care este valoarea muzicii romanesti?R:manele::))))))

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

care este valoarea muzicii romanesti?R:manele::))))))

Mesajde blackm0re » Joi Mai 08, 2003 5:30 pm

Muzica proasta se datoreaza mentalitatii romanului de a nu merge mai departe ,de a nu accepta unele schimbari, de a nu se regasi el insusi in profunzimea muzicii si incapacitatea de a invata progresul.
Manelele(cu toate ca am incercat sa le inteleg foarte mult) , n-am gasit nimic viu in mesajul lor ,ele doar distreaza omul comun (comun insemnand persoana care stagneaza ,mental vorbind) si il fac sa se autodistruga inconstient....
E doar o parere !
blackm0re

Re: care este valoarea muzicii romanesti?R:manele::))))))

Mesajde Beloved » Joi Mai 08, 2003 6:44 pm

Initial trimis de blackm0re
Muzica proasta se datoreaza mentalitatii romanului de a nu merge mai departe ,de a nu accepta unele schimbari, de a nu se regasi el insusi in profunzimea muzicii si incapacitatea de a invata progresul.
Manelele(cu toate ca am incercat sa le inteleg foarte mult) , n-am gasit nimic viu in mesajul lor ,ele doar distreaza omul comun (comun insemnand persoana care stagneaza ,mental vorbind) si il fac sa se autodistruga inconstient....
E doar o parere !

sunt de acord cu tine ! manelele sunt josnice .
nici macar nu merita atentie :)
da`-mi place ca ai rusit sa dai , o "definitie" a manelelor .Ai incercat sa explici si efectul produs de manele .
felicitari!
Beloved

Re: Re: care este valoarea muzicii romanesti?R:manele::))))))

Mesajde Unregistered » Lun Mai 12, 2003 4:49 pm

Initial trimis de Beloved

sunt de acord cu tine ! manelele sunt josnice .
nici macar nu merita atentie :)
da`-mi place ca ai rusit sa dai , o "definitie" a manelelor .Ai incercat sa explici si efectul produs de manele .
felicitari!

esti naspha...:(
nu asteptam asta de la tine(adica sa ma flatezi),...ci doar sa-mi raspunzi cu o oarecare profunzime....ATAT!
nu tre' sa-mi raspunzi...ti-am scris doar sa stii...DAOR!
(leaga cuvintele cu majuscule si vei intelege).Bafta...mergem mai departe............
Unregistered

Mesajde Dreamy_Girl » Mar Mai 13, 2003 9:35 pm

In privinta manelelor, asa e: nici mie nu-mi plac.
Dar nu tota muzica romaneasca e proasta, si nu toata lumea canta manele.
Eu zic asa:
Muzica romaneasca este de tip A, de tip B si de tip C.
Cei de tip A sunt cei care chiar fac muzica buna si au talent.
Cei de tip B sunt cei care n-au talent nici atatica, si daca-i auzi., te iei cu mainile de cap.
Cei de tip C sunt cei care au talent, dar canta orice porcarioara li se baga sub nas, doar ca sa se vanda.
Cred ca predomina tipul C. Voi ce parere aveti?
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde Ana » Mar Mai 13, 2003 9:56 pm

Sunt de acord ca predomina cei din categoria C, si asta in special din cauza publicului. Din pacate marea majoritate a romanilor nici macar nu pot spune ca le place un anumit gen de muzica mai mult ca altul. Daca la un concert (unul la care vin mai multe trupe, de exemplu concertele care se organizeaza de Revelion) sunteti putin atenti la public, o sa vedeti aceleasi persoane aclamand si la dance, si la house, si la manele... pur si simplu asculta ceea ce li se ofera, fara sa mai selecteze muzica.. E mult mai comod asa.
Ana

Mesajde cubu » Mar Mai 13, 2003 10:31 pm

Initial trimis de Ana
Daca la un concert (unul la care vin mai multe trupe, de exemplu concertele care se organizeaza de Revelion) sunteti putin atenti la public, o sa vedeti aceleasi persoane aclamand si la dance, si la house, si la manele... pur si simplu asculta ceea ce li se ofera, fara sa mai selecteze muzica..

Chestia asta idioata am luat-o de la altii, uita-te la MTV Music Awards de exemplu...
indescifrabil
cubu

Re: care este valoarea muzicii romanesti?R:manele::))))))

Mesajde Unregistered » Mie Mai 14, 2003 7:57 am

E doar o parere !

chestia e ca s-a facut prea mare caz de manele....toata lumea zica sunt o porcarie si asa mai departe...variatiuni pe aceeasi tema...faza e ca multa lume asculta manele, chiar din aceia care spun ca nu le plac manele...si totusi, o chestie, de ce se spune ca manelele sunt vulgare.muzica hip hop cum e?nu am nimic impotriva hip-hop-ului pentru ca ascult dar credeti ca injuraturile pe muzica sunt mai corecte.ca o comparatie intre cele doua genuri, care credeti ca este mai vulgar?...eu nu am nimic nici cu unii nici cu altii dar?..........
Unregistered

Mesajde cubu » Mie Mai 14, 2003 12:26 pm

Nu-mi dau seama, dar cand aud pe strada hip-hop, desi sunt multe injuraturi prin "melodiile" lor, nu ma dezgusta... Pana la urma asta este limbajul de zi cu zi al omului... In schimb manelele ma scarbesc pur si simplu, desi nu am auzit vreo melodie in care sa fie si cuvintele cu p, ceea ce sugereaza e vulgar... pentru multi oameni... Mie mi se pare mai degraba penibil...
indescifrabil
cubu

manele

Mesajde blackm0re » Mie Iun 11, 2003 11:39 pm

cu alte cuvinte...sunt de tata pula....dar exista in inimile oamenilor...ceea ce ne face sa ne gandim?!(nu stiu).....stiu doar ca nu-mi plac si atat....imi bag pula in cel care a inventat stilul....si o sa-l respect pe cel care va reusi sa sparga gheata in ceea ce priveste distrugerea stilului...in rest bafta manelistilor....si muriti cu inima impacata(ma doare-n pula....eu am altele pe cap)....bafta
blackm0re

Re: manele

Mesajde rockgirl » Joi Iun 12, 2003 12:13 am

cu alte cuvinte...sunt de tata pula....dar exista in inimile oamenilor...ceea ce ne face sa ne gandim?!(nu stiu).....stiu doar ca nu-mi plac si atat....imi bag pula in cel care a inventat stilul....si o sa-l respect pe cel care va reusi sa sparga gheata in ceea ce priveste distrugerea stilului...in rest bafta manelistilor....si muriti cu inima impacata(ma doare-n pula....eu am altele pe cap)....bafta

hai sa spargem impreuna gheata!Si , sa ne respectam asa cum se cuvine .Cel putin subiectiv :)
rockgirl

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii