Sacosha Fericirii
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sacosha Fericirii
Intr-una din zilele acestei saptamani, in timp ce ma aflam intr-o filiala BCR pentru a-mi plati factura si luna asta atat de incarcata, pt telefonul mobil, am avut parte de o "experientza" neobisnuita!
Intrat in banca, ca deobicei cu privirea in pamant si cu gandu’ la suma imensa pe care iar o depun, am cutezat ca dupa 1 minut (dupa ce mi-am revenit din depresia „termicaâ€Â
Intrat in banca, ca deobicei cu privirea in pamant si cu gandu’ la suma imensa pe care iar o depun, am cutezat ca dupa 1 minut (dupa ce mi-am revenit din depresia „termicaâ€Â
-
Love2Fly - Junior Member
Ar trebui elaborata o lege, care sa-i oblige si pe artisti sa-si declare averile, nu numai pe politicieni. Cred ca ar avea destule de zis si ei. 

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Da
Ar trebui elaborata o lege, care sa-i oblige si pe artisti sa-si declare averile
Ca bine zici! Dar probabil s-ar da si ei saraci lipiti pamantului! Si totusi...cam cat se castiga domne' pe un concert?
Gabytzule da bah! ma simt frustrat, ce p*** mea! ca eu nu am ce manca zi de zi si ma simt inferior!
Nu e vorba de asta! Ca daca e sa-i luam pe cei frustrati ca nu au bani gasim vreo 20.000.000 de romani asha ca
**** the f**k Up!
-
Love2Fly - Junior Member
Pai da!
Da-ti-mi un motiv (plauzibil)...
Pai castigand din concerte o anumita suma vor vrea mereu sa-i inmultzeasca mai repede, mai repede, si mai repede! Si imposibil sa nu faca si vreo "marlanie" ceva...si de aia zic! Oare cine e atat de naiv sa creada ca "artistii" castiga 1/2 miliard intr-o spatamana! Trebuie sa existe ceva putred la mijloc!
-
Love2Fly - Junior Member
Initial trimis de Love2Fly
Pai castigand din concerte o anumita suma vor vrea mereu sa-i inmultzeasca mai repede, mai repede, si mai repede!
Si ce e rau in asta? Asta-i capitalismul... Stimulentul numit bani...
Tu ai vazut un caz si acum crezi ca toti fac la fel? Sunt intr-adevar destui, dar nu astia fac cele mai mari marlanii, stai linistit... Aia trebuie cautati in alta parte...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Initial trimis de Portnoy
Pai stati asa... Cum adica sa-i obligi pe astia sa-si declare public averile si veniturile? Ca ce chestie? Da-ti-mi un motiv (plauzibil)...
Nu ca as fi de acord cu chestia asta....in principiu, toti au dreptul la o anumita intimitate, si in ceea ce priveste bugetul personal. Dar m-a distrat legea declararii averilor parlamentarilor

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
Re: Da
Ca bine zici! Dar probabil s-ar da si ei saraci lipiti pamantului! Si totusi...cam cat se castiga domne' pe un concert?
**** the f**k Up!
Daca da SOD pe aici, o sa aiba o opinie interesanta. Oricum, daca erau 500 de milioane, aia nu i-a facut din concerte. Si daca nu i-a facut din concerte, ce mai conteaza ca e o vedete de mana a n-shpea ?
PS. auzi, te-ai gandit ca poate e fata lu' varu' lu Mischie ? :con:
PS2. Politicienilor li se cere sa-si declare averile pentru (vorba vine) a se descoperi banii din coruptie si din economia subterana. Tu ce vrei ma, sa-l taxezi pe Hadrian pentru aia 100$ pe care-i lipeste nasu' mare pe frunte ? Sa umpli ziarele cu "Muzicieni corupti: in seria coruptiei muzicale, compozitorul Marius Teicu a fost prins in flagrant cerand mita pentru a nu mai compune niciodata."

- dinu
- Junior Member
Si imposibil sa nu faca si vreo "marlanie" ceva
Adica ceva gen evaziune fiscala, ca altceva nu vad ce-ar putea face. Chiar, presupun ca Hadrian nu declara banii aia "lipiti pe frunte", ar fi brici sa-l bage la parnaie :o
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Si daca nu i-a facut din concerte, ce mai conteaza ca e o vedete de mana a n-shpea ?
PS. auzi, te-ai gandit ca poate e fata lu' varu' lu Mischie ??
Pai daca nu a facut banii din concerte atuni se cheama "evaziune fiscala" deci e caz penal, pai ce p**a mea mah? statu' impoziteaza cetatzeanu' de rand la SANGE si pe artisti lasa-i ca sunt saraci, n-au de unde sa dea!
Nu sunt si ei oameni? Sa plateasca impozit pe tot ce castiga! inclusiv pe masini
-
Love2Fly - Junior Member
hai ma da-o dreqului, de ce naiba sa-si declare artistii averea?! inca nu v-ati dat seama ca oricine (ma rog... aproape oricine) poate sa ajunga sa castige cat domnisoara de care vorbea Love2Fly?? nu va trebuie decat un moga, un look si ceva voce pe-acolo...
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
-
sohatzki - Junior Member
Pai daca nu a facut banii din concerte atuni se cheama "evaziune fiscala" deci e caz penal, pai ce p**a mea mah? statu' impoziteaza cetatzeanu' de rand la SANGE si pe artisti lasa-i ca sunt saraci, n-au de unde sa dea!
Nu sunt si ei oameni? Sa plateasca impozit pe tot ce castiga! inclusiv pe masini
Te-ai gandit ca poate a platit ?
- dinu
- Junior Member
Hmmmm
Pai gandeste-te ca EU ca simplu cetatzen imi e greu sa platesc un impozit destul de mare asha ca recunosc ca nu-l declar pe tot!:)
Eh...gandeste-te ca astia cu bani, adica artistii sunt si avari si in plus impozitul pt ei e si mai ridicat. Cred ca din 500 de milioane ia 150 milioane statu'.
p.s: La cati artisti sunt in Romania doar din impozitul aplicat lor ar creste economia!:)
Eh...gandeste-te ca astia cu bani, adica artistii sunt si avari si in plus impozitul pt ei e si mai ridicat. Cred ca din 500 de milioane ia 150 milioane statu'.
p.s: La cati artisti sunt in Romania doar din impozitul aplicat lor ar creste economia!:)
-
Love2Fly - Junior Member
Ca musca in lapte...hop si nea Gigi Contra
Mersi Sweet bhuahheeatu ( a se citi:bleah: ) sentimentul tau e foarte adevarat!
Sunt un idiot domne'! Un distrus, un vacar nenorocit, am venit de la coada vacii sa iti tin tie predici aici. Scuza-mi nesimtzirea si mai ales scuza-ma ca nu am un IQ care sa se ridice macar la sfert din al tau. Imi pare rau ca m-am nascut intr-o lume atat de desteapta, formata din oameni atat de minunatzi ca tine. Apropos tu te mai uiti in oglinda din cand in cand?
p.s: Daca nu te intereseaza subiectul de ce "Maria Ta" ne faci onoarea sa il vizitezi? Vrei doar sa ne incalzesti cu prezentza ta?
Lasa-ne! Lasa-ne!
p.s: Mai sincer ca tine iti spun ca esti cretin!
Sunt un idiot domne'! Un distrus, un vacar nenorocit, am venit de la coada vacii sa iti tin tie predici aici. Scuza-mi nesimtzirea si mai ales scuza-ma ca nu am un IQ care sa se ridice macar la sfert din al tau. Imi pare rau ca m-am nascut intr-o lume atat de desteapta, formata din oameni atat de minunatzi ca tine. Apropos tu te mai uiti in oglinda din cand in cand?
p.s: Daca nu te intereseaza subiectul de ce "Maria Ta" ne faci onoarea sa il vizitezi? Vrei doar sa ne incalzesti cu prezentza ta?
Lasa-ne! Lasa-ne!
p.s: Mai sincer ca tine iti spun ca esti cretin!
-
Love2Fly - Junior Member
Re: Hmmmm
Nu te infierbanta asa, ca dai in alea rele... Fii si tu mai coerent...
statu' impoziteaza cetatzeanu' de rand la SANGE si pe artisti lasa-i ca sunt saraci, n-au de unde sa dea! [...] Sa plateasca impozit pe tot ce castiga! inclusiv pe masini
Eh...gandeste-te ca astia cu bani, adica artistii sunt si avari si in plus impozitul pt ei e si mai ridicat.
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
O.k asta am vrut sa stiu
O.k, sunt lamurit. Acum intzeleg de ce in Romania sunt atatia miliardari "de carton" si cum de ei nu sunt descoperitzi niciodata.
-
Love2Fly - Junior Member
20 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii