Premiile Muzicale Romanesti...

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

shit happens!!!!

Mesajde Unregistered » Vin Iun 06, 2003 9:21 am

Mtv Romanian Music Awards - cel mai mare rahat, nimic nou ,aceleasi nominalizari , aceiasi castigatori care au fost la toate ''marile'' premii ale muzicii romanesti, aia care chiar meritau nu au luat nimic, ca de , Mtv - ul trebuie sa nominalizeze si pe aia care le fac rating / le aduc bani ( ex : Voltaj , ce cautau aia la cea mai buna prestatie live, alaturi de Vama Veche si Zdob si zdub ,aia nici o chitara nu stiu sa acordeze, da sa sustina un concert de 2 ore.........:con: ).
O mare dezamagire, dar nici nu ma asteptam la ceva grandios.....
Mi-a placur faza cu Phoenix si cand au cantat Zdob si zdub (dupa ce au cantat ,nici nu mai m-am uita sa va ce se intampla, ar fi fost pierdere de timp ).....
:cry: ;B ;f :bleah:
Unregistered

2135

Mesajde baixinho© » Vin Iun 06, 2003 9:29 am

Initial trimis de Unregistered
Va trebuie ani sa puteti canta ODATA live... pa bune....

1. in contextul la care te referi tu se scrie O DATA.
2. ai fost la concertul care a finalizat turneul Anti-Hiv si care a avut loc la Polivalenta? Atunci taci!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

frunza verde lapte acru.......

Mesajde dadius » Vin Iun 06, 2003 10:44 am

Ce ar fii de zis:

- organizare proasta
- sunet de cacat (pe Zob si Zdub i-au futut cel mai tare)
- pauze multe care au picat rau de tot (pt mine cel putin); foarte multe probleme au fost din cauza ca s-a desfasurat totul pe o singura scena;
- prezentator sub orice critica lipsit de orice urma de umor care nu a fost deloc pe faza pe pacursul showului;
- bravo pentru cei care au cantat LIVE (chiar daca unii din ei au falsat) si M**E celor care au facut playback (egal romani sau straini);
- BRAVO Dan Negru care a dat dovada de mare curaj cand a vorbit despre rahatul din muzica romaneasca;sunt curios cum s-au simtit producatorii "nostrii dragi" in acel moment;
- nota 1 MTV Romania pentru tot (pt ca existati si pt ca mai faceti si spectacole de cacat); ati dat dovada de prostie sa puneti acest show la ora la care pe VH1 se difuza o parte din "DIVAS DUETS 2003" (un show produs de Tommy Motola) care parca era transmis de pe alta planeta in comparatie cu ce ati transmis voi.
- cei care au prezentat premiile parca au fost picati din luna; oameni care nu au stiut ce sa zica si cum sa se comporte; SA LE FIE RUSINE
- NOTA 1 Antena 1 pentru ca ati renuntat la o emisiune "Marius Tuca Show".........si pentru ce????????????????
- Nominalizarile in sine au fost aiurea pentru ca MTV Romania ar trebui sa reflecte ce se asculta in Romania si cu mici exceptii ceea ce a fost acolo NU SE ASCULTA IN ROMANIA. (Cand spun Romania ma refer la majoritatea populatiei nu la noi astia de pe forum care suntem cu doua perechi de c***e).IN ROMANIA SE ASCULTA MANELE. Unde au fost premile pentru MANELE? CU toate ca nu imi place acest gen nu este corect ca aceasta muzica se tine FORTAT in UNDERGROUND cu toate ca ,Casele de discuri fac bani la greu din asta;

Cam asta ar fii ce am avut eu de zis.Stiu ca multi nu veti fii de acord cu mine dar asta e.

Numai bine

PS I want the old MTV back.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Re: Re: Premiile Muzicale Romanesti...

Mesajde antirisC » Vin Iun 06, 2003 2:38 pm

Initial trimis de DiViNiA cum dracu sa castige andra cea mai buna voce feminina si zdob si zdub cel mai bun videoclip?

cu bine si cu grija. poate in primul caz sunt loc de discutii, dar in ceea cei priveste pe zdob si zdub e loc de o singura remarca: trebuiau sa primeasca si premiul pentru cel mai bun live.

oricum nu o sa vedem in romania prea curand un show care sa fie macar pe jumatate pe cat este de bun show-ul de dinafara...

oricat de penal a fost florin piersic (si a fost super nashpa) tot a fost mai bine decat puff dady

singurul lucru bun au fost invitatii de afar:laura pausini care a aratat intr-adevar cum se canta, ingrid, silver...macar atat...

ce? ... play-back stiu sa faca si romanii
ati observat ca doar artistii de pe hotare, exceptand zdob si zdub, au facut play-back ?

si ati mai observat ca antena1 a difuzat reclame cat au cantat Parazitii?
antirisC

Re: Re: Re: Premiile Muzicale Romanesti...

Mesajde gabuba » Vin Iun 06, 2003 2:58 pm

Initial trimis de antirisC

si ati mai observat ca antena1 a difuzat reclame cat au cantat Parazitii?

fuuuck!!!!!!!!! si eu ma uitam pe Ant1 si ma intrebam ce draq s-a petrecut cu parazitii :mad: !!!!!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Gavozdita » Dum Iun 08, 2003 4:57 pm

florin piersic jr e cul dar total nepotrivit pt evenimentul asta...dan negru..hmm el crede ca daca aduce o varza gata? s o scos?mai greu...playback din plin(vedeti sylver si ingrid)...ce m o frapat pe mine...publicu`.numa mie mi s o parut sau erau putini oameni in sala...si o chestie pe care eu personal nu o inteleg.romanii asculta muzica ,le place dar NU aplauda???!!!!!stau ca momaile si se uita...pai aplauda omule daca ti place ce vezi!!!!!
apoi class...am fost dezamagita complet de prestatia lor.ce mi a placut enorm- zdob si zdub si o surpriza mai mult decat placuta-ab4(se pare fara cristina sau n am vazut io bine?)cu o piesa in lb.engleza mai mult decat buna.promitator,desi n am ascultat niciodata formatia asta...
cat despre nominalizari si castigatori.aiurea...animal x la best live act si anne s cel mai bun site...de ce nu a ridicat premiul creatorul site ului???unde mai pui ca vama veche si partizan n au luat nimik.
vdv au fost buni ca de obicei...
si pacat ca a fost nevoie de parazitii care au fost pro libera exprimare.interesanta indeea cu 'jos cenzura!'rusine antena 1 pt ca au difuzat publicitate cand au cantat ei
mai avem de invatat pana sa ajungem la nivelul occidentalilor...cale lunga mai e
Gavozdita

Re: frunza verde lapte acru.......

Mesajde Gavozdita » Dum Iun 08, 2003 5:00 pm

Initial trimis de dadius

PS I want the old MTV back.

care old mtv?
ca asta romanesc e nashpa de la lansare
thank god for vh1!
Gavozdita

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii