despre www.muzica.home.ro

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Care versiune a www.muzica.home.ro e mai buna?

cea veche
1
10%
cea noua
9
90%

Voturi totale : 10

despre www.muzica.home.ro

Mesajde DrSlam » Vin Iul 27, 2001 1:52 pm

care varianta a site-ului vi se pare mai buna: cea veche sau cea noua? Asta include si noul forum pe care as dori sa-l comparati cu cel vechi....

Cum e mai bine - ca acum sau ca inainte? Votati si apoi argumentati aici parerile voastre!

http://www.muzica.home.ro - adevarul despre muzica romaneasca!
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

Vorbeeeee ..

Mesajde Guppy » Vin Iul 27, 2001 3:52 pm

buey , dpdv al unui alt webdeveloper e cul...Noii variante i-as da nota 10

uhmm .. faza cu "made with notepad" :eek: ... vere tu nu esti sanatos!? :D ... iti ia mult mai mult timp decat cu un dreamweaver, mult mai mult!

Lasa vocile care spun ca prima era mai buna . Ce stie ei?! :p

In ceea ce priveste conceptul "criticam tot ce misca" - hua bah hua ,eu nu sunt de acord !!! :mad: :D
Guppy

Re: despre www.muzica.home.ro

Mesajde Vizitator » Vin Iul 27, 2001 3:55 pm

Initial trimis de DrSlam
care varianta a site-ului vi se pare mai buna: cea veche sau cea noua? Asta include si noul forum pe care as dori sa-l comparati cu cel vechi....

Cum e mai bine - ca acum sau ca inainte? Votati si apoi argumentati aici parerile voastre!

cea veche
Vizitator

Re: Re: despre www.muzica.home.ro

Mesajde DrSlam » Vin Iul 27, 2001 4:00 pm

Initial trimis de Anonim

cea veche

Care parte din "argumentati raspunsul dvs." n-ai inteles-o?!
Fii mai explicit man! :confused:
DrSlam has left the building!
DrSlam
Junior Member

Mesajde D-JaY » Vin Iul 27, 2001 6:31 pm

Noua varianta e super mishto, dai clasa la o multime de alte site-uri,,,un singur lucru ar fi fost util dupa parerea mea,,,mentinerea structurii vechiului forum, eventual cu schimbarea culorii de background in albastru:),,,mi se parea mult mai ushor de parcurs. In rest se vede mana de profesionishti. D-JaY
D-JaY

Mesajde KickAss » Vin Iul 27, 2001 10:43 pm

Ideia este ca forumul vechi era foarte usor de verificat. Asta nou se incarca un pic mai greu.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Mesajde Mares Cosmin » Dum Iul 29, 2001 2:26 am

Felicitari pentru aspectul cu totul nou al acestei pagini! Acum arata cu adevarat PROFESIONAL! Am ramas placut impresionat de modificarea (in bine) adusa imaginii acestui site,fapt ce denota o implicare a voastra(realizatorii acestei pagini) in cresterea calitatzii grafice si de menu,ceea ce creaza noi facilitatzi utilizatorilor.Un fapt imbucurator este acela de a fi inregistrat ca membru al site-ului atunci cand doresti a trimite mesaje sau a scrie articole la rubrica "barfe on-line",motivul constituind-ul faptul ca inainte scriau totzi neavenitzii care foloseau cuvinte obscene si foloseau diverse pseudonime care mai de care mai aiurea.Acum avem posibilitatea de a afla cateva detalii despre cei ce scriu la aceasta rubrica.Asa "se mai cerne sita" de "elemente" negative.In concluzie FELICITARI!:) :) :)
Mares Cosmin

Mesajde Vizitator » Lun Iul 30, 2001 11:25 pm

bravo baieti
se vede o schimbare in bine
am pledat de mult in favoartea unui asemenea forum.

acum sa criticam:
- prea multe imagini in forumul nou (mai bine nu faceati butoanele alea, scriati doar linkurile)
- chatul nu merge, ma uitai la sursa si nu am vazut url-ul. poate ca nu l-ati scris(!??!?!).
- frameul de sus ocupa prea mult loc din spatiul vizual
- nu imi place cum arata paginile. mi se pare ca cele doua coloane din lateral sugruma pagina care este prea mica
- vad ca nu ati vrut sa includeti si swf-urile alea in sit. ar fi fost mai placut.
;)
Vizitator

Mesajde manelesux » Mie Aug 01, 2001 12:13 pm

Initial trimis de DrSlam

pai aia veche,normal,ca suntem leneshi shi ne incurcam in linkurile astea.Da pan la urma o sa-l imblanzim shi pe asta shi o sa ne atasham de el.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde SiMiCs » Vin Iun 06, 2003 6:05 pm

Votat!!:Cea veche!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii