BAMBI-noul sound si noua imagine
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
BAMBI-noul sound si noua imagine
Acest subiect este dechis de catre fanii Bambi.Va rugam sa ne spuneti parerea voastra despre noua aparitie a fetelor.Noi va spunem ca videoclipul a fost filmat cu Petre NAstase,ca fetele au compus toate piesele de pe acest album,ca daca vreti sa le criticati ar trebui sa ascultati mai intai albumul si dupa aceea sa spuneti ceva.Noi suntem din Focsani,unde duminica a avut loc un concert acolo,unde au cantat si Bambi,au avut mare succes cu noua piesa si toate piata canta cu ele.
- Unregistered
Re: BAMBI-noul sound si noua imagine
Initial trimis de Unregistered
au avut mare succes cu noua piesa si toate piata canta cu ele.
no, serios?! hai ca m-ai emotionat! deja sunt fana declarata a fetelor... ;a glumeam... ;m god! pai cre` si io ca toata piata canta cu ele.. tanti de la castraveti si rosii era cea mai fericita,nu?!unde au cantat, pe o taraba ceva?!
acum..pe bune...lasati-o dreaq mai moale cu bambi astea... aveti fancluburi ce dreaq ne mai bateti pe noi la kp cu toate idioatele?!
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
nou sound noua imagine de kkt
sunt de rahat
sa iasa dreaq din muzica romaneasca sa se apuce de altceva
sa iasa dreaq din muzica romaneasca sa se apuce de altceva
ieo viata de C^ine la fel ca in filme...copii de azi viitorul de maine..baga droguri in loc de vitamine !
-
C^ine - Junior Member
Re: Re: BAMBI-noul sound si noua imagine
Initial trimis de d3a^crazY
no, serios?! hai ca m-ai emotionat! deja sunt fana declarata a fetelor... ;a glumeam... ;m god! pai cre` si io ca toata piata canta cu ele.. tanti de la castraveti si rosii era cea mai fericita,nu?!unde au cantat, pe o taraba ceva?!
acum..pe bune...lasati-o dreaq mai moale cu bambi astea... aveti fancluburi ce dreaq ne mai bateti pe noi la kp cu toate idioatele?!
Offf dragutza...se vede cat de "inteligenta" esti!!
Daca nu stiai orasul Focsani are o piata f mare,adica Piata Sfatului,locul unde se sutin concertele in aer liber...dar ce ma chinui eu sa iti explic tie cand se vede ca nu stii pe ce lume traiesti.
Iar publicul nu era format din vanzatoare ci din tineret,in jur de 20.000,asa ca daca ei toti le plac pe Bambi,esti in inferioritate!!!
Sorry for u!!
O intrebare:daca nu iti plac bambi si iti sunt asa indiferente,de ce ai scris la acest subiect,doar ca sa-ti faci sange rece....of iubita...nu merita crede-ma!!!!
- maryan
- Junior Member
Re: Re: Re: BAMBI-noul sound si noua imagine
looooooooool mRyan,daca la varsta ta mai iei apararea unor ratate cu pretentii de vedeta ,atunci amice..e GRAV.Mai bine cauta-ti o prietena !Initial trimis de maryan
Daca nu stiai orasul Focsani are o piata f mare,adica Piata Sfatului,locul unde se sutin concertele in aer liber...dar ce ma chinui eu sa iti explic tie cand se vede ca nu stii pe ce lume traiesti.
Iar publicul nu era format din vanzatoare ci din tineret,in jur de 20.000,asa ca daca ei toti le plac pe Bambi,esti in inferioritate!!!
Sorry for u!!
O intrebare:daca nu iti plac bambi si iti sunt asa indiferente,de ce ai scris la acest subiect,doar ca sa-ti faci sange rece....of iubita...nu merita crede-ma!!!!
- Unregistered
Ingrozitor!! pe un alt thread era unu frumuselu care le iubeste de moare si e fan declarat al fetelor care acum sunt super BUNE dupa parerea lui! imi revolutioneaza conceputul de fata frumoasa chestia aia..frumuselu ala..!! doamne...fetele astea de la Bambi sunt groaznice... !!!! si ce e mai tragic...Andre s-au despartit si am scapat..da de astea nu avem sanse k sunt surori!! va dati seama?! le era de ajuns una la parintii aia saracii...dar 2 mah?! e prea mult pt saracii oameni!!! sunt groaznice fetele! si pt eventualii acuzatori ai postului meu (maryan si frumuselu..cei 2 mari fani) tzin sa recunosc copii..sunt atat de invidioasa incat nu mai dorm noaptea...nu mai mananc...si imi fac programari la toti chirurgii estiticieni poate ma ajuta si pe mine cineva sa arata asa "bine " k ele ...desi sunt constienta k nu o sa ajung niciodata atat de sus ca ele...(oare ele au ajuns mai sus de mijloc??? m-as mira...doar acolo dau cu gura....
) !!!

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Re: Re: Re: BAMBI-noul sound si noua imagine
Initial trimis de maryan
Sorry for u!!
mda...ce sa zic! mai bine cauta-ti altceva de facut mai... bambi...astea-s niste ratate ce va pierdeti vremea cu ele nu stiu...
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
Re: BAMBI-noul sound si noua imagine
Initial trimis de Unregistered
Acest subiect este dechis de catre fanii Bambi.Va rugam sa ne spuneti parerea voastra despre noua aparitie a fetelor.Noi va spunem ca videoclipul a fost filmat cu Petre NAstase,ca fetele au compus toate piesele de pe acest album,ca daca vreti sa le criticati ar trebui sa ascultati mai intai albumul si dupa aceea sa spuneti ceva.Noi suntem din Focsani,unde duminica a avut loc un concert acolo,unde au cantat si Bambi,au avut mare succes cu noua piesa si toate piata canta cu ele.
Is niste dobitoace virgine! SA LE FUTA CANII!
- Unregistered
Bamby rules
Imi plac mai mult acum,mie personal mi se par super...
....intotdeauna am fost fascinat de muzica asta mai sumbra cu elemente de ocultism etc....sper s-o tina tot asa eventual sa evolueze spre un soi de black-metal ceva mai stmosferic pentru ca acum muzica e doar brutala dar nu si indeajus de melodioasa.
Oricum Good Luck !!
....intotdeauna am fost fascinat de muzica asta mai sumbra cu elemente de ocultism etc....sper s-o tina tot asa eventual sa evolueze spre un soi de black-metal ceva mai stmosferic pentru ca acum muzica e doar brutala dar nu si indeajus de melodioasa.
Oricum Good Luck !!
-
SatyR - Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii