2814
nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dracu selectezi
gata, asa nu se mai poate. sunteti plini de rautacisme in voi si nu ganditi nici unul pozitiv. s-a ajuns mult prea departe, iar situatia nu mai poate continua.
pai este posibil oameni buni sa va bateti joc de mine in halu acesta. este inadmisibil. pai eu sunt bun cu voi, va povestesc cum am reusit sa-l duc prima data cu metroul pe foca si voi imi dati pemeuri ca trebuie sa-l ajut sa-si desface conservele de peste si sa-i incalzesc io borcanele cu fasole? pai este posibiul asa ceva? pai nu va este putin rusine? repet, sunteti plini de rautacisme.
credeti ca nu o sa afla colegii mei la ce tratament ma supune-ti? pentru faptul ca m-ati umilit in halul acesta, o sa va reclam la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Comunicatiilor si dracii va gaseste. sa vedeti voi ce va fac aia d-acolo. nu numai ca o sa stiti voi ce, dar chiar in plus o sa si va. da da. nu radeti ca nu este de ras. eu am fost bun cu voi si voi va bate-ti joc de mine. este inaccebtabil asa ceva. eu imi asum responsabilitatea celor ce fac. cine i-e frica de lup sa nu intre in padure. gata. o sa vorbesc cu nenii de la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei sa va dea afara din tara. pe toti. sa va fie rusine
de data asta nici nu va multumex pentru atentie ©
Va dau in judecata la Ministeru Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor. uici iz.
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Va dau in judecata la Ministeru Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor. uici iz.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Iertare maria ta...imi cer iertare...
As face orice numa sa nu vina aia de la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei!
Zi-mi ce sa fac ca sa te opresc! ;P
As face orice numa sa nu vina aia de la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei!
Zi-mi ce sa fac ca sa te opresc! ;P
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
2816
nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dracu selectezi
nimic. faptul este deja consumat. plangerea este pe matzul de internet. intai sa invatati sa ganditi constructiv si dupa aia mai vorbim.
evident, multumex pentru atentie ©
nimic. faptul este deja consumat. plangerea este pe matzul de internet. intai sa invatati sa ganditi constructiv si dupa aia mai vorbim.
ANTI
-
baixole , parerea mea este ca ai belit maimutza. te dau in judecata , pishat ce esti....ca ai varsat mustarul pe mine in timpul mesei din aceasta seara.
Deja am trimis un fax la ministerul transporturilor sa ii instiintez....despre faptul ca mi-ai murdaruit pantalonii mei aia bunii.
nu stiu ce o sa te faci. cred ca o sa iti inchida forumul Rapid.
Deja am trimis un fax la ministerul transporturilor sa ii instiintez....despre faptul ca mi-ai murdaruit pantalonii mei aia bunii.
nu stiu ce o sa te faci. cred ca o sa iti inchida forumul Rapid.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
2826
nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dreac mai selectezi
care mustar, ma, ca ti l-ai pus pe tot in bere?!
E.U.E. ©
evident, multumesc pentru atentie ©
care mustar, ma, ca ti l-ai pus pe tot in bere?!
E.U.E. ©
evident, multumesc pentru atentie ©
ANTI
-
2829
Initial trimis de Mihai-MOF pe Cerbul de aur
Muzicotzo, pari foarte priceput la muzica! cam cati ani ai? 12, 14?
nu mai selecta, foca, ca cine stie ce dracu mai selectezi
Mihai, vezi sa nu te dea in judecata la Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Comunicatiilor pentru jigniri.
ANTI
-
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii