Bah..am tot scris despre rock,de ce sa nu scriu si despre hip-hop???Pay daka sunt fani si anti-fani 50cent pe aici sa-mi spunetzi....Orikum am ascultat ultimul album(get Rich or Die Tryin') si este beeeeeeeehhton......cam dur shi putzin cam obscen(2 melodii) dar hey cine nu e?????Apropos shtiatzi ca este al treilea album,dar casele anerioarea nu au putut face promovarea cum trebuie sau au falimentat...nasol nu???(erau in jur de 48 de piese in total pe aceste albume ca au fost ascultate doar underground......)
Premiul pentru cea mai rapida ascensiune a unui rapper.......
Voi ce "mai" zicetzi???
KrO$$fire
50 cent
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
hm... 50 cent & ceasu` siteului.. :con:
intr`o alta ordine de idei... imi place 50Cent..chiar "noul" album este super k lumea... a meritat si acel premiu...ce sa zic... join us in the cluuuuubbbb!
intr`o alta ordine de idei... imi place 50Cent..chiar "noul" album este super k lumea... a meritat si acel premiu...ce sa zic... join us in the cluuuuubbbb!
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
-
Weirda - Junior Member
ba eu am si celelalte albume
si alea au cateva piese destul de bune...
dar Get Rich Or Die Try In` e cel mai tare frate
toate piesele sunt f bune
si alea au cateva piese destul de bune...
dar Get Rich Or Die Try In` e cel mai tare frate
toate piesele sunt f bune
ieo viata de C^ine la fel ca in filme...copii de azi viitorul de maine..baga droguri in loc de vitamine !
-
C^ine - Junior Member
Re: 50 cent
heeey..
salut
sunt noua pe aici. cautam pe net cva despre 50 cent si am nimerit la voi!!!
mi-a atras atentia msj tau despre 50 si sunt in toatlitate de acord cu tine. e suuuuper k-lumea. tot ascult piesele lui si nu ma mai satur ....am ascultat si eu tot albumul si chiar e tare.
oricum in da club ramane sus, si 21 questions, many men, wanksta sunt faine de tot.
ok, poate mai vb. oricum 50 cent sa tot fie.
mada
salut
mi-a atras atentia msj tau despre 50 si sunt in toatlitate de acord cu tine. e suuuuper k-lumea. tot ascult piesele lui si nu ma mai satur ....am ascultat si eu tot albumul si chiar e tare.
oricum in da club ramane sus, si 21 questions, many men, wanksta sunt faine de tot.
mada
- Unregistered
waaaau ce suuuuuuperrrrr e 50 astaaaa sa-mi bag pula !!!!! hahaha... ce sa zic, nu mai zic nimic, au zis altii si pentru mine. Mie nu-mi place. Adica imi place, da nu prea mult. Cel mai urat lucru care se intampla unui artist ajuns in mainstream, bine promovat, etc, automat se alege cu o gramada de fani de cacat, vrand / nevrand. Cazul 50 cent, Parazitii, etc...
- ckride
- Junior Member
Re: Re: 50 cent
Initial trimis de Unregistered
heeey..
salut
mada
.bravoo mada..and don't forget:Listen to hip-hop so that hip-hop can live!!!
KrO$$fire
-
krossfire - Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii