azi, 8 iulie, catharsis implineste frumoasa varsta de 19 ani. La Multi Ani tinere si sa ai parte de absolut tot ce-ti doresti. de asemenea, felicitari pentru media obtinuta la bac (nu-l asculta pe hydeu carcotas, ca media e buna) si mult succes in continuare.
About this planet, there is something I know
There's a very big difference between above and below
A friend foe, or bro, leave your body on the floor
Let your spirit fly away like the soul of a crow
La Multi Ani, catharsis!
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
La multi ani catharsis si mult succes in continuare! Cat despre bac, e un mare cacat, nu trebuie sa-ti faci nervi degeaba, bafta la admitere!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
La multi, multi ani, cathatsise, si tot ce iti Doresti!
M.
M.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
tot ce iti doresti, catharsis dragul meu. la multi ani si multa bafta in continuare. 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La multi ani Catharis... sa ai parte de tot ce iti doresti.. felicitari inca 1 data pentru notele primite la bac!!! bAFTA multa in continuare! :kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
2393
vad ca si azi ie ziua lu catharsis, asa ca-i spun si io La multzi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii