Acasa la Aliosha

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Acasa la Aliosha

Mesajde marian jan » Joi Iul 24, 2003 7:48 am

Oribil,Aliosha,Superba Oana,Nightwish,MrHyde si eu am baut acasa la Aliosha 1 bere si 2*1/3. Dup-aia ne-am imbatat ca porcii.Cei noi sunt superitari.A fost foarte cool.M-am distrat de minune.Astept urmatoarea betie

Pa,nightwish
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 24, 2003 8:56 am

Da...aseara ma suna Aliosha pe la vreo 19:15. Eu ma uitam la inot. Dupa injuraturile de rigoare pe care mi le adreseaza mereu la inceputurile oricarei convorbiri telefonice fixe sau mobile m-a convins sa vin la terasa , prima din dreapta dupa Machedonu sa beau o bere cu el , Alin , Oana , Mr Hyde , Nightwish si Joey din Friends.
Si asta am si facut..pana la orele 21:00....cand eu am zis sa plec spre casa din motive ca aveam cu totul alte treburi decat aceea de a sta in compania unor betivi notorii. marian jan fiind obosit...s-a indreptat spre statia de 40....sa se duca acasa sa se culce. Si am zis sa stau cu el...sa-l mai inveselesc cu spiritele mele...pana vine tramvaiul. Si stam noi 20 minute...tramvaiul refuza sa vina. Dupa care ne-am hotarat sa mergem la o bere , la Fanutza. Ceea ce am si facut. O sa va zica insusi marian jan cine a facut cinste.
Pula mea , pe la vreo 12 ne gandim sa mergem pe la Aliosha...sa vedem daca se uita la Familia Bundy sau face alte chestii. Si ne-am dus la el...si chiar se uita la Familia Bundy. Oana ne-a intampinat surazatoare...ne-a dat apa sa ne spalam pe picioare...dupa care am poftit in living. Mr Hyde si Nightwish erau pe balcon la o tigara. S-a cam suparat Aliosha pe ei...ca a intrat mirosul de tigara in casa....dar asta e...nu putea sa le faca mare lucru...unor oaspeti atat de importanti.
Timpul a trecut in mod placut pana la vre 1:30. Am spus ghicitori , cimilituri ...am recitat poezii. Ne-am mai uitat pe MTV si l-am vazut pe Busta Rhymes. Eu cu Nightwish am facut un sah. M-a dat mat la mutarea a 12 a. Am petrecut frumsos , dupa cum zicea si popalin.

Episod special dedicat Oanei....care ne-a demonstrat inca 1data ca este superba.Oana , tu esti eroul meu ! Pula mea , credeam ca fata asta s-a dus la culcare...ca de 1 ora disparuse. Pe la 2 insa intra val-vartej in living si ne zice : "poftiti la masa". Si ajungem noi in bucatarie.....si ce imi vad ochii ? Masa , nene. Si mancare. Iar eu am vazut mancare la viatza mea....nu credeam sa ma mai impresioneze ceva. Oua ochiuri , carnaciori , cartofi prajiti , salate , beri....toate asezate atat de frumos....de spuneai ca este masa unor mari regi....nu a unor amarati de forumisti.
Ce sa zic ? Oana s-a intrecut pe sine insusi..demonstrand calitati nebanuite...si facandu-ne pe noi cei prezenti , sa o iubim si mai mult.
Aici se incheie episodul dedica Oanei.

Dupa masa...am mai baut o bere...si mi s-a facut dor de prietenele mele de pe net...in spetza Roxana si Diana....drept pentru care m-am duis sa vorbesc cu ele.....dar nu mai stiu ce am vorbit. Oricum..mi-a facut mare placere.

Pe la vreo 2:30 am zis sa plec acasa...ca trebuia sa dau mancare lu' Grivei si sa bat maimutza. marian jan intre timp a confundat noaptea cu dupa-amiza...si s-a intins putin....si chiar a adormit. Dar pana la urma l-am urnit din loc..si am plecat impreuna in frumoasa noapte de iulie. Stelele straluceau pe cer , iar lumina lunii ne mangaie cu blandete. L-am dus pe junkie la taxi...iar eu am purces spre casa , trecand pe langa Fanutza...unde se afla un singur om in fata unei beri.
Nightwish si Hyde....au mai ramas la un rummy cu Aliosha si Oana. Nu stiu ce au mai facut. Nu am mai vorbit cu dansii de atunci.

Cam atat. Abia astept inca o intalnire de acest gen.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Iul 24, 2003 9:11 am

asa tata!e bine!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Joi Iul 24, 2003 10:32 am

ce sa zic, nu am asteptam ca alin popalin sa fie asa de incantat de prestatia noastra. chiar asa mare incantare ti-am provocat? :D oricum, ne simtim extrem de flatati, sunt sigura. totusi tiu sa mentionez ca popalin exagereaza in complimente si flatari, nu, nu ne-am imbatat ca porcii. sau am rog, in afara de mosh, care a omis sa va spuie, ca el e mai modest din fire, da' odata ajuns acasa, beat mort si bulversat (ma mir ca a mai nemerit usa) a incurcat borcanele si sarcinile, dand de mancare maimutzei si lovindu-l fara mila pe Grivei. saracu' animal (Grivei, adica) a necesitat spitalizari dupa aceasta traumatizanta experienta. dar asta a fost episodul neplacut,
si moshule, sahul ala pe care zici matale ca l-am jucat erau de fapt neste table amarate. mai tin sa precizez ca Mr Hyde, mare sportiv de altfel, doar m-a insotit la o tigara pe balcon, la cererea mea, eu avand frica de intuneric. pe aceasta cale, rog foarte amabila noastra gaza, si anume Aliosha, sa ma scuze pentru mirosul de tigara ce a patruns usor in casa si a ramas impregnat in peretzii balconului.

categoric, pentru mosh, punctul culminant al intalnirii s-a desfasurat in timpul mesei, si chiar si dupa (deh, sechelele unei mese copioase) cand moshu s-a putut desfasura, respectiv desfata, in voie, spre bucuria tuturor, evoluand gratios in fata noastra si facand slalom printre felurile de mancare oferite de Oana. noi, ceilalti, muti de uimire ce am ramas, n-am mai apucat sa mancam nik, totusi nu ne-am suparat. cine s-ar putea supara pe acest oribil? clar, nimeni.

cum bine a punctat moshu, de data asta, noi am mai ramas la un rummy, la care trebuie sa recunosc ca nu prea ma pricep, asa ca am trecut la chestii mai usoare, si am ajuns sa jucam monopoly. experienta mea in acest domeniu, si-a spus cuvantul si i-am batut, le-am luat toate proprietatiile (totusi, miloasa din fire, i-am lasat domnului hyde o garsoniera semi-decomandata) astfel incantata, si infinit mai bogata (nu doar material ci si spiritual) mi-am luat la revedere de la amabila noastra gazda, Aliosha adica, si am plecat fiecare la casile lor. va intrebati daca domnu' hyde a fost amabil sa ma conduca pana acasa? ei bine, ca un gentleman ce este, normal ca m-a condus, dar asta dupa ce i-am cam fortat eu mana, santajandu-l cu obtinerea respectivei garsoniere.

cam asta a fost. va multumesc pentru atentia acordata si sa o tinem tot asa, zic. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde marian jan » Joi Iul 24, 2003 1:26 pm

aseara m-am imbatat infiorator.moshu mi-a facut cinste. cu o silva.s-a sucit pamantu'.cre' ca se apropie apocalipsa.a fost de acord sa mergem peste aliosha in miez de noapte.naituish,data viitoare jucam macao.vad ca hyde nu s-a trezit inca.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Matrashita » Vin Iul 25, 2003 4:17 am

Imi placu tot ce scriseratzi p`aci oameni buni ,vad ca orgiile forumistilor continua la ore tarzii din noapte si k lumea se distreaza si se infrupta din bucate care mai de care mai apetisante!
Macar Moshu dupa ce a avut stomacul plin s-a gandit sa ma salute si pe mine pe Ym si sa se laude cu ce face el p`acolo..
Oana,vezi k Moshul nu inceteaza sa te laude dupa masa ce i-ai gatit`o!
In rest numai de bine...Nightwish,tare ash fi curioasa sa fac ce am facut in msg ala de mai demult...dak iti mai amintesti!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde nocturna » Vin Iul 25, 2003 9:46 am

alin, data viitoare daca ii invitati si pe eye, respectiv piaru neatza, o sa va invatam chiar si minunatul joc de hushtiuluc. :D

draga matrashita a moshului, queen of doom-death, nustu ce ai inteles tu din povestirile noastre, da' este cel putin jignitor pentru ilustrele noastre persoane sa zici ca am facut o, si anume orgie. daca te aude hyde :rolleyes:, care e om serios, o sa se supere. sa insinuezi ca s-ar fi petrecut ceva de o asemenea factura...
doar pentru moshu fu o orgie, si asta doar in timpul mesei, suferind orgasme multiple la vederea, respectiv savurarea bucatelor. in rest noi ne-am delectat cu jocuri de societate, si am purtat discutii cat se poate de elitiste, hyde mi-a impartasit din proprile idei pe tema scrierilor unor mari filozofi, de asemenea mi-a vorbit tare frumos despre neste domni: Bach, Beethoven, Mozart.

si inca ceva, matrashito, n-am inteles ce vrei ca sa insinuezi, pan' la varsta asta ai facut, sau inca nu ai facut ce ai facut in mesajul ala? :con:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Vin Iul 25, 2003 10:04 am

matrasito nu pune botu la ce a zis unu si altu pentru ca din informatiile mele smulse cu greu de la moshu @ co situatia sta cu totu altfel si aceasta intalnire forumista restransa s-a desfasurat in cu totu alte conditii. sa-l luam intai pe moshu, liderul de necontestat al forumistilor din sud estu europei si granitei de rasarit a pactului nordatlantic, neobositul si omniprezentul participant al tuturor intalnirilor forumiste, care de cum a intrat in vastele apartamente alioshiene s-a orientat imediat ,dupa mirosu-i fin , in directia frigiderului, unde s-a depozitat tragandu-si sufletul si cu dibacia-i recunoscuta a deschis nonsalant usa aparatului electrocasnic de unde cu migala,rabdare si spirit economic a inceput sa sustraga produsele ordonat aranjate pe cele 5 rafturi. in lipsa unei sacose sau a unei banale pungi de plastic singurul loc de depozitare la indemana fu esofagul propriu, o adevarata minune a naturii,diametrul acestuia depasind cu mult o simpla teava de canalizare. meticulos si cu ordinea-i legendara a inceput cu raftul 1 din stanga sus unde era raionu de branzeturi. dupa cateva fagarasiuri, topite si un dalia de export a trecut la raftul doi unde tronau mezelurile. oltenestii,cabanosii si muschiuletii muntenia avura o viata prea scurta pt acest devorator al specialitatilor autohtone. au urmat pe rand raftul 3 cu renumita salata orientala si cea de beof care deasemeni luara drumul pripegiei prin canalul de absorbtie al moshului care cu pofta-i nesatioasa trecu repede la legume si fructe aflate in subsolu frigiderului. inca mestecand ultimele ramasite din ceea ce nu cu mult inainte fusese o zemoasa para privirea-i fu atrasa de usa interioara a frigiderului unde nestingherite zaceau doo bucati bere silva la sticla care desfacute rapid de coltu mesei avura aceiasi soarta cu restul colegelor lor de frigider...dupa inchiderea usii frigiderului, inca depozitat pe taburetul din fata frigiderului, moshu nostru isi puse alene cele doua cazmale pe proeminenta generoasa de sub diafragma iar instantaneu bucataria fu invadata de acorduri melodioase de ragaieli, plecaieli si sunetul ca de harpa al sugerii maseselelor...in aceste ritmuri de muzica preclasica ,cu un efort demn de invidie, moshu se ridica agale , intra in sufragerie arborand acel zambet tamp caracteristic si luand drumul baii disparu din raza vizuala.

in tot acest timp , in sufragerie pe canapea alin si aliosha ,cu cate o cana serioasa de ceai de ciubotica cucului , discutau aprins si in contradictoriu asupra influentelor kantiene in opera lui marcel proust.

pe cele doua fotolii din fata canapelei unde avea loc disputa verbala dintre alin si aliosha, tot intr-o discutie apriga se aflau mr hyde si nocturna , discutie care gravita in jurul necesitatii mentinerii la dinamo a lui danciulescu. deasemeni o disputa,care ca si cea de vis a vis era sortita unei lungi si controversate argumentari de fiecare parte. totusi as sublinia un sensibil avantaj in argumente pt nocturna care a demonstrat totusi ca dinamo are nevoie de danciulescu.

ceva mai incolo , superba oana, mai oana decat superba ca deobicei, rezemata de biblioteca canadianului, sorbea cu vadita satisfactie albumul de reproduceri dupa marcel iancu si influenta simbolistilor evrei in peisajul picturii romanesti.

dupa doo ore de aprigi controverse, dupa 6 ceaiuri de caciula pt aliosha si alin si 5 stacane de rom pt nocturna si hyde, intr-un moment de liniste ,usa de la baie se deschide si un alt moshu isi face aparitia numai dupa doo ore. parul ravasit, broboane de sudoare i se scurgeau pe la tample, transfigurat, rosu in obraji , cu saliva uscata in colturile gurii, camasa iesita din pantaloni si botita, cu prohabu desfacut , adus putin de spate si rezemandu-se epuizat de tocu usii de la baie reusii ,cu un ultim efort sa rosteasca: - prieteni, am omorat maimuta din bataie, dupa care cazu lat in inconstienta.

in mare cam asta a fost, nu s-a mancat nica (nici nu mai era ce) si nici nu s-a jucat nica sah, scrabble sau maroco
eyewitness

Mesajde Mr Hyde » Sâm Iul 26, 2003 7:06 am

E noapte din nou, parca noapte a fost toata viata mea. Pe strada ploua marunt, noroi si balti. E in jur de 11, marti sau miercuri... cine dracu' mai stie? Pasesc cu grija incercand sa-mi feresc ghetele de 200.000 proaspat cumparate... cacat, s-au rupt! "Sa ma f*t in ea de saracie!" imi spun... apoi zambesc ironic, imi dau seama cat de ridicola e revolta mea. In fata apare Silvia. N-o mai suport, in ochii ei nu gasesc decat dezolare. Uite, nici n-o s-o privesc, o iau de mana si ne indreptam tacuti spre blocul lui Aliosha. Picioarele mi se afunda in noroi, cat dracu' o mai fi... in fine, am ajuns! Un bloc mizer, scufundat in bezna, doar la etajul doi se vede ceva lumina. 'Lumina', ce naivitate! Urcam, sun si ni se deschide. Asa-zisul apartament al lui Aliosha e de fapt o garsoniera meschina, cu peretii acoperiti de mucegai si fara covor pe jos. O canapea prafuita, o masa murdara, in tavan un singur bec chior. Intr-un colt al camerei un televizor Sport, cu antena de camera, fixat pe bulgari... in celalalt pe jos, intr-o balta de voma si sange e chiar Alin. Isi ridica cu greu capul la auzul venirii noastre si, chinuit, isi indreapta mana spre tampla, in semn de salut. "Ce s-a ales de baiatul asta!", imi spun, cu oarece superioritate.... totusi, in fond cu ce sunt mai bun decat el?! doi ratati, asta suntem, si eu, si el, nu sunt cu nimic mai presus... Imi indrept privirea spre Aliosha, care incearca sa schiteze un zambet. Nu-i iese, mai mult, imaginea e grotesca, are dintii galbeni ( "Ce bine ca m-am lasat de fumat!", gandesc, prosteste) si fata livida. Nu, nu mai pot sa-l privesc, caut cu disperare alta figura... si o gasesc, e Oana... si parca nu e ea, nici nu pot sa-mi dau seama de stratul gros si strident de fard. Ea e, totusi... parca mai obosita si mai trista ca niciodata. Oana, si tu? Brusc se aude un sunet dinspre baie... si-n capul usii apare chiar Oribilul Mosh. E doar in chiloti si maieu, un maieu slinos, patat cu mustar si dracu' mai stie cu ce. Totusi in ochii lui parca mai exista o sclipire de viata...oare e posibil, Moshul asta sa nu fi auzit ca Dumnezeu e mort?! Nu, mi s-a parut, are aceiasi ochi goi ca toti ceilalti din incapere. Ne asezam cu totii, unii pe canapea, altii direct pe jos. Tacere, nimeni nu poate spune nici un cuvant. Afara ploua. Si e noapte.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde SOD » Sâm Iul 26, 2003 10:05 am

ochila,=D=D=D=D=D=D=D=D
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Matrashita » Sâm Iul 26, 2003 10:47 am

Pt NightWish:vroiam sa insinuez ceva de o intalnire intre Domnia Voastra si mine..ca sa-ti zambesc ca in mesaju` ala de demult.
Si oricat ai vrea sa ascunzi faptul k in casa distinsului Aliosha nu a fost orgie,cunoastem noi tot ce a fost pe acolo...destrabalare pur intelectuala!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde vali » Joi Iul 31, 2003 1:06 am

jane, cu ce e topicul asta, ca eu nu am inteles, sa moara mama?
some people deserve to die
vali

Mesajde marian jan » Joi Iul 31, 2003 11:17 am

ma,crede-ma ca nici eu nu imi amintesc mare lucru :D
bravo baixule!
marian jan

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii