delia(ce vor ei de la mine)- melodie copiata dupa ce a lui pink

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

delia(ce vor ei de la mine)- melodie copiata dupa ce a lui pink

Mesajde Unregistered » Vin Iul 11, 2003 8:29 am

melodia deliei(ex. N&D) este copiata dupa cea a lui pink*
Unregistered

Mesajde monk » Vin Iul 11, 2003 10:03 am

x e copiata dupa y ... care e melodia dupa care e copiata ... ai uitat sa specifici ... sau pink are o singura melodie in repertoriu ?

oricum am mai zis-o si o mai zic ... Romanii nu au auzit de originalitate ... trebuie sa copieze tot timpul !
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Weirda » Vin Iul 11, 2003 1:39 pm

dak e copiata..nujt..n`am stat s`o ascult cu atentie... dar important este ca mai e un thread despre noua melodie a deliei!!! ;a nu se poate discuta acolo?!
deschidem cate un subiect pt fiecare amanunt?! :con:
In viata invata sa accepti adevaruri care ingheata.
Weirda
Junior Member

Re: delia(ce vor ei de la mine)- melodie copiata dupa ce a lui pink

Mesajde krossfire » Vin Iul 11, 2003 2:31 pm

Initial trimis de Unregistered

......Doamne fratzilor sa mai zicetzi de mineh ca sunt penibil...ahh.....nu mai pot..lasati-i naighba in pace pe N&D shi pe Delia,voi atzi privit cu atentzie fatza fufei aleia.e groaznica..ca shi trupul...daka erai membru akum..te reklamam(nu-s paracios dar macar sunt inventiv)
krossfire
Junior Member

Re: delia(ce vor ei de la mine)- melodie copiata dupa ce a lui pink

Mesajde krossfire » Vin Iul 11, 2003 2:32 pm

Initial trimis de Unregistered

......Doamne fratzilor sa mai zicetzi de mineh ca sunt penibil...ahh.....nu mai pot..lasati-i naighba in pace pe N&D shi pe Delia,voi atzi privit cu atentzie fatza fufei aleia.e groaznica..ca shi trupul...daka erai membru akum..te reklamam(nu-s paracios dar macar sunt inventiv)..ahh shi melodia se numeshte ce vor de la mine...nu...ei..orikum repet la infinit pronumele..lor
krossfire
Junior Member

Mesajde Andreea Pisoi » Vin Iul 11, 2003 2:49 pm

Heh... Melodia nu-i ce-a mai reusita, da` tre` sa ne obisnuim cu Delia d-acu`... ;) Anyway, care melodie d la Pink e preluata d don`soara blonda?
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Iul 11, 2003 9:31 pm

steluta aia de la pink ne da vreun indiciu asupra melodiei?? doamne...ne-ai lasat asa...in aer!! sincer...eu nu cred k e copiata dupa Pink...Pink nu are melodii asa nashpa ;m ! de undeva o fi ea copiata...dar nu de la Pink! anyway...offtopic...monk...frumos avatar!!!! i like it!!! bravo! ;)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Cybelle » Sâm Iul 12, 2003 1:14 am

...eu as zice mai degraba ca moga s-a inspirat din "Work it Out" - Beyonce Knowless..... se resimt influentele funk.

Cat depre asemanarea cu vreo piesa de-a lui pink......eu nu vad unde se afla..(ea, asemanarea :) )
Cybelle

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii