-mi plati factura si luna asta atat de incarcata, pt telefonul mobil, am avut parte de o "experientza" neobisnuita!
Intrat in banca, ca deobicei cu privirea in pamant si cu gandu’ la suma imensa pe care iar o depun, am cutezat ca dupa 1 minut (dupa ce mi-am revenit din depresia „termicaâ€Â
Love2Fly
Junior Member

Mesajde the Zephyr » Joi Mai 29, 2003 11:02 pm

Ar trebui elaborata o lege, care sa-i oblige si pe artisti sa-si declare averile, nu numai pe politicieni. Cred ca ar avea destule de zis si ei. :D
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Mai 29, 2003 11:02 pm

ce pula mea ma? altceva n-ai de facut? iar te simti frustrat? bravo respectivei ca a avut ce depune, fiecare cu combinatile lui ;) .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Da

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 29, 2003 11:11 pm

Ar trebui elaborata o lege, care sa-i oblige si pe artisti sa-si declare averile

Ca bine zici! Dar probabil s-ar da si ei saraci lipiti pamantului! Si totusi...cam cat se castiga domne' pe un concert?

Gabytzule da bah! ma simt frustrat, ce p*** mea! ca eu nu am ce manca zi de zi si ma simt inferior!
Nu e vorba de asta! Ca daca e sa-i luam pe cei frustrati ca nu au bani gasim vreo 20.000.000 de romani asha ca
**** the f**k Up!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Mai 29, 2003 11:16 pm

Pai stati asa... Cum adica sa-i obligi pe astia sa-si declare public averile si veniturile? Ca ce chestie? Da-ti-mi un motiv (plauzibil)...
indescifrabil
cubu

Pai da!

Mesajde Love2Fly » Joi Mai 29, 2003 11:25 pm

Da-ti-mi un motiv (plauzibil)...

Pai castigand din concerte o anumita suma vor vrea mereu sa-i inmultzeasca mai repede, mai repede, si mai repede! Si imposibil sa nu faca si vreo "marlanie" ceva...si de aia zic! Oare cine e atat de naiv sa creada ca "artistii" castiga 1/2 miliard intr-o spatamana! Trebuie sa existe ceva putred la mijloc!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Mai 29, 2003 11:31 pm

Initial trimis de Love2Fly
Pai castigand din concerte o anumita suma vor vrea mereu sa-i inmultzeasca mai repede, mai repede, si mai repede!

Si ce e rau in asta? Asta-i capitalismul... Stimulentul numit bani...

Tu ai vazut un caz si acum crezi ca toti fac la fel? Sunt intr-adevar destui, dar nu astia fac cele mai mari marlanii, stai linistit... Aia trebuie cautati in alta parte...
indescifrabil
cubu

Mesajde the Zephyr » Joi Mai 29, 2003 11:51 pm

Initial trimis de Portnoy
Pai stati asa... Cum adica sa-i obligi pe astia sa-si declare public averile si veniturile? Ca ce chestie? Da-ti-mi un motiv (plauzibil)...

Nu ca as fi de acord cu chestia asta....in principiu, toti au dreptul la o anumita intimitate, si in ceea ce priveste bugetul personal. Dar m-a distrat legea declararii averilor parlamentarilor :)
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Re: Da

Mesajde dinu » Vin Mai 30, 2003 12:57 am

Ca bine zici! Dar probabil s-ar da si ei saraci lipiti pamantului! Si totusi...cam cat se castiga domne' pe un concert?
**** the f**k Up!

Daca da SOD pe aici, o sa aiba o opinie interesanta. Oricum, daca erau 500 de milioane, aia nu i-a facut din concerte. Si daca nu i-a facut din concerte, ce mai conteaza ca e o vedete de mana a n-shpea ?

PS. auzi, te-ai gandit ca poate e fata lu' varu' lu Mischie ? :con:
PS2. Politicienilor li se cere sa-si declare averile pentru (vorba vine) a se descoperi banii din coruptie si din economia subterana. Tu ce vrei ma, sa-l taxezi pe Hadrian pentru aia 100$ pe care-i lipeste nasu' mare pe frunte ? Sa umpli ziarele cu "Muzicieni corupti: in seria coruptiei muzicale, compozitorul Marius Teicu a fost prins in flagrant cerand mita pentru a nu mai compune niciodata." :D
dinu
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Vin Mai 30, 2003 1:14 am

Si imposibil sa nu faca si vreo "marlanie" ceva

Adica ceva gen evaziune fiscala, ca altceva nu vad ce-ar putea face. Chiar, presupun ca Hadrian nu declara banii aia "lipiti pe frunte", ar fi brici sa-l bage la parnaie :o
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Love2Fly » Vin Mai 30, 2003 11:21 pm

Si daca nu i-a facut din concerte, ce mai conteaza ca e o vedete de mana a n-shpea ?

PS. auzi, te-ai gandit ca poate e fata lu' varu' lu Mischie ??

Pai daca nu a facut banii din concerte atuni se cheama "evaziune fiscala" deci e caz penal, pai ce p**a mea mah? statu' impoziteaza cetatzeanu' de rand la SANGE si pe artisti lasa-i ca sunt saraci, n-au de unde sa dea!
Nu sunt si ei oameni? Sa plateasca impozit pe tot ce castiga! inclusiv pe masini
Love2Fly
Junior Member

Mesajde sohatzki » Sâm Mai 31, 2003 12:00 am

hai ma da-o dreqului, de ce naiba sa-si declare artistii averea?! inca nu v-ati dat seama ca oricine (ma rog... aproape oricine) poate sa ajunga sa castige cat domnisoara de care vorbea Love2Fly?? nu va trebuie decat un moga, un look si ceva voce pe-acolo...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde dinu » Sâm Mai 31, 2003 12:24 am

Pai daca nu a facut banii din concerte atuni se cheama "evaziune fiscala" deci e caz penal, pai ce p**a mea mah? statu' impoziteaza cetatzeanu' de rand la SANGE si pe artisti lasa-i ca sunt saraci, n-au de unde sa dea!
Nu sunt si ei oameni? Sa plateasca impozit pe tot ce castiga! inclusiv pe masini

Te-ai gandit ca poate a platit ?
dinu
Junior Member

Hmmmm

Mesajde Love2Fly » Sâm Mai 31, 2003 12:30 am

Pai gandeste-te ca EU ca simplu cetatzen imi e greu sa platesc un impozit destul de mare asha ca recunosc ca nu-l declar pe tot!:)
Eh...gandeste-te ca astia cu bani, adica artistii sunt si avari si in plus impozitul pt ei e si mai ridicat. Cred ca din 500 de milioane ia 150 milioane statu'.
p.s: La cati artisti sunt in Romania doar din impozitul aplicat lor ar creste economia!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde bhuttu » Sâm Mai 31, 2003 1:26 am

Love2Fly, nu stiu daca ti-am mai zis... da' eu cred sincer ca esti idiot.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Ca musca in lapte...hop si nea Gigi Contra

Mesajde Love2Fly » Sâm Mai 31, 2003 1:56 am

Mersi Sweet bhuahheeatu ( a se citi:bleah: ) sentimentul tau e foarte adevarat!
Sunt un idiot domne'! Un distrus, un vacar nenorocit, am venit de la coada vacii sa iti tin tie predici aici. Scuza-mi nesimtzirea si mai ales scuza-ma ca nu am un IQ care sa se ridice macar la sfert din al tau. Imi pare rau ca m-am nascut intr-o lume atat de desteapta, formata din oameni atat de minunatzi ca tine. Apropos tu te mai uiti in oglinda din cand in cand?

p.s: Daca nu te intereseaza subiectul de ce "Maria Ta" ne faci onoarea sa il vizitezi? Vrei doar sa ne incalzesti cu prezentza ta?
Lasa-ne! Lasa-ne!
p.s: Mai sincer ca tine iti spun ca esti cretin!
Love2Fly
Junior Member

Re: Hmmmm

Mesajde cubu » Sâm Mai 31, 2003 8:32 am

Nu te infierbanta asa, ca dai in alea rele... Fii si tu mai coerent...
statu' impoziteaza cetatzeanu' de rand la SANGE si pe artisti lasa-i ca sunt saraci, n-au de unde sa dea! [...] Sa plateasca impozit pe tot ce castiga! inclusiv pe masini

Eh...gandeste-te ca astia cu bani, adica artistii sunt si avari si in plus impozitul pt ei e si mai ridicat.
indescifrabil
cubu

Mesajde rockgirl » Sâm Mai 31, 2003 4:35 pm

te simti inferior ....you Love2Fly....
de ce ?

hadeti oameni buni sa ne declaram si noi averile .
...se poarta !
:)
rockgirl

Mesajde gabuba » Sâm Mai 31, 2003 9:14 pm

Love2Fly este dreptul cetatenesc al oricarei persoane de a face masluieli si de a avea in cont peste 1 miliard ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

O.k asta am vrut sa stiu

Mesajde Love2Fly » Dum Iun 01, 2003 12:05 am

O.k, sunt lamurit. Acum intzeleg de ce in Romania sunt atatia miliardari "de carton" si cum de ei nu sunt descoperitzi niciodata.
Love2Fly
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii