Aud io mai demult cum ca mare revelatie mare la Mamaia, dinozaurii fura impresionati de calitatile vocale ale numitului Vlad Mirita, drept care fuse imediat catalogat de unii ca "Andrea Bocelli al Romaniei".
Ma uit io zilele astea pe Atomic si-mi pica ochii si urechile pe si la auzul piesei pe care a scos-o acesta. Zic "hai s-o ascult, poate a aparut o voce noua si deosebita in searbadul peisaj al industriei muzicale romanesti". Dupa care am tras si io o concluzie de meloman si om caruia ii place totusi cum canta Andrea Bocelli: nu se poate, dom'le! Nu se poate compara! Din urmatoarele motive:
1. Pana si popa la biserica are o voce mai frumoasa si le canta mai bine decat VM (nu sunt fan al cantarilor bisericesti, au un efect soporific asupra mea :a )
2. Asta se vrea a fi cantec de dragoste?! Haoleo mancatz-as, daca eram in locul fetei aleia o luam la fuga de urgentza si fara sa ma uit in urma - parca-i cantec de morga, zau asa...
Cam astea avui de zis.
Astept reactii (nu alergice, sper :p )
PS - care stie sa ma lamureasca, ca io = nepriceputa in domeniu (urechile mele n-au studii muzicale): Bocelli e tenor? Ca VM imi suna a bariton...
Vlad Mirita = Andreea Bocelli?!
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Vlad Mirita = Andreea Bocelli?!
A goal is a dream with a deadline :-?
-
Draga - Junior Member
mai pe fatza ca o acnee.....
Oricum nu are ceva voce tipu.....
-
SatyR - Junior Member
Initial trimis de Bassplayer
Cred ca Bocelli e tenor.
Mirita al nostru cred ca e o soprana ragusita care nu s-a regasit in sexul frumos (da daca zic slab ma faci misogin)
LOL, da' ce repede ai invatat sa ma cunosti, ca-s rea si afurisita... :p
Banuiam eu ca Bocelli e tenor.
iar VM e rebut de seminar (are si fatza, zic io).
-
Draga - Junior Member
Hai sa nu fim rai, omu' isi canta cantecele, oricum ce incearca sa faca e fain, macar sa apreciem gestul. Daca nu-i prea reuseste ce sa faci, acuma e singurul de pe piata care face treaba asta asa ca e bun. Vine altu si ii ia locul...sper ca ma cam enerveaza acest artist prea sensibil si prea finutz pentru niste magari ca noi (io ma simt, altii nu stiu..daca nu se simt rectific..pt un magar ca mine):o
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Hai sa nu fim rai, omu' isi canta cantecele, oricum ce incearca sa faca e fain, macar sa apreciem gestul. Daca nu-i prea reuseste ce sa faci, acuma e singurul de pe piata care face treaba asta asa ca e bun. Vine altu si ii ia locul...sper ca ma cam enerveaza acest artist prea sensibil si prea finutz pentru niste magari ca noi (io ma simt, altii nu stiu..daca nu se simt rectific..pt un magar ca mine):o
LOL, Bassplayer in sfarsit te-ai logat si tu... :p
Poate daca nu s-ar stradui atat de tare sa imite alte voci ar face treaba buna. Vocile oamenilor sunt diferite si fiecare ar trebui sa aiba stilul lui, dupa puteri si posibilitati, ca altfel suna ca dracu'... Pai sa m-auzi pe mine cand incerc sa cant Vaya con Dios... Iti dau lacrimile, nu alta... lol ... da' nu de placere muzicala... :p
Magar nu sunt, da' afurisita da.

-
Draga - Junior Member
Initial trimis de Draga
LOL, Bassplayer in sfarsit te-ai logat si tu... :p
Poate daca nu s-ar stradui atat de tare sa imite alte voci ar face treaba buna. Vocile oamenilor sunt diferite si fiecare ar trebui sa aiba stilul lui, dupa puteri si posibilitati, ca altfel suna ca dracu'... Pai sa m-auzi pe mine cand incerc sa cant Vaya con Dios... Iti dau lacrimile, nu alta... lol ... da' nu de placere muzicala... :p
Magar nu sunt, da' afurisita da.![]()
Nu m-am logat pana acum pt ca nu eram hotarat daca raman pe aici sau nu. Se pare ca nu veti scapa de mine, m-am hotarat ca e distractiv pe forumul asta....
La noi in muzica (si nu numai) toata lumea imita. Cei care se inspira din folclor reusesc sa fie mai originali (vezi Phoenix si fa abstractie de gramada de trupe etno care sunt =0 )
Am o propunere: mergem la karaoke, tu o imiti pe vaya con dios iar eu pe Celine Dion. Sper sa nu ne dea in judecata publicul ca vor ramane cu sechele
human being/being human
-
basstard - Junior Member
La noi in muzica (si nu numai) toata lumea imita. Cei care se inspira din folclor reusesc sa fie mai originali (vezi Phoenix si fa abstractie de gramada de trupe etno care sunt =0 )
Am o propunere: mergem la karaoke, tu o imiti pe vaya con dios iar eu pe Celine Dion. Sper sa nu ne dea in judecata publicul ca vor ramane cu sechele
Daca nu faceai precizarea aia cu Phoenix, intram la banuieli... :p
S-a facut cu Karaokele, da' mergem incognito si cu sacosi (poate dau aia cu rosii in noi si scapam de facut piata luna asta... lol)
-
Draga - Junior Member
Initial trimis de Draga
Daca nu faceai precizarea aia cu Phoenix, intram la banuieli... :p
S-a facut cu Karaokele, da' mergem incognito si cu sacosi (poate dau aia cu rosii in noi si scapam de facut piata luna asta... lol)
Sau poate fac fan club

human being/being human
-
basstard - Junior Member
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii