Shakira-Britney care pe care

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde Necuratu' » Lun Oct 28, 2002 12:15 pm

Britney e de cacat.

De ce nu da nimeni afara de pe forum adolescentii acneici cu valori trecatoare. Sa scrie numai cine cunoaste ceva muzica nu tot labagiu' care se masturbeaza la clipurile cu britney si care aduce argumente de genul "B.S. e mai tare pt ca a jucat in nu stiu cate filme si are nu stiu cati bani" Asta nu dovedeste decat ca se vinde mai bine,si prin urmare e de cacat
Necuratu'
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Oct 28, 2002 12:44 pm

nu se poate face comparatie.britney e o pipitza care traieste din coveruri si muzici idioate.shakira are o voce impresionanta si face o muzica pe masura vocii ei.
bravo baixule!
marian jan

Hello to all

Mesajde Sweet_Ada » Sâm Noi 02, 2002 5:47 pm

Cica salutare! Ce faceti? Bine? Ma bukur! In fine....
Apropo de subiect, cum am mai spus de multe ori, Shakira is better than Brit! Faza e ca nu puteti face comparatie intre ele si nu puteti zice ca Shakira s-a luat dupa Brit cu chestia cu vopsitu blonda. De fapt nu se stie, dar cert este ca Shakira era si mai frumoasa cand era bruneta. V-as pune niste poze cu ea din cate am , dar nu stiu cum. In fine... Poate ca Brit e mai dulcika, insa Shakira este mult mai mare decat ea! Asa ca nu cred ca se pot compara. De ce nu faceti de exemplu comparatie intre Christina si Brit? Sigur ar castiga Brit. In fine...
Si by the way...ca nu gasesk unde sa fac pagina si nu stiu cum. As fi super fericita daca cineva m-ar ajuta si mi-ar zice cum sa fac ca sa construiesk pagin http://www.shakira.ro sau macar http://www.shakira.go.ro .Pls!!!!!!!!!!
Hai ca tre sa plek dar keep in touch! Apropo...mailu meu este agogalniceanu@yahoo.com si sper sa-mi trimiteti mailuri in care sa-mi ziceti ca vreti sa ma ajutati sau macar sa vb despre Shakira daca sunteti fani!
PS: o ultima intrebare. Ce face un fanclub ca pe mine m-ar tenta ideea unui fan club al Shakirei in Romania!!!
Hai pa!!!! }{
Sweet_Ada

Mesajde Sw33tie » Vin Iul 25, 2003 10:25 pm

Initial trimis de Unregistered
Nu stiu ce comparatie faceti voi intre Shakira si Britney. Britney e mai talentata si canta mai bine decat Shakira.

I love Britney

O urasc pe Shakira

CORECT!
Sw33tie
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iul 27, 2003 2:13 am

Shtiu ca multi o sa dea cu roshii in mine,dar parerea mea este k Britney(chiar dak nu are voce...)are melodii mult mai k-lumea decat Shakira....mie-mi place mai mult Britney...propbabil k nu shtiu toate melodiile Shakirei(decat de pe a;lbumul "laundry service") shi.....oricum Britney arata mai bine decat shakira...Shakira la fatza,nefardata arata oribil ,iar la corp....ce sa mai spun.... :D are fundul extrem de mare....sanii extrem de mici...sholdurile prea mari,etc.....am o poza cu ea in costum de baie....era pe plaja :) ....

PS: Ilinca4Avril,nu shtiu ce-ti place tie la Avril...poate doar cum canta...lol....sa shtii ca e cam proasta....inteleg k are stil mishto,etc....bla bla bla...dar am citit in mai multe reviste straine(reviste de prin America) cum se comporta ea cu fanii....ishi injura fanii...ishi injura fotografii...nu da nici un autograf...e foarte antipatica sa shtii...
Shi i-au mai cazut shi pantalonii la un concert(nu glumesc)...avea pantalonii prea jos pushi...lol...
(vb de Avril acuma: ) E Anti-Britney numai dintr-un singur motiv: k nu-i place cum se imbraca... lol... chiar ea a zis: "Nu-mi place Britney k se imbraca pe scena altfel decat pe strada...eu ce imbrac pe strada imbrac shi ep scena...nu fac diferenta.." ....tocmai de-aia exista haine care sunt prea decoltate ptr strada...k sa le iei pe scena...k sa arati mai bine...lol...shi mai e shi Anti-X-Tina A. ....iar aici motivul e k cica i-a copiat stilul...(ca a purtat intr-un singur loc cravata ca ea...lol..)...
Cred c-am vb destull :)
Titina
Junior Member

Anterior

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii